kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Για δες καλύτερα χουντάρα. Πάνω από χρόνο είμαι γραμμένος, απλώς έμπαινα πολύ αραιά.και ξαφνικα 5-6 που δεν εχουν ουτε μια βδομαδα εδω ασχολησθαι μαζι μου .
μεγαλη μου τιμη
δεν υπάρχει λόγος να σε πείσω.κάποιοι κρίνουν απ'το παρουσιαστικό και κάποιοι γνωρίζουν.
Γουσταρει ο αλλος να σφιξει το χερι του ΓΑΠ,λοιπον?
από τη μία το πουλί από την άλλη οι μαλακίες που γράφεις.
όσο να'ναι τραβάς τα φώτα πάνω σου.
ΕΔΩ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΡΑΦΡΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?Γουσταρει ο αλλος να σφιξει το χερι του ΓΑΠ,λοιπον?
Σε καποια φαση μαλιστα πηγαινει ο ιδιος ο ΓΑΠ να σφιξει το χερι του αλλουνου.
Δεν καταλαβα δηλαδη,ζοριζεστε επειδη μπορει να τον πηγαινει τον ΓΑΠ ο αλλος,η και το αντιθετο?
Τι σχεση εχει αυτο το σκηνικο με τις οπλοασκησεις του καραφλου μαλακα?
θαθελα να σε δω να του το λες προσωπο προσωποΓουσταρει ο αλλος να σφιξει το χερι του ΓΑΠ,λοιπον?
Σε καποια φαση μαλιστα πηγαινει ο ιδιος ο ΓΑΠ να σφιξει το χερι του αλλουνου.
Δεν καταλαβα δηλαδη,ζοριζεστε επειδη μπορει να τον πηγαινει τον ΓΑΠ ο αλλος,η και το αντιθετο?
Τι σχεση εχει αυτο το σκηνικο με τις οπλοασκησεις του καραφλου μαλακα?
ασχολησου με καμμια σκουρα ψωλη ειναι το φυσικο σας.
Για δες καλύτερα χουντάρα. Πάνω από χρόνο είμαι γραμμένος, απλώς έμπαινα πολύ αραιά.
Τώρα όμως που ανακάλυψα εσένα, το Λάλακη και κάτι άλλες κρυφές θα βαρεθείς να με βλέπεις.
Την προπαγάνδα σας αλλού, πλέον. Για ότι ψέμα γράφετε θα υπάρχει και ο ανάλογος αντίλογος.
No pasaran!
Ρε μαλάκες σας έχω ξαναπεί ότι Χρυσή Αυγή δεν ψηφίζω και ότι διαφωνώ σε πολλά. Αλλά δε μπορώ να διαβάζω σε αυτό το topic τα μηνύματα των ορφανών του Στάλιν, των μιασμάτων κομ-μουνι-στοσυμμοριτών, των νοσταλγών του πιο ανθρωποκτόνου και ανελεύθερου καθεστώτος που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Ρε μαλάκες αν δε μπορείτε να χωνέψετε ότι το σύστημά σας κερνούσε μόνο πείνα, φτώχεια, κι εξαθλίωση, ότι το εργοστάσιο έκλεισε για πάντα και μείναν μόνο 2-3 αντιπροσωπείες, ότι τους ηγέτες σας τους φάγανε οι πεινασμένοι ζωντανούς, ότι οι άντρες από τα κράτη σας γίνανε είλωτες και οι γυναίκες πλύστρες ή πουτάνες, ότι ο κόσμος ραβόταν μέσα σε καθίσματα αυτοκινήτων ή έσκαβε τούνελ για να περάσει από την άλλη πλευρά του τείχους, ότι σας έμεινε μόνο η Β. Κορέα κι ότι ακόμα κι ο Φιντέλ στην Κούβα δήλωσε υποταγή στον Πάπα, ότι ο τελευταίος ηγέτης σας διαφήμιζε αμερικάνικες πίτσες, ότι ο καπιταλισμός όχι απλά σας κατανίκησε αλλά σας ξεφτυλίζει για χάρη γούστου κι άμα θέλει σας πλερώνει και παίρνει το κουφάρι του Λένιν για κούκλα βιτρίνας,
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΝΕΨΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
θαθελα να σε δω να του το λες προσωπο προσωπο
Αλλο πραμα αυτο το σκηνικο,εντελως αλλο το σκηνικο με τον καραφλα.ΕΔΩ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΡΑΦΡΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
χαλκόστοκε, τραβελοπνίχτη, τι πήρε ο Φύρερ το 36?
Φιλε,στο λεω παλι,επειδη την πατησα κατα παρομοιο τροπο.Για δες καλύτερα χουντάρα. Πάνω από χρόνο είμαι γραμμένος, απλώς έμπαινα πολύ αραιά.
Τώρα όμως που ανακάλυψα εσένα, το Λάλακη και κάτι άλλες κρυφές θα βαρεθείς να με βλέπεις.
Την προπαγάνδα σας αλλού, πλέον. Για ότι ψέμα γράφετε θα υπάρχει και ο ανάλογος αντίλογος.
No pasaran!