Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κατι σαν τον Μιχαλολιακο δηλαδη,που αμα δεν δει γνησιο της υπογραφης του δεν αναγνωριζει τιποτε.
Κατι σαν τον Μιχαλολιακο δηλαδη,που αμα δεν δει γνησιο της υπογραφης του δεν αναγνωριζει τιποτε.
HALCON εισαι σκουπιδι.α και πουσε Εγερθητο για να κατσεις σε κανα καβλι μετα
Γι'αυτο και τον κοπαναγατε εσεις το '73,επειδη πολεμησε τον Φλωρακη στον Εμφυλιο.
Ρε ποσους κλωνους θα κανετε για να βριζουν
ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ Σημερον 8/5/2012 το κεντρικον στρατοπεδον θα παραμεινει κλειστον λογω πενθους.Ως γνωριζετε ωσαν σημερον το 1945 μετα την παγκοσμιον συνομωσια εβραιων,τσιγγανων,σκουροχρωμων,αριστερων,αναρχικων και λοιπων ΜΗ ΑΡΕΙΩΝ ανθρωποειδων,η μεγαλη μαχη του τρισενδοξου καθοδηγητη και δασκαλου μας ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,τερματισθη επισημως.....Το χιλιοχρονον ΡΑΙΧ υπεχωρησε,δεν ενικηθη.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....ΕΓΕΡΘΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ν.ΜΛ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
τι εγινε την εφημεριδα δεν την βλεπουμε
Απ: Ο Υπολοχαγός Μουστακλής θερίζει με το οπλοπολυβόλο τους προδότες του Γιώτη .......(Ξέρετε, αυτός που βασάνιστηκε από το ΕΑΤ/ ΕΣΑ)
Στο μεσολογγι ειναι γνωστο οτι ο Μουστακλης ηταν ηρωας του συμμοριτοπολεμου Ειχε μαλιστα (επειδη ηταν πραγματι μουτρο ) με το ονομα <<ο χολερας>>
Ειχε ομως το 1961 αποταχθει απο τιν στρατο για οικονομικες ατασθαλιες ε[πειδη ηταν υπευθυνος ωνιων σε μια μεραρχια στην καβαλα Εκτοτε πλησιασε τον παπατζη κτλ κτλ
Ο μουστακλης δεν βασανιστηκε οπως ελεγε μια κυρια που ηταν συζηγος του (αργοτερα τον παντρευτηκε)Συνεληφθη για το δεξιο κινημα του ναυτικου και πανω στη ν αναμπομπουλα εφαγε μια γερη σφαλιαρα απο ΕΣΑΤΖΗ στο κεφαλι και τον αφησε παραλλητο
τελος παντω ν αιωνια τιου ημνημη τον τυιμω ακριβως διοτι ηταν ηρωας του αντισσομοριακου αγωνος
ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ Σημερον 8/5/2012 το κεντρικον στρατοπεδον θα παραμεινει κλειστον λογω πενθους.Ως γνωριζετε ωσαν σημερον το 1945 μετα την παγκοσμιον συνομωσια εβραιων,τσιγγανων,σκουροχρωμων,αριστερων,αναρχικων και λοιπων ΜΗ ΑΡΕΙΩΝ ανθρωποειδων,η μεγαλη μαχη του τρισενδοξου καθοδηγητη και δασκαλου μας ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,τερματισθη επισημως.....Το χιλιοχρονον ΡΑΙΧ υπεχωρησε,δεν ενικηθη.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....ΕΓΕΡΘΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ν.ΜΛ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
φαντάσματα βλεπεις.τι κλωνους και μαλακιες μου λες?διαβαζω τα ποστ σου και σου απανταω αναλογα.
δεν υπάρχει λόγος να σε πείσω.κάποιοι κρίνουν απ'το παρουσιαστικό και κάποιοι γνωρίζουν.Καταρχήν χέστικα για το παλικάρι. Ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει. Αλλά κρίνωντας απο το παρουσιαστικό του και τις παρέες του το βλέπω δύσκολο να έτρωγε σφαλιάρες. Σαν εξωτερικός παρατηρητής μιλάω και όχι σαν οπαδός του.
και ξαφνικα 5-6 που δεν εχουν ουτε μια βδομαδα εδω ασχολησθαι μαζι μου .
μεγαλη μου τιμη