εχεσα το απογεμα τορα θα χεσο παλι αργοτερα αφου διαβασο πολα κε ορεα πραματα
Για να αποφυγεις τα δρομολογια δεν πεφτεις στην τουαλετα να τραβηξεις και το
καζανακι να ησυχασεις απο αυτο το ματαιο κοσμο.
εχεσα το απογεμα τορα θα χεσο παλι αργοτερα αφου διαβασο πολα κε ορεα πραματα
δε εχο καζανακι σπιτι χεζο στον ακαλιπτοΓια να αποφυγεις τα δρομολογια δεν πεφτεις στην τουαλετα να τραβηξεις και το
καζανακι να ησυχασεις απο αυτο το ματαιο κοσμο.
χωρίς να ξέρω τα ποσοστά μου φαίνεται λογικό οι περισσότεροι λαθρομετανάστες να έρχονται από την στεριά, οπότε καλό θα ήταν να ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων στην ξηρά που εκ των πραγμάτων είναι και πιο εύκολο να φυλαχθούν.
αν κλείσεις από εκεί τις διόδους και συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς η εισροή λαθρομεταναστών τότε το μέτρο θα έχει αποτύχει, αξίζει όμως μια δοκιμή (εννοειται βέβαια με ναρκοθέτηση της περιοχής[/u])
ρε πως δεν σε ειχα παρει χαμαπρι εσενα.μεσα στο μυαλο μου εισαι... ;) ;)να αναβιώσει η κρυπτεία μαν να εκπαιδεύονται και τα φαντάρια μας
Ξέρουν ότι τα σύνορα είναι ξέφραγκο αμπέλι.
πραγματικα οι ελληνες αξιωματικοι ειναι για τον πουτσο τελειως.ετσι εχει αποδειχθει απο τα αποτελεσματα.ελειινοι τελειως.εδω ο αλλος ο μουσατος ενω οι τουρκοι επιναν καφε στο σουνιο ελεγε σοτν παπουλια ολα καλα κανενα προβλημα υπο ελεγχο ολα. .και λενε οι γελοιοι τ να κανουμε?να κανουμε πολεμο με τουρκια?και εχουνε φτασει οι τουρκοι να τους κατεβαζουν τα σωβρακα τους και μαζι με αυτους τους ανεπαρκεις ανικανους αξιωματικους και ολης της χωρας...δωσε μου ελληνα φανταρο και τουρκο αξιωματικο!!
Το γάμησες
Χαίρομαι που διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ μου, μικρέ.
Iσα μωρή αγράμματη φλόμπα
Συνέχισε να με παρακολουθείς πρσεκτικά.
Θα σου βάλω κι άλλες ασκήσεις, πιτσιρίκο.
Στην εκπομπή του Πρετεντέρη ήταν καλεσμένοι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
και Μίμης Ανδρουλάκης (ο συγγραφεύς της μουνιοστής και πουτσιοστής).
Μετά από διάφορα κολλητηλίκια και χαριτωμενιές
προς το τέλος της εκπομπής όταν τους ανέφερε οπουτάνας γιόςσυντονιστής δημοσιογράφος το "ζήτημα" της "ανόδου της ακροδεξιάς"
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ "ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ"
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ !!!!!!!!!!!
ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????????????????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ????
Σε φτιάχνει να βλέπεις γραμμένα μπινελίκια;;;;ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????????????????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ????
Ανοιχτό παράθυρο για μετεκλογική συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ο επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, κλείνοντας παράλληλα την πόρτα σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.
Μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα, ο κ. Καμμένος προτάσσοντας τη στήριξη που παρείχαν στο Μνημόνιο, αποκλείει κάθε είδους συνεργασία με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ.
Επιπλέον, αποκλείει κάθε συζήτηση με τη Χρυσή Αυγή -χωρίς να την αναφέρει ονομαστικώς-, λέγοντας ότι δεν συνεργάζεται με "μη δημοκρατικά κόμματα".
Σορυ βρε αγορινα, ενθουσιαστηκα τοσο πολυ οταν το ειδα, σκεπτομενος οτι θα σε φτιαξω τρελά, ωστε δεν προλαβα να ψαξω...Το ανάφερα ήδη ρε λαπά, άνευ σχολίων ....
Δες στο thread του κοτεράτου.
δε εχο καζανακι σπιτι χεζο στον ακαλιπτο