Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και τα θαλάσσια σύνορα?
Βλέπεις τον εαυτό σου και γελάς;
Για τα θαλάσσια σύνορα υπάρχουν άλλοι τρόποι. Θα το κάνουμε όπως οι Ιταλοί.
και τα θαλάσσια σύνορα?
Βλέπεις τον εαυτό σου και γελάς;
Για τα θαλάσσια σύνορα υπάρχουν άλλοι τρόποι. Θα το κάνουμε όπως οι Ιταλοί.
και τα θαλάσσια σύνορα?
Ανοξείδωτο συρματόπλεγμα
Με ναρκοθέτηση, όπως πρότεινε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Και με εγκατάσταση πολυβολείων ή ελ. σκοπευτών.
χωρίς να ξέρω τα ποσοστά μου φαίνεται λογικό οι περισσότεροι λαθρομετανάστες να έρχονται από την στεριά, οπότε καλό θα ήταν να ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων στην ξηρά που εκ των πραγμάτων είναι και πιο εύκολο να φυλαχθούν.και τα θαλάσσια σύνορα?
Αυτά είναι ημίμετρα. Το καλύτερο είναι να δημιουργηθούν κατά τόπους Κυνήγι του Λαθρομετανάστη με βαθμούς και bonus. Για τα θαλάσσια σύνορα, μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στα all inclusive στις κρουαζιέρες ή στο τουρισμό με ιστιοπλοικά. Καποιοι στη ΧΑ δεν σκέπτονται με απλό τρόπο
να αναβιώσει η κρυπτεία μαν να εκπαιδεύονται και τα φαντάρια μαςΑυτά είναι ημίμετρα. Το καλύτερο είναι να δημιουργηθούν κατά τόπους Κυνήγι του Λαθρομετανάστη με βαθμούς και bonus. Για τα θαλάσσια σύνορα, μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στα all inclusive στις κρουαζιέρες ή στο τουρισμό με ιστιοπλοικά. Καποιοι στη ΧΑ δεν σκέπτονται με απλό τρόπο
Να γδάρουμε μερικούς μετανάστες κ να κρεμάσουμε το δέρμα τους στα σύνορα μας,καλό;;;Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις κάποιον έξω από τα σύνορά σου; είναι να τον πείσεις ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ
με ότι αυτό προαπαιτεί
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις κάποιον έξω από τα σύνορά σου; είναι να τον πείσεις ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ
με ότι αυτό προαπαιτεί
ΟΧΙ απλα ειναι ανισοροπος εκτος απο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
Ενω τωρα ας πουμε τα εχουν υπολογισει ολα...Αυτή ακριβώς είναι και η λογική της πρότασης της Χ.Α. Όταν μαθευτεί ότι η περιοχή είναι νακρκοθετημένη και υπάρχουν πυροβολητές, ο ημερήσιος ρυθμός εισόδου λαθρομεταναστών θα μειωθεί στο 1/10 με 1/20 ή περισσότερο. Μόνο όσοι είναι τελείως τρελοί θα συνεχίσουν να έρχονται.
Ενω τωρα ας πουμε τα εχουν υπολογισει ολα...
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις κάποιον έξω από τα σύνορά σου; είναι να τον πείσεις ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ
με ότι αυτό προαπαιτεί
να αναβιώσει η κρυπτεία μαν να εκπαιδεύονται και τα φαντάρια μας
Πλάκα κάνω τύπε. Είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να σκεπτόμαστε ναρκοθετήσεις και στρατόπεδα; Ξέσκισε το πωπο όσους προσλαμβάνουν ή νοικιάζουν και βλέπουμε. Και όχι νομιμοποίηση από το Κράτος
Υπαρχουν και ποιο απλες και φθηνες λυσεις.
Απολυτη επιτυχια
το ξέρω και γω πλάκα έκανα ;)Πλάκα κάνω τύπε. Είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να σκεπτόμαστε ναρκοθετήσεις και στρατόπεδα; Ξέσκισε το πωπο όσους προσλαμβάνουν ή νοικιάζουν και βλέπουμε. Και όχι νομιμοποίηση από το Κράτος
Ζαίρ; Ε βέβαια, εκεί κατάντησε το Πασόκ και Νδ με την ανύπαρκτη πολιτική στους λαθρομετανάστες
το ξέρω και γω πλάκα έκανα ;)
πάντως δεν αρκεί αυτό που λες, κανονικά πρέπει να προλαμβάνεις το πρόβλημα όχι να το αφήνεις να δημιουργηθεί για να το θεραπεύσεις.
αυτό που προτείνεις εσύ είνα να μην τους προσφέρεται δουλειά και στέγη...όμως αυτό προϋποθέτει ότι θα έχουν περάσει στην χώρα, με λίγα λόγια θα τους δεχτείς μεν αλλά με πρόθεση να τους εξαθλιώσεις και να τους αναγκάσεις να φύγουν (ΑΝ φύγουν...και φυσικά μέχρι να φύγουν θα έχουν στραφεί στην εγκληματικότητα για να επιβιώσουν, όπως συμβαίνει και τώρα)..
δεν μου φαίνεται σωστός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος.