Ρε φίλε συγνώμη δηλαδή. Μόνο τη Χρυσή Αυγή βρίσκεις να ασκεί βία; Αριστεροί και αναρχικοί τα γαμούνε όλα όποτε κάνουν πορεία (εξαίρεση το ΚΚΕ). Και τη φώτο με την μολότοφ δεν την κατάλαβα; Να δείξεις οτι δεν είναι κατοχυρωμένη πατέντα από αναρχοαριστερούς; Μόνο εκέινοι έχουν δικαίωμα να καίνε τον κόσμο ζωντανό; Το οτι είναι μαζί με τα ματ γιατί σου φαίνεται περίεργο; Όλοι αυτοί οι τύποι έχουν την υποστήριξη του παρακράτους. Οι χρυσαυγίτες δρούν με τα ματ και οι άλλοι πιάνονται με μολότοφ και πέτρες και σε μια ώρα είναι σπίτι τους ελεύθεροι. η μήπως όχι;
Καλα μεγαλε το εχεις χασει τελειως??
Πρωτα απ'ολα οι αναρχικοι ,οι πραγματικοι τουλαχιστον δεν ανηκουν σε κανενα χωρο,ουτε αριστερα ουτε δεξια ουτε πουθενα,μπαχαλακηδες ειναι βασικα που τα καινε ολα οποτε βρουνε ευκαρια για να βουτηξουν και κανα κινητο κατα την διαρκεια και δεν τους υποστηριζει κανενας χωρος,και δεν τους παει ουτε ο κοσμος.
Δευτερον λες οτι αριστεροι τα γαμουνε ολα στις πορειες και λες εξαιρεση το ΚΚΕ,ρε μεγαλε πας καλα??Οι αριστεροι τραμπουκοι στις πορειες ειναι μια και μοναδικη οργανωση,το ΠΑΜΕ,που ανηκει στο ΚΚΕ!!!!!!
Και τριτον δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα δεν βλεπω να ξερεις και πολλα για τους χρυσαυγιτες,αυτα τα καλοπαιδα οταν ειμουν εγω πιτσιρικας στην κυψελη,εγδυναν οποιον εβρισκαν μπροστα τους και οπως καταλαβαινεις επειδη δεν υπηρχαν τοτε μεταναστες,αντε καναν αλβανο να πετυχαινες που και που,εγδυναν ελληνες και περισσοτερο πιτσιρικαδες!!
Επισης αν θες σαν ελληνας πηγαινε σε κανεναν απο αυτους και φερε του αντιρρηση σε οτιδηποτε,φερε του αντιλογο,να δεις πως θα μαζευτουνε 5-6 απο δαυτους και θα σε κανουνε μπαουλο!
Και εγω τα εχω παρει με τους μεταναστες,μου εχουν ανοιξει και σπιτι και μαγαζι,αυτο που προφανως δεν καταλαβαινει κανεις απο σας ειναι οτι την φαπα που τρωει σημερα ο μεταναστης αυριο θα την φας εσυ κι εγω απο αυτους αν τους πεις κατι που τους καθεται στραβα.
Επειδη προεκλογικα κατεβηκαν και συνοδευανε γριουλες στον Αγ.Παντελεημωνα ξαφνικα γινανε καλα παιδια?το μαγαζι μου στο
μεταξουργειο ειναι και εγω εδω δεν βλεπω καμια διαφορα...Αυτοι οι 450 χιλιαδες ελληνες που οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερθηκαν να μαθουν τι ψηφισανε,τωρα θα τα γευτουν και οι ιδιοι!
Δεν ψηφισα κανεναν απο αυτους που ειχαν μεγαλα ποσοστα στις εκλογες,και εγω ηθελα να αντιδρασω καπως,αλλα απο την αντιδραση να φτανεις στο σημειο να δινεις βημα σε ατομα σαν τους χρυσαυγιτες η αποσταση ειναι τεραστια!!!