Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

Επισκέπτης
Αυτοί που τους ψηφίζουν, ίσως είναι και πιο επικίνδυνοι απ' αυτούς που μπήκαν στη Βουλή και εξηγούμαι: Πρόσφατα έγινα αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού στο Μετρό, όπου ένα φασιστοειδές άρχισε απρόκλητα φραστική επίθεση εναντίον ενός τυπάκου, που λόγω του ότι ήταν μελαμψός προφανώς τον πέρασε για αλλοδαπό, αλλά ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Και επειδή ο τυπάκος δεν έδινε σημασία στις ύβρεις του, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, αλλά τον παρεμπόδισαν οι παρευρισκόμενοι στο συρμό.

Το ότι ο τυπάκος ήταν Έλληνας αποδείχθηκε αργότερα, όταν του πιάσαμε κουβέντα. Προσοχή λοιπόν, για τί ακόμη και αν είστε "γνήσιοι" Έλληνες αλλά τυγχάνει να είστε μελαμψοί -και είναι πολλοί οι μελαμψοί Έλληνες- μπορεί να τις φάτε εκεί που δεν το περιμένετε από κάποιο χιμπατζοειδές με εμφάνιση Αλβανού αρχών της δεκαετίας του '90, όπως το φασιστοειδές που προσβλήθηκε από την παρουσία του μελαμψού Έλληνα τυπάκου.
ρε φιλε δεν εφαγε ξυλο ουγγρος τουριστας επειδη ειχε ξυρισμενο κεφαλι και τατουαζ ενα σταυρο. απο 3 αναρχιδια?
αυτα γιατι δεν τα λες φασιστοφοβικο αναρχοειδες(χαχαχαχααα)?

www.axortagos.gr/koukouloforoi-sapisan-sto-ksilo-ouggro-tourista-epeidi-ton-perasan-gia.html]http://www.axortagos.gr/koukouloforoi-sapisan-sto-ksilo-ouggro-tourista-epeidi-ton-perasan-gia.html[/url]
 

Επισκέπτης
σορρυ αλλα επειδη τωρα μου ηρθε.
γιατι πολλοι αλβανοι οικογενιαρχες και πολωνοι και βουλγαροι(λιγοτερο) απο αυτους που κανουν παρεα με την μειωνοτητα των ελληνων στην περιοχη λενε οτι η ΧΑ ειναι απαραιτητη?
 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τομιτο η λογικη σου μαλλον ειναι χιουμοριστικη. Επειδη "προσβαλλω" λεκτικα καποιον σημαινει οτι ειμαι εν δυναμει δολοφονος? Δηλαδη οταν εσυ στο δρομο βρισεις καποιον επειδη σε εκλεισε με το αμαξι και τον πεις "ζωον, γαϊδουρι" κλπ, εισαι εν δυναμει δολοφονος? Πραγματικα μονο χαμογελο μου φερνει η παρατηρηση σου.
Αν μιλας για μονομερεια, αποκαλω αυτους τους τυπους συμφωνα με την ιδεολογικη τους ταυτοτητα : Ναζι ή φασιστες.
Δεν γνωριζω αν αντιστοιχα υπαρχει ιδεολογια που να ονομαζεται "αναρχιδισμος".

Τωρα στον αλλο τον ανιστορητο :
το 8ωρο ειναι παγκοσμια κατακτηση βλακα, η πρωτομαγια γιορταζεται παγκοσμιως.Δεν γιορταζουμε καμια μερα του (φιλογερμανου) Μεταξα στην Ελλαδα απο οσο ξερω, εκτος απο το Οχι .
Η Μαρφιν που κοπανας συνεχεια και ολοι του συναφιου σου ειναι κατι που εχει καταδικαστει απο το συνολο της ακρας αριστερας (καλα,δεν συζηταω για ΚΚΕ,συριζα κλπ ).
Οι ενοχοι της Μαρφιν δεν εχουν συλληφθει και κανεις δε γνωριζει αν ηταν μαλακισμενα που το εκαναν ή ασφαλιτες.
Το καπα μαρουση εχει επισης 2 εκδοχες : οτι αρπαξε φωτια απο δακρυγονο της αστυνομιας. Και φυσικα η εκδοχη της αστυνομιας οτι το εκαναν οι αναρχικοι. Εσυ υιοθετεις αυτη που σε βολευει , αλλωστε οι σχεσεις της ακροδεξιας με την αστυνομια ηταν παντα καλες.
Τα θυματα της τρομοκρατιας? Χμμμ μαλλον ειναι λιγοτερα απο τα θυματα του ναζισμου. Νομιζω κιολας οτι και τα θυματα του Σαμινα ειναι λιγοτερα απο αυτα της 17Ν, δεν ειδα να αποκαλεις τρομοκρατη κανεναν εφοπλιστη που παει να σε σκυλοπνιξει για να εισπραξει ασφαλεια.
Για να ισχυροποιησεις ή να εμπλουτισεις το κειμενο σου, μου πετας κιολας κατι για το ΚΚΕ, ενα κομμα που δεν με αφορα, ουτε θαυμαζω.

Συνολικα, τιποτα δεν μου ειπες. Ποια ηταν η ανακριβεια μου?

Συγγνωμη που μπαινω στον κοπο να γραφω , αν αυτο σου κουραζει το μυαλουδακι, μπορεις να συνεχισεις να διαβαζεις τσιτατα της μιας γραμμης , οπως "Εξω οι ξενοι".

Η μαλακια συνεφο η πρωτομαγια που λες παπαροβιτς ειναι η made in usa στα υπολοιπα κρατη η
εφαρμογη εγινε αν εγινε πολλα χρονια μετα.
Στην ελλαδα ανιστορητε το εφαρμοσε η κυβερνηση Μεταξα αν περιμεναμε τους συντροφους ισως
φθαναμε στο 2000 βλεπε ανατολικο μπλοκ -κινα .
Η καταδικη για την μαρφιν ηταν απο τα τσιριζοαρχιδια του μαλακακου τσιπρα
τελειως για τον πουτσο εν σχεσει με τις κραυγες της κουρτοβικ που πεταει οταν αφορα κανενα σκουρο.
οι οποιοι σκουροι με μπροσταρη τον τσιπροφυτο θα μας φερουν την αξιομνημονευτη κουλυουρα τους.
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Πολύ ωραία, πάμε τώρα,
Α: Πρώτον οι μετανάστες έρχονται στην κακή δύση, άρα πρέπει να τους πούμε να φύγουν από εδώ, διότι και εδώ κακό είναι το περιβάλλον και λόγω της κρίσης αλλα και λόγω της κακής
δύσης,και δεύτερον δεν συμβάλλουν με την φυγή τους να βελτιωθουν τα πράγματα στην χώρα τους με την φυγή τους όπως λχ δεν φευγεις κ εσύ από την Ελλάδα, αλλά μένεις εδώ και πολέμας το κακό κατεστημένο.
Β: Αφού και οι αριστεροί δεν βολεύονται με την μετανάστευση, εξ αντιδιαστολής αφού με αυτούς βολεύεται η κακή εργοδοσία και οι υπάνθρωποι ναζι τότε πρέπει να απαιτήσουν και αυτοί να φύγουν οι ξένοι.
Οπότε?


Η διαφορα είναι ότι δεν θεωρω ότι επειδη ΕΤΥΧΕ να γεννηθω Ελληνας ή επειδη ΕΤΥΧΕ να γεννηθω μεσα σε αυτό τον γεωγραφικο χωρο που λεγεται Ελλαδα, πως αυτή η χωρα μου ανηκει και πως εδώ δεν πρεπει να παταει κανενας άλλος.
Δεν θεωρω πως οποιος είναι χωρις χαρτια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και ότι οποιος εχει χαρτια είναι ΝΟΜΙΜΟΣ γιατι ειδες πολύ καλα αυτά τα χρονια την «ηθικη» των νομων.

Ας δεχτω ότι 400.000 ανθρωποι ψηφισαν τη Χ.Α. επειδη θελουν να φυγουν οι ξενοι, ΟΚ? (Αληθεια, μαγκες που λετε ότι στεναζει ο τοπος από την εγκληματικοτητα, το οξυμορο είναι ότι η Χ.Α. πηρε ψηλα ποσοστα στην επαρχια και όχι τοσο πολύ στην Αθηνα! ).
Ας πουμε λοιπον : να φυγουν. Γιατι δεν τα βαζει η Χ.Α. με την πλειοψηφια του κοσμου που ΔΕΝ τους ψηφισε και τα βαζει με αυτους που ουσιαστικα ηταν μονοδρομος το να περασουν από την Ελλαδα?

Γιατι δεν τα βαζει με τους βολεμενους πολιτες της Εκαλης, παρα αποκαλουμαι εγω πολιτης της Εκαλης (εχετε χιουμορ παντως) ? Γιατι δεν τα βαζετε με τους νοικοκυραιους  που βολεψαν τα παιδακια τους στο ΔΗΜΟΣΙΟ?
Οι μεταναστες σας φταινε κι εκει?

Να σου πω γιατι…γιατι μεταθετοντας το προβλημα στους μεταναστες, δεν χαλαει η συνταγη. Γιατι ξερει πολύ καλα η Χ.Α. όπως και ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ( και το ΠΑΣΟΚ κι ο συριζα) ότι το ΚΡΑΤΟΣ χτιζεται πανω σε «δικα του παιδια».

Εμενα το δικο μου συμφερον είναι να διεκδικω τα δικαιωματα μου και οσων εχουν αναγκη. Οποιος εργαζεται είναι εκμεταλλευομενος εξ ορισμου, αρα ακομα και ο μεταναστης. Εγω τα βαζω λοιπον με τον εργοδοτη, με αυτό που εχει τον πλουτο και αποφασιζει αν τον μοιρασει αναλογα το κερδος του, αλλοτε στην Ελλαδα (χρυσες εποχες Σημιτη κλπ), αλλοτε σε μια άλλη χωρα (κλεινουν οι κανουλες από τις τραπεζες).
Το να πω στον μεταναστη «φυγε» ή «μεινε»  δεν εχει τοσο νοημα, οσο  εχει να διεκδηκησουμε αυτά που μας ανηκουν. Και αυτά που σου ανηκουν δεν τα εχει ο μεταναστης. Τα εχουν αλλοι, που επιμενεις να μην αναφερεις.
Τα εχουν οι μεγαλοι εκδοτικοι οικοι, οι εφοπλιστες, οι εργολαβοι , οι τραπεζιτες.
Παρε εσυ αυτά που σου ανηκουν (ως ανθρωπου όχι ως Ελληνα ή ως πακιστανου)και θα δεις για ποτε δε θα σε νοιαζει αν ο διπλανος σου είναι μαυρος ή ασπρος.


Φιλε Φλοριαν, συμφωνω σε μεγαλο κομματι με το τελευταιο σου ποστ. Ναι , δεν ειμαστε πραγματικα ελευθεροι, ΝΑΙ μας ασκειται βια, αυτή είναι η ουσια του κρατους.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αριστερη κυβερνηση, είναι η προσωποποιηση του κρατισμου.
Ο κομμουνισμος είναι μια οικονομικη θεωρια. Ο τροπος που εφαρμοστηκε πχ. στη σοβ.ενωση ηταν κρατισμος.  Ο τροπος που εφαρμοστηκε από το ΠΑΣΟΚ , μονο σοσιαλισμο δεν εμπεριειχε. Περιειχε ρουσφετια, διορισμους, με το προσχημα του κοινωνικου κρατους.
Δηλαδη είναι κακο να εχεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ παιδεια? Η’ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ υγεια? Όχι. Ο τροπος που την εκαναν ηταν λαθος. Όχι η ιδια η ιδεα.

Τελος, εχεις δικιο οσον αφορα τη βια, εχει επικρατησει να θεωρειται η αριστερη βια («τρομοκρατια») ως ιδεολογικη αλλα η δεξια βια ως τραμπουκικη.
Απλα, στους κολπους της αριστερας η πλειοψηφα δεν θελει να παρει τα κουμπουρια ( και μιλαω για την ακρα αριστερα, όχι για τη ρεφορμιστικη του ΚΚΕ και του Συριζα).

Γιατι οι Αλβανοι,Βουλγαροι,κλπ οικογενειαρχες αποζητουν τη Χρυση Αυγη ? Μα φυσικα μονος σου απαντας !
Γιατι ΕΙΝΑΙ οικογενειαρχες, γιατι ΕΧΟΥΝ ενα σπιτι να ζησουν.
Βλεπεις μονος σου οτι ο ρατσισμος ειναι ΤΑΞΙΚΟΣ και οχι ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ.
Οι τωρινοι Αλβανοι εχουν φτιαξει μια ζωη εδω. Γνωριζω Αλβανιδα που μεγαλωσε το παιδι της εδω και αποκαλεσε "κωλοαλβανιδα" την κοπελα του, επειδη αυτη μεγαλωσε στα τυρρανα!!!
Αρα την εγκληματικοτητα δεν τη φτιαχνει η Φυλη, την φτιαχνει η ΦΤΩΧΙΑ.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η διαφορα είναι ότι δεν θεωρω ότι επειδη ΕΤΥΧΕ να γεννηθω Ελληνας ή επειδη ΕΤΥΧΕ να γεννηθω μεσα σε αυτό τον γεωγραφικο χωρο που λεγεται Ελλαδα, πως αυτή η χωρα μου ανηκει και πως εδώ δεν πρεπει να παταει κανενας άλλος.
Δεν θεωρω πως οποιος είναι χωρις χαρτια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και ότι οποιος εχει χαρτια είναι ΝΟΜΙΜΟΣ γιατι ειδες πολύ καλα αυτά τα χρονια την «ηθικη» των νομων.

Δικαιωμα σου να θεωρείς ότι θες, ΟΜΩΣ υπάρχει και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων που θεωρούμε αυτά τα χώματα ιδιοκτησία μας, διότι εκτός των άλλων έχουν ποτιστεί απο πολύ ιδρώτα και αίμα των παπούδων μας και των πατεράδων μας, και στην δικιά μας ιδιοκτησία δεν θα μπαινοβγαίνει όποιος έτσι του κάπνισε.

Το να πω στον μεταναστη «φυγε» ή «μεινε»  δεν εχει τοσο νοημα, οσο  εχει να διεκδηκησουμε αυτά που μας ανηκουν. Και αυτά που σου ανηκουν δεν τα εχει ο μεταναστης. Τα εχουν αλλοι, που επιμενεις να μην αναφερεις.
Τα εχουν οι μεγαλοι εκδοτικοι οικοι, οι εφοπλιστες, οι εργολαβοι , οι τραπεζιτες.
Παρε εσυ αυτά που σου ανηκουν (ως ανθρωπου όχι ως Ελληνα ή ως πακιστανου)και θα δεις για ποτε δε θα σε νοιαζει αν ο διπλανος σου είναι μαυρος ή ασπρος.

Παρόλα αυτά τα όμορφα, αντί να αφαιρέσεις από όλους αυτούς του τύπους που μας καταπιέζουν όλους, την ανθρώπινη ιδότητα, δεν τους λές ζώα,πρόβατα,ουρακοτάγκους,ανάρχιδους τους χρυσαυγίτες αποκαλείς έτσι κ μετά από αυτό, αντί να τους αφαιρέσεις το εργαλείο στα χέρια τους που λεγεται μετανάστης, τους παρέχεις και κάλυψη για ακόμη φθηνότερα χέρια...
Κάπου το έχεις χάσει.
Πρώτα δίνεις νερό στον μύλο, και μετά κατηγορείς τον μύλο γιατί γυρνάει...

Τελος, εχεις δικιο οσον αφορα τη βια, εχει επικρατησει να θεωρειται η αριστερη βια («τρομοκρατια») ως ιδεολογικη αλλα η δεξια βια ως τραμπουκικη.
Απλα, στους κολπους της αριστερας η πλειοψηφα δεν θελει να παρει τα κουμπουρια ( και μιλαω για την ακρα αριστερα, όχι για τη ρεφορμιστικη του ΚΚΕ και του Συριζα).

Επικράτησε πως ακριβως? Δια Μαγείας, Δια Θειας Επιφωτήσεως, Δια Αποκαλύψεως του Θείου Λόγου?
Το Κεφάλαιο το επέβαλλε με τα μέσα που διαθέτει και αυτά είναι άφθονα γιατί μόνο η Αριστερά όντας διεθνιστική μπορεί να επιβάλλει μια πραγματικά παγκοσμιοποιημένη νεοφιλελευθερη οικονομία. Ξέρει το Κεφάλαιο να διαλέγει υπαλλήλους, χιλιάδες χρόνια αυτό κάνει...
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Kαι οι Μετανάστες μεταναστεύουν στις χώρες οι οποίες τους πολεμάνε? Βλέπεις κάτι οξύμωρο ή όχι ?

Τα πολιτικά φρονήματα παίζουν κάποιο ρόλο στις ποινικές υποθέσεις ή είναι άσχετα?
δες αυτο το αρθρο
χουμε πολλές φορές ακούσει το παραμύθι της αριστεράς για τους «μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα κυνηγημένοι από ολοκληρωτικά καθεστώτα και βαρβάρους». Ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού χρόνου έχουν καταναλωθεί από την κρατική, μάλιστα, τηλεόραση και ραδιοφωνία για να πειστούν οι Έλληνες ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα και ζητάνε πολιτικό άσυλο, γιατί η άλλη εναλλακτική που έχουν είναι ο θάνατος στα χέρια των Ταλιμπάν ή της Αλ Κάιντα ή παρομοίων καταστάσεων. Δακρύβρεχτες ιστορίες σε πολυέξοδα ψευδοντοκυμαντέρ που έχει ακριβοπληρώσει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, μέσω των φόρων, έχουν αποπειραθεί να παρουσιάσουν ένα ψευδές είδωλο της πραγματικότητας.

Πως όμως όλα αυτά γκρεμίζονται με μία και μόνη αλήθεια που δεν μπορούν να κρύψουν οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, αλλά επιλέγουν να την περνάνε στα ψιλά των εφημερίδων τους; Φυσικά τηλεοπτικός χρόνος δεν υπάρχει για αυτή την είδηση... Διαβάζουμε λοιπόν στο «Βήμα» τα στοιχεία που έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: «Περισσότεροι από 8.800 είναι οι μετανάστες που έχουν, μέχρι σήμερα, εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης. Από αυτούς, οι 7.052 είναι μη νόμιμοι μετανάστες, οι 1.661 είναι αιτούντες άσυλο και οι 106 είναι μετανάστες που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους.»

Κοινώς 1661 άτομα που έχουν αιτηθεί άσυλο επιλέγουν να επιστρέψουν στους «ταλιμπάν», για να εκτελεστούν με συνοπτικές διαδικασίες παρά να μείνουνε στην Ελλάδα. Επειδή, βεβαίως, κανείς δεν πιστεύει την παραπάνω τραγελαφική εκδοχή πάμε να εξετάσουμε το ζήτημα μπας και βρεθεί η πραγματικότητα; Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειοψηφία των αιτήσεων ασύλου είναι ψεύτικες και γίνονται, κατ’ εντολήν, συγκεκριμένων «αντιφασιστικών» ΜΚΟ μόνο και μόνο για να μπορέσει ο λαθρομετανάστης να πάρει χαρτί προσωρινής παραμονής, το οποίο αντιστοιχεί σε μόνιμης διαμονής δεδομένης της απόδοσης λειτουργίας του «ελληνικού» κράτους. Γιατί όμως φεύγουνε τώρα; Πολύ απλά δεν υπάρχει πολύ «ψωμί» στην Ελληνική «αγορά»...και η περίοδος ανέχειας της κοινωνίας σε θλιβερά περιστατικά από λαθρομετανάστες εξαντλήθηκε κι αυτή.
Αυτό, βεβαίως, που μένει πέραν του αυξανόμενου κύματος εγληματικότητας είναι το διαχρονικό «δούλεμα», ψιλό γαζί, που ρίχνουν ΜΜΕ και αριστερά στον Ελληνικό Λαό, σχετικά με το ζήτημα των «κακόμοιρων μεταναστών».
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Δικαιωμα σου να θεωρείς ότι θες, ΟΜΩΣ υπάρχει και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων που θεωρούμε αυτά τα χώματα ιδιοκτησία μας, διότι εκτός των άλλων έχουν ποτιστεί απο πολύ ιδρώτα και αίμα των παπούδων μας και των πατεράδων μας, και στην δικιά μας ιδιοκτησία δεν θα μπαινοβγαίνει όποιος έτσι του κάπνισε.
Συμφωνοι. Δε σε βλεπω να σκουζεις ομως που το αιμα των παππουδων μας ξεπουλιεται στις πολυεθνικες, που ιδιωτικοποιειται, που η Δημοσια Περιουσια παει σε ιδιωτες και σε τραπεζιτες.
Δε σε βλεπω να σκουζεις που το αιμα και ο κοπος των παππουδων μας για να βγαλουν μια συνταξη εγινε τζογος στο Χρηματιστηριο.
Δε σε βλεπω να σκουζεις που το αιμα των Ελληνων (λες εσυ), των ανθρωπων (λεω εγω) , πηγε χαμενο και ξαναγυρναμε σε εργασιακο μεσαιωνα.
Οι μεταναστες στα πηραν αυτα αραγε?

Παρόλα αυτά τα όμορφα, αντί να αφαιρέσεις από όλους αυτούς του τύπους που μας καταπιέζουν όλους, την ανθρώπινη ιδότητα, δεν τους λές ζώα,πρόβατα,ουρακοτάγκους,ανάρχιδους τους χρυσαυγίτες αποκαλείς έτσι κ μετά από αυτό, αντί να τους αφαιρέσεις το εργαλείο στα χέρια τους που λεγεται μετανάστης, τους παρέχεις και κάλυψη για ακόμη φθηνότερα χέρια...
Κάπου το έχεις χάσει.
Πρώτα δίνεις νερό στον μύλο, και μετά κατηγορείς τον μύλο γιατί γυρνάει...

Να σε διορθωσω σε κατι που λες δευτερη φορα . Δεν ειπα ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ τουσ Χ.Α. Αναρχιδους λεω ειρωνικα τους αναρχικους , γιατι ετσι αποκαλουνται απο τους Χρυσαυγιτες. Αναρχιδια.
Ουρακοταγκους τους θεωρω, γιατι υπακουν σε εναν Φυρερ που τους λεει "Σκασε, σηκω,κατσε, προσοχη, αναπαυση". Επειδη δεν εχουν δικη τους βουληση.
Ουρακοταγκος δεν ειναι ενας εφοπλιστης. Αυτος εχει ενα πολυ καλο σχεδιο και σκεφτεται. Ειναι ομως κι αυτος ενα κτηνος γιατι θυσιαζει ζωες. Αυτο σε πειραξε τωρα? Ποιον χαρακτηριζω?
Εχεις παει στρατο? Εγω, αν και κατοικος Εκαλης,πηγα στρατο ξηρας με οπλο μαλιστα. Σου εδωσε την εντυπωση ο στρατος οτι σε θελει σκεπτομενο ανθρωπο ή υπακουο σκυλο?
Ε λοιπον, ποια η διαφορα με τη Χρυση Αυγη που χρησιμοποιει στρατιωτικες τακτικες? Ε?

Το Κεφάλαιο το επέβαλλε με τα μέσα που διαθέτει και αυτά είναι άφθονα γιατί μόνο η Αριστερά όντας διεθνιστική μπορεί να επιβάλλει μια πραγματικά παγκοσμιοποιημένη νεοφιλελευθερη οικονομία. Ξέρει το Κεφάλαιο να διαλέγει υπαλλήλους, χιλιάδες χρόνια αυτό κάνει...

Τωρα παντρεψες το νεοφιλελευθερισμο με την Αριστερα και το Διεθνισμο.
Η παγκοσμιοποιηση επιβαλλει τα θελω των αγορων, ανεξαρτητου χωρας. Η αριστερα δεν ειναι κατα της παγκοσμιοποιησης ή μου διαφευγει κατι?
Το πως νομιμοποιηθηκε καπως η βια των αριστερων οργανωσεων ? (ας πουμε για την ελλαδα?)
Μια δικη μου εκτιμηση ειναι η εξης : επειδη ηττηθηκε στον εμφυλιο, η εξουσια εδωσε το δικαιωμα λογου στους αριστερους για να βγαλουν αυτο το απωθημενο τους και να αγιοποιησουν με τα λεγομενα τους τις πραξεις βιας. Υπαρχει και η θεωρια του ΚΚΕ βεβαια, που θεωρει ολες τις μορφες βιας (εκτος απο οταν ασκουσε το ιδιο  :jerking:) ως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ και υποπτες. Τι να κανουμε τωρα?
Εγω δεν μιλαω εξ ονοματος της τρομοκρατιας αλλα εχω χεσμενη και τη νομιμοτητα, γιατι οι νομοι φτιαχνονται απο τους ισχυρους, οχι απο σενα κι απο μενα (α ξεχασα εγω μενω Εκαλη).
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595

Φασιστα εισαι αξιολυπητος.
Παραθετεις ενα blog φτιαγμενο απο Ναζιστες , με βιντεο απο "αλλοδαπους που τρωνε σκυλους, αλλοδαπους που βιαζουν" κλπ, με αρθρα οπως " ο Μιχαλολιακος ξεμπροστιαζει τον Τσιπρα" και αυτο που μου παρουσιαζεις ως αποδειξη ειναι ενα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ αρθρο καποιου που μπορει να ειναι κι ο ιδιος ο Μιχαλολιακος?

Γραφει το αρθρο : "Δακρύβρεχτες ιστορίες σε πολυέξοδα ψευδοντοκυμαντέρ που έχει ακριβοπληρώσει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, μέσω των φόρων, έχουν αποπειραθεί να παρουσιάσουν ένα ψευδές είδωλο της πραγματικότητας."
Λεω εγω: Και την Ολυμπιαδα την χρυσοπληρωσες μαλακα αλλα εκει δε μιλησες, κουναγες σημαιακια στις πλατειες και αφηνες τους ξενους εργατες να χτιζουν τη στεγη καλατραβα. Τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ . Τα υποβρυχια του Ακη τα χρυσοπληρωσες, τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ. Το χρηματιστηριο το χρυσοπληρωσες, τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ.

Παμε παρακατω: Διαβάζουμε λοιπόν στο «Βήμα» τα στοιχεία που έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης

Σε ποιο φυλο? Λινκ δεν εχει να διαβασουμε κι εμεις?

Και ακομα : "η άλλη εναλλακτική που έχουν είναι ο θάνατος στα χέρια των Ταλιμπάν ή της Αλ Κάιντα ή παρομοίων καταστάσεων."
Που βασιζεται αυτο τωρα? Οι πιο πολοι φευγουν απο τις χωρες τους γιατι ειτε δεν εχουν σπιτια ειτε ειναι παμφτωχοι, οχι επειδη τους κυνηγανε οι Ταλιμπαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
Φυσικο ειναι να θελουν να φυγουν αν εδω δεν εχει ψωμι, λες να ηρθαν γιατι εχουμε ωραιες θαλασσες και αψηλα βουνα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ?
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.560
Κριτικές
4
Like
2.343
Πόντοι
506
καλησπέρα και από μένα, διάβασα ότι η χα θα κάνει εθελοντική αιμοδοσία από Έλληνες μόνο για Ελληνες.
Εχω να τους προτείνω να κάνουν και μια τράπεζα σπέρματος από χρυσαβγήτες μόνο για Ελληνες, θα έχει μεγάλη επιτυχία   :jerking: :jerking:
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Επειδή έφτασε η ώρα να την κλείνουμε την κουβέντα, καθώς όλοι βγάλανε τα συμπεράσματα τους.
Πρώτον δεν ξέρεις σε τι αντιδρώ και σε τι δεν αντιδρω. Υποθέσεις κάνεις βάση της προκαταλήψής σου. Και είναι εντελώς λανθασμένες, ακριβως επειδή φοράς παρωπίδες.
Δεύτερον τώρα στο ρεπερτόριο/κρεσέντο έβαλες και τα σκυλιά. Τους εφοπλιστές με τον τίτλο τους μην τυχόν και τους θίξουμε, άλλωστε πρέπει να σεβαστούμε και την εργοδοσία μας, τους χρυσαυγίτες όμως πάντα με επιθετικούς προσδιορισμους από το ζωϊκό βασίλειο. Διότι είπαμε δεν είναι καν άνθρωποι.
Τρίτον η Αριστερά φυσικά κ είναι υπερ της παγκοσμιοποιήσης, η οποία ο μόνος τρόπος να επεβληθεί είναι να πειστούν πρώτα οι λαοί ότι συνιστούν μια αδιάσπαστη κοινότητα δίχως εθνικές και άλλες διαφορές όπως θρησκευτικές.  Πχ τώρα στην Ε.Ε πρώτα μας βαφτίσαν όλους Ευρωπαίους, πέσαν τα σύνορα και τώρα ολοκληρώνεται το κόλπο με την ενοποίηση των τραπεζικών συστημάτων. Ανάλογο παράδειγμα συνιστά και η δημιουργία άλλωστε των Εθνικών Κρατών. Πρώτα πειστήκανε οι λαοί ότι συνιστούν ένα εθνος και μετά φτιάξανε ένα κρατός.
Έτσι η Αριστερά στοχευεί πρώτα στο να μας πείσει ότι όλοι είμαστε ένα και το αυτό. Ανθρωποι. Στην συνέχεια θα φτιάξουμε και το κοινό μας παγκοσμιοποιημένο κρατικό μόρφωμα.
Τέταρτον όσον αφορά την Βια, όλοι καταλαβαίνουν ότι όποιος έχει το προνόμιο στην ανεμποδιστη άσκηση της έχει και το πάνω χέρι. Πχ ΜΑΤ-Διαδηλωτές ή ΝΑΤΟ- απανταχού αντίπαλοι. Ετσι στην Αριστερά δόθηκε το προνόμιο στην ανεμπόδιστη άσκηση της προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην καταστολή Εθνικιστικών/Πατριωτικών καταστάσεων με σκοπό να εξαλειφθούν για να προχωρήσει η Παγκοσμιοποιηση. Το αντίπαλο δεος της οποίας δεν είναι φυσικά η Αριστερά αλλά η Εθνικοποίηση, η οποία έχει γίνει στόχος όλων των επεμβάσεων της Δύσης τα τελευταία χρόνια.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Λεω εγω: Και την Ολυμπιαδα την χρυσοπληρωσες μαλακα αλλα εκει δε μιλησες, κουναγες σημαιακια στις πλατειες και αφηνες τους ξενους εργατες να χτιζουν τη στεγη καλατραβα. Τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ . Τα υποβρυχια του Ακη τα χρυσοπληρωσες, τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ. Το χρηματιστηριο το χρυσοπληρωσες, τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ.

Αυτούς τους ψήφιζε ο απο πάνω νομίζω, που τώρα είστε μαζί στην Αντιφά.
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
καλησπέρα και από μένα, διάβασα ότι η χα θα κάνει εθελοντική αιμοδοσία από Έλληνες μόνο για Ελληνες.
Εχω να τους προτείνω να κάνουν και μια τράπεζα σπέρματος από χρυσαβγήτες μόνο για Ελληνες, θα έχει μεγάλη επιτυχία   :jerking: :jerking:
Eσυ να δινεις σε λαθρομεταναστες για να βγαλετε το υβριδιο Δουρου!!!
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Επειδή έφτασε η ώρα να την κλείνουμε την κουβέντα, καθώς όλοι βγάλανε τα συμπεράσματα τους.
Πρώτον δεν ξέρεις σε τι αντιδρώ και σε τι δεν αντιδρω. Υποθέσεις κάνεις βάση της προκαταλήψής σου. Και είναι εντελώς λανθασμένες, ακριβως επειδή φοράς παρωπίδες.
Δεύτερον τώρα στο ρεπερτόριο/κρεσέντο έβαλες και τα σκυλιά. Τους εφοπλιστές με τον τίτλο τους μην τυχόν και τους θίξουμε, άλλωστε πρέπει να σεβαστούμε και την εργοδοσία μας, τους χρυσαυγίτες όμως πάντα με επιθετικούς προσδιορισμους από το ζωϊκό βασίλειο. Διότι είπαμε δεν είναι καν άνθρωποι.
Τρίτον η Αριστερά φυσικά κ είναι υπερ της παγκοσμιοποιήσης, η οποία ο μόνος τρόπος να επεβληθεί είναι να πειστούν πρώτα οι λαοί ότι συνιστούν μια αδιάσπαστη κοινότητα δίχως εθνικές και άλλες διαφορές όπως θρησκευτικές.  Πχ τώρα στην Ε.Ε πρώτα μας βαφτίσαν όλους Ευρωπαίους, πέσαν τα σύνορα και τώρα ολοκληρώνεται το κόλπο με την ενοποίηση των τραπεζικών συστημάτων. Ανάλογο παράδειγμα συνιστά και η δημιουργία άλλωστε των Εθνικών Κρατών. Πρώτα πειστήκανε οι λαοί ότι συνιστούν ένα εθνος και μετά φτιάξανε ένα κρατός.
Έτσι η Αριστερά στοχευεί πρώτα στο να μας πείσει ότι όλοι είμαστε ένα και το αυτό. Ανθρωποι. Στην συνέχεια θα φτιάξουμε και το κοινό μας παγκοσμιοποιημένο κρατικό μόρφωμα.
Τέταρτον όσον αφορά την Βια, όλοι καταλαβαίνουν ότι όποιος έχει το προνόμιο στην ανεμποδιστη άσκηση της έχει και το πάνω χέρι. Πχ ΜΑΤ-Διαδηλωτές ή ΝΑΤΟ- απανταχού αντίπαλοι. Ετσι στην Αριστερά δόθηκε το προνόμιο στην ανεμπόδιστη άσκηση της προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην καταστολή Εθνικιστικών/Πατριωτικών καταστάσεων με σκοπό να εξαλειφθούν για να προχωρήσει η Παγκοσμιοποιηση. Το αντίπαλο δεος της οποίας δεν είναι φυσικά η Αριστερά αλλά η Εθνικοποίηση, η οποία έχει γίνει στόχος όλων των επεμβάσεων της Δύσης τα τελευταία χρόνια.

O,τι να'ναι. Επιμενεις να προσπαθεις να με βαλεις σε ενα καλουπι (ζω στην Εκαλη, δουλευω για εφοπλιστη, ισως να γουσταρω και πακιστανικες ψωλες). Τους εφοπλιστες τους αποκαλεσα κτηνη. Αυτο σου διεφυγε ηθελημενα ετσι? Παραδεξου το...

Επισης, αλλο πολυπολιτισμικοτητα και αλλο παγκοσμιοποιηση. Το πρωτο ειναι μια παραμετρος του δευτερου. Η παγκοσμιοποιηση ειναι κατα βαση οικονομικη εννοια :
βιομηχανική παγκοσμιοποίηση - η ενίσχυση και επέκταση των πολυεθνικών εταιρειών
χρηματοπιστωτική παγκοσμιοποίηση - η ανάδυση παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών και η πιο εύκολη πρόσβαση σε εξωτερικές χρηματοδοτήσεις για εταιρικούς και κρατικούς δανειζόμενους
πολιτική παγκοσμιοποίηση - η επέκταση των πολιτικών συμφερόντων σε περιοχές και χώρες που δεν γειτνιάζουν με τα πολιτικά ισχυρά κράτη
παγκοσμιοποίηση της πληροφόρησης - αύξηση της ροής πληροφόρησης μεταξύ γεωγραφικά μακρινών περιοχών
πολιτισμική παγκοσμιοποίηση - ανάπτυξη διαπολιτισμικών επαφών και δημιουργία μιας παγκόσμιας κουλτούρας.

Πληροφοριες απο wikipedia.org.

Η απελευθερωση των αγορων ειναι η βασικη αρχη της παγκοσμιοποιησης και το ελευθερο εμποριο μεταξυ των κρατων. Αυτο, ο μακαριτης ο Τσε, το καταδικαζε σε λογο του που υπαρχει γραμμενος σε βιβλιο του. Δηλαδη οτι δεν πρεπει να ισχυουν οι ιδιοι οροι σε μια ανταλλαγη προϊοντων π.χ. Γερμανιας-Αμερικης , με Αμερικη-Αιθιοπια.

Το αν οι υποστηρικτες της παγκοσμιοποιησης ρε μεγαλε πονηριδη, χρησιμοποιησαν τον διεθνισμο και τον ανθρωπισμο για να περασουν την αποψη τους, δεν σημαινει οτι φταιει η Αριστερα.
Οπως δεν φταιει ο Χριστιανισμος που καποιοι τον χρησιμοποιησαν για να σφαξουν.

Και αφου παραδεχεσαι οτι πεσαν τα συνορα στην Ευρωπη, κραζεις αραγε : "Οι κακοι Γερμανοι" ?
Η' κραζεις : "Οι κακοι καπιταλιστες"?
Το σιγουρο ειναι οτι κραζεις : οι κακοι μεταναστες.

Και τωρα με συγχωρεις, παω να παρω πιπα απο το αφεντικο μου τον εφοπλιστη και να βουτηξω για μια βουτια στην πισινα μου στην Εκαλη.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Aκριβως, εγώ δεν σε αποκάλεσα κάτοικο Εκάλης, ούτε για ψωλλές έγραψα δεν το συνηθίζω, κάπου το έχεις χάσει λοιπόν.

Το αν οι υποστηρικτες της παγκοσμιοποιησης ρε μεγαλε πονηριδη, χρησιμοποιησαν τον διεθνισμο και τον ανθρωπισμο για να περασουν την αποψη τους, δεν σημαινει οτι φταιει η Αριστερα.
Οπως δεν φταιει ο Χριστιανισμος που καποιοι τον χρησιμοποιησαν για να σφαξουν.

Κάθε δέντρο από τους καρπούς τους κρίνεται.
Για αυτό τα φτιάξανε και τα δυο δεντράκια λοιπόν.
Για να επιβάλλουν τους σκοπούς τους.
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οι μετανάστες δεν συμβάλλουν με την φυγή τους να βελτιωθουν τα πράγματα στην χώρα τους με την φυγή τους όπως λχ δεν φευγεις κ εσύ από την Ελλάδα, αλλά μένεις εδώ και πολέμας το κακό κατεστημένο.


" Μετανάστευσαν πάνω από 1 εκατομ. Έλληνες μέσα σε ενάμιση χρόνο!
..."
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Φασιστα εισαι αξιολυπητος.
Παραθετεις ενα blog φτιαγμενο απο Ναζιστες , με βιντεο απο "αλλοδαπους που τρωνε σκυλους, αλλοδαπους που βιαζουν" κλπ, με αρθρα οπως " ο Μιχαλολιακος ξεμπροστιαζει τον Τσιπρα" και αυτο που μου παρουσιαζεις ως αποδειξη ειναι ενα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ αρθρο καποιου που μπορει να ειναι κι ο ιδιος ο Μιχαλολιακος?

Γραφει το αρθρο : "Δακρύβρεχτες ιστορίες σε πολυέξοδα ψευδοντοκυμαντέρ που έχει ακριβοπληρώσει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, μέσω των φόρων, έχουν αποπειραθεί να παρουσιάσουν ένα ψευδές είδωλο της πραγματικότητας."
Λεω εγω: Και την Ολυμπιαδα την χρυσοπληρωσες μαλακα αλλα εκει δε μιλησες, κουναγες σημαιακια στις πλατειες και αφηνες τους ξενους εργατες να χτιζουν τη στεγη καλατραβα. Τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ . Τα υποβρυχια του Ακη τα χρυσοπληρωσες, τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ. Το χρηματιστηριο το χρυσοπληρωσες, τα ντοκυμαντερ σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ.

Παμε παρακατω: Διαβάζουμε λοιπόν στο «Βήμα» τα στοιχεία που έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης

Σε ποιο φυλο? Λινκ δεν εχει να διαβασουμε κι εμεις?

Και ακομα : "η άλλη εναλλακτική που έχουν είναι ο θάνατος στα χέρια των Ταλιμπάν ή της Αλ Κάιντα ή παρομοίων καταστάσεων."
Που βασιζεται αυτο τωρα? Οι πιο πολοι φευγουν απο τις χωρες τους γιατι ειτε δεν εχουν σπιτια ειτε ειναι παμφτωχοι, οχι επειδη τους κυνηγανε οι Ταλιμπαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
Φυσικο ειναι να θελουν να φυγουν αν εδω δεν εχει ψωμι, λες να ηρθαν γιατι εχουμε ωραιες θαλασσες και αψηλα βουνα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ?
Περισσότεροι από 8.800 είναι οι μετανάστες που έχουν, μέχρι σήμερα, εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης.

Από αυτούς, οι 7.052 είναι μη νόμιμοι μετανάστες, οι 1.661 είναι αιτούντες άσυλο και οι 106 είναι μετανάστες που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους.

Ηδη 3.848 μετανάστες έχουν επιστρέψει εθελοντικά στις πατρίδες τους.

Από τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων, 7.677 είναι άνδρες ενήλικες, 462 ενήλικες γυναίκες και 680 παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου.

Στην Ελλάδα, τα προγράμματα αυτά ξεκίνησαν, το 2010, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και με συμμετοχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ποσοστό 25%.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία του Γραφείου Ελλάδος, του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ), το οποίο πραγματοποίησε εκδήλωση για τη βράβευση των νικητών του διαγωνισμού δημιουργίας comic strip, με θέμα «Εθελοντικός επαναπατρισμός και επανένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στη χώρα καταγωγής τους».

Ο επικεφαλής του Γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως, Δανιήλ Εσδράς, συνεχάρη τους νικητές, επισημαίνοντας παράλληλα την αξία της συμμετοχής τους σε έναν διαγωνισμό με θέμα τη μετανάστευση. Ο ίδιος χαρακτήρισε σημαντικά τα προγράμματα Εθελουσίας Επιστροφής και αναφέρθηκε στα γραφειοκρατικά ζητήματα που ανακύπτουν κατά την εφαρμογή τους, ευελπιστώντας ότι θα ελαχιστοποιηθούν στο μέλλον.

Στην εκδήλωση, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκπροσώπησε ο επικεφαλής του Τμήματος Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής Αστυνόμος Α'  Γιάννης Μπολέτης, ο οποίος τόνισε ότι «ο εθελοντικός επαναπατρισμός πρέπει να είναι ο στόχος και η πηγή ελπίδας για επιστροφή κάθε μετανάστη στην πατρίδα του».
οριστε το πρωτοτυπο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom