Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
μην κρίνεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!
δεν τη βρισκουμε ολοι με τους ανω των 75!
θελω πιπινάκι εγω!
κατι σαν τον αβραμη δηλαδη ? :think:
ειναι λιγο τριχωτος και εχει στραβη μυτογκα ομως δεν πιστευω να σε πειραζει :grin:
 

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Μηνύματα
90
Like
0
Πόντοι
0
κατι σαν τον αβραμη δηλαδη ? :think:
ειναι λιγο τριχωτος και εχει στραβη μυτογκα ομως δεν πιστευω να σε πειραζει :grin:

κατι σαν τον Ηλια και τελειωνει η συζητηση εδω!
αντε που σκασατε ολοι απ τη ζηλια σας που το αγορι μου ειναι κουκλος!
:smitten:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
κατι σαν τον Ηλια και τελειωνει η συζητηση εδω!
αντε που σκασατε ολοι απ τη ζηλια σας που το αγορι μου ειναι κουκλος!
:smitten:
ειναι και μοντελο ρουχων
URL]]
 

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Μηνύματα
90
Like
0
Πόντοι
0
ειναι και μοντελο ρουχων
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kasidiaris-montelo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τον ειχε βαλει ο Παναγιωταρος να του διαφημιζει τις μπλουζες?
:2funny:

ΥΓ: δωστε ενα σιλβερ στην κοπελα αριστερα, κριμα τετοιο χρωμα για μοντελο!
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
τον ειχε βαλει ο Παναγιωταρος να του διαφημιζει τις μπλουζες?
:2funny:

ΥΓ: δωστε ενα σιλβερ στην κοπελα αριστερα, κριμα τετοιο χρωμα για μοντελο!
με τον γκομενο απο κατω του ταχει
 

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Μηνύματα
90
Like
0
Πόντοι
0

μήπως έχεις κανα εισητήριο αδερφε να στριψουμε?
:P
 
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
347
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να κατέβει κανένας για υποψήφιος βουλευτής... ή ακόμη χειρότερα θα κατέβει η σάρα και η μάρα και το κακό συναπάντημα..

δεν είναι λογικό να ζητάς από έναν πετυχημένο να αφήσδι τα πάντα και για τέσσερα χρόνια να είναι βουλευτής και να του δίνεις τον βασικό μισθό.. κανένα πάκι ή αφγάνι μπορείς να βρείς..

Μετά από 38 συναπτά έτη πειραματισμών διακυβέρνησης των 300 εθνοπατέρων, εκ του αποτελέσματος έχω αρχίσει να αμφιβάλω για το κατά πόσο η ντετερμινιστική δράση των "επιτυχημένων" ή "αρίστων" (αν προτιμάς) οδηγεί την χώρα σε καλύτερο σημείο από ότι θα την οδηγούσε η στοχαστική λήψη αποφάσεων από 300 μαϊμούδες που θα ψήφιζαν νομοσχέδια πατώντας με τυχαίο τρόπο κουμπάκια.... άσε που οι μαϊμούδες μάλλον θα κόστιζαν λιγότερο.

Αν υποθέσουμε ότι σε τυχαίο δείγμα υποψηφίων βουλευτών έχουμε ίση κατανομή "πετυχημένων" & "σάρα-μάρα-κακό συναπάντημα", ποιός εγγυάται ότι θα εκλεγούν οι "300 ποιο πετυχημένοι" ?   Θα αποφασίσει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός ή μία Ελίτ διαμορφωτών κοινής γνώμης ? Έχει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός την γνώση, εμπειρία ή διαίσθηση για να επιλέξει σωστά ? Δυστηχώς τα ιστορικά δεδομένα μάλλον θα μας απογοητεύσουν.

Με βάση τη λογική έχεις δίκιο στην πρότασή σου και στα σχόλια που έκανες αλλά έχω μια αμφιβολία για το κατά πόσο το σύστημά διακυβέρνησης μπορεί να δώσει εχέγγυα ορθής λειτουργίας & αποτελεσματικότητας. Εκτιμώ ότι έχουμε να κάνουμε με μία κατάσταση "μη πληρότητας" μιας και η ασυνέπεια εμφανίζεται συνεχώς σε ένα σαθρό μοντέλο.

Η ουσία είναι ότι δεν προσπαθούμε να προσαρμόζουμε, να μετασχηματίζουμε & να βελτιώνουμε τους τρόπους διακυβέρνησής μας (κάνοντας την υπόθεση εργασίας ότι χρειαζόμαστε διακυβέρνηση) για να τους δώσουμε μια μικρή έστω ανοσία στις εκφυλιστικές καταστάσεις που συνήθως αυτοί οδεύουν.

Κλείνοντας αυτή την μακροσκελή τοποθέτηση θα ήθελα να αναφέρω ότι δυστηχώς ή ευτυχώς υπάρχει πλήθος επιτυχημένων επαγγελματιών που αναγκάζονται (για διάφορους λόγους) να διαβιούν με τον "βασικό μισθό" & δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνουν οι 300 "άριστοί" μας.... στο κάτω-κάτω δεν θα είναι για μία ζωή, μια και στατιστικά η κάθε κοινοβουλευτική θητεία είναι 2,53333... έτη κατά μέσο όρο  (15 εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα).

Και για να είμαστε και λίγο στο πνεύμα αυτού του ιστοχώρου ...."αν δεν νιώσουν πως είναι η πούτσα που  διακορεύει τα παρθένα κωλαράκια τους, θα επιζητούν διακαώς να γαμάνε τον λαό"

Διατελώ με κάθε σεβασμό προς τις απόψεις σας.

 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Σε συνεχεια μιας αντιπαραθεσης που ειχα με τον φιλο Φλοριαν σε λαθος θρεντ , και δικαιως με εκοψε ο αντισθενης, συνεχιζω την κουβεντα εδω. Προτιμω τη δημοσια κουβεντα απο τα πμ.
Παραθετω το λινκ για οποιον δε βαριεται να διαβασει.

Η τελευταια απαντηση του Φλο ηταν :
FLORIAN :

Και εγω σου ευχομαι να μην μαθεις ποτε οτι εσπασαν στο ξυλο τον παππου στον 5ο οροφο, πλακωνωνται με χατζαρια κατω απο το σπιτι, σκοτωσαν εναν 45χρονο για μια καμερα 20 μετρα απο την εισοδο του σπιτιου Του (ηπειρου και γ' σεπτεμβριου). να μην δεις την μανα σου να φοβαται να βγει εξω, να μην δεις την κοπελα σου να βγαζει δακτυλιδια βραχιολια σταυρους για να παει στο φουρνο, να μην σου περναει καν απο το μυαλο να κοιμηθεις με ανοιχτο παραθυρο. να μην κρυωνεις τον χειμωνα γιατι δεν πληρωνει κανεις ξενος κοινοχρηστα. να μην εχει δωσει ο πακιστανος κλειδια απο την εισοδο της πολυκατικιας σε 30 ατομα και να μπαινουν το βραδυ να κοιμουνται στη σκαλα. να μην κοιτας 10 λεπτα μην ξεχασες τιποτα στο αμαξι γιατι θα στο σπασουν και τελικα παροτι δεν ειχε ξεχασει τπτ να στο σπανε. να μην μαθεις οτι ο κολλητος σου πηρε την ΧΑ γιατι οι πακιστανοι που χρωσταγανε 7 ενοικια και ειχαν εντολη για εξωση λεγανε οτι θα του σκοτωσουν την μανα. να μην βλεπεις την γειτονισα σου 75αρα γεροντοκορη να δινει 20αρικα στον καθε μαλακα να παει μαζι της στα ψωνια για να μην την κλεψουν (αυτη δεν παιρνει την ΧΑ). να μην δεις ποτε λαιβ πυροβολισμο και μαχαιρωματα και απειρους ξυλοδαρμους. να μην σε παιρνουν τα ντουμανια επειδη οι αλβανοι πινουν μπαφους στην εισοδο της πολυκατοικιας να μην ζησεις την βρομα απο σπιτι που μενουν 10 πακιστανοι. να μην δεις ποτε να παιρνουν νεκρο απο πεζοδρομιο, να μην πας στην λαικη και να πεφτει ξυλο λαικαντζηδες+δημοτικη αστυνομια vs αναρχιδια+μεταναστες πλανωδιοι και εσυ να εισαι στην μεση με την μανα σου...
επειδη εγω τα εχω ζησει ΟΛΑ τα παραπανω και δεν δεχομαι να μου κανει κανεις μαθημα απο την ασφαλεια του σπιτιου του για αριστερα και ΠΑΠΑΡΙΕΣ γιατι το δικο μου σπιτι εξαιτιας σας δεν ειναι ασφαλες.

και αυτη την στιγμη ο μονος συμμαχος της ελληνικης μειωνοτιτας ειναι η ΧΑ. εσεις καθηστε με της θεωριες σας στα σπιτακια σας στα ζεστα σας κρεβατακια και ονειρευτειτε... και αφηστε εμας τους "φασιστες" να ζουμε στην κολαση..


Η απαντηση μου ειναι η εξης :

SOLIDARITY:

Μαλιστα.Αρχισαμε τα κλισε.Οποιος ειναι «αριστερος να'ουμ» ζει στην ασφαλεια του σπιτιου του,με φιλιπιννεζα και πισινα.

Η περιοχη που ζεις εχει γινει γκετο, όχι από τα «αναρχιδια» (βλεπω πως εχεις παπαγαλισει καλα το μαθημα που σας λενε οι φουσκωτοι), αλλα από τα μεταναστευτικα κυματα που ερχονται από τα συνορα. Τα συνορα, ποιοι τα φυλανε ? Τα αναρχιδια ? Οι αριστεροι? Η’ μηπως οι οι κυβερνησεις? Εχεις μηπως υποψιαστει αν βολευει τις κυβερνησεις να ερχονται τεραστια κυματα μεταναστων? Ασε, μην κουραζεσαι? ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ χερια είναι η απαντηση.
Σου εχω λοιπον μια ακομη ερωτηση : Γιατι δεν την πεφτετε στους κυβερνωντες?
Γιατι δεν την πεφτετε στους Ελληνες που προσλαμβανουν ξενους εργατες και μαλιστα ανασφαλιστους?
Γιατι δεν την πεφτετε σε έναν Ελληνα εφοπλιστη που εχει το προνομιο να μη φορολογειται και να προσλαμβανει και ένα τσουρμο μεταναστες που ποιος ξερει από πού τους βρηκε? Το ΦΠΑ του μικροπωλητη σε μαρανε?
Γιατι δεν την πεφτετε στα αστυνομικα τμηματα να ζητησετε τα αυτονοητα?
Βρηκατε τους εχθρους σας ε? Αυτά που σας βολευει .Να εχετε αποδιοπομπαιους τραγους : αριστεροι, αναρχικοι, διανοουμενοι.
Αν εισαι ελευθερος να γραφεις , εισαι επειδη καποιος μαλακας αριστερος εχυσε το αιμα του κι ας μην το καταλαβαινεις.
Αν διατηρεις κι εσυ κι εγω την ανωνυμια σου στο ιντερνετ είναι επειδη καποιος μαλακας διανοουμενος παλευει για την προστασια των προσωπικων δεδομενων.
Αν δουλευεις 8ωρο αντι για 16ωρο είναι επειδη ένα «αναρχιδι» στο σικαγο κρεμαστηκε και δεκαδες ανθρωποι σκοτωθηκαν πριν καμια εκατοσταρια χρονια για να το διεκδικησουν αυτό.
Οι ναζι και οι φασιστες τι εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα? Το ολοκαυτωμα?


Μην ευχεσαι σε μενα μονο, απευθυνσου και σ’αυτους. Σκεψου τι θα σου απαντουσε καποιος Αφγανος π.χ. αν του ελεγες «Δε μπορω να βγω στη λαικη να ψωνισω» :
«Σου ευχομαι να μην πεσει ποτε στο σπιτι σου βομβα. Σου ευχομαι να μην σου ακρωτηριασουν καποιο ακρο. Σου ευχομαι να μην περπατησεις τη μιση Ασια για να μεταναστευσεις. Σου ευχομαι να μη σου βιασει καποιος στρατιωτης τη μανα ή την κορη ή την αδελφη σου». Τι θεωρεις πιο σοβαρο? Ότι δε μπορεις να αγορασεις αγγουρια και πατατες ευκολα ? Η’ μηπως όλα σχετικα είναι?
Αναρωτιεμαι , αν ησουν στη θεση του, τι θα εκανες για να ζησεις?

Και παλι όμως….θεωρεις πως ΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι είναι εγκληματιες.
Δεν σας ειδα τοσα χρονια να σκουζετε , που υπηρχε ευημερια. Τωρα που ηρθε η κριση και γκετοποιηθηκαν καποιες περιοχες….τσουπ, πεταχτηκαν οι Ναζι. Δεν ειδα κανεναν φιλησυχο πολιτη να διαδηλωνει κατά των βομβαρδισμων του ΝΑΤΟ. Δεν ειδα να διαμαρτυρεται που η ελληνικη κυβερνηση στελνει στρατο εκει και συνεισφερει στο εγκλημα .
Αλλα ξεχασα : οι αριστεροι και τα αναρχιδια φωναζαν μονο τοτε.
THINK AGAIN : για κάθε τι που κανεις, υπαρχει μια επιπτωση καπου αλλου στον κοσμο και ισως ξαναγυρισει πισω σε σενα.
Παμε και στον δικο μας δυτικο κοσμο παλι.
Συγγνωμη που η δικη μου ανασφαλεια ειναι αν θα χασω τη δουλεια μου.Ζω στο νοικι βλεπεις και η ανεργια με τρομαζει.Συγγνωμη που η Χρυση Αυγη,ως συμμορια ναζι που ειναι δεν εχει να προτεινει κατι γι'αυτο,εκτος απο το«εξω οι ξενοι».Αν φυγουν ψηνεσαι να πιασουμε ενα φαναρι εγω κι ενα εσυ;η' γουσταρεις να ξεσκατιζουμε γερους;η' ακομη ακομη να μας πηδανε απ'τον κωλο για 5 ευρω σε ενα μπουρδελο;γουσταρεις να μαζευεις φραουλες στη Μανωλαδα Ηλειας για εναν Ελληνα αφεντικο και το βραδυ να κοιμασαι κατω απο μια ναυλον τεντα;τελικα εχεις δικιο,η Χρυση Αυγη θα μας βρει δουλειες.

Η  τακτικη του ναζισμου ειναι ο ολοκληρωτισμος:καποιοι αλλοδαποι κανουν εγληματα=ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι κανουν εγκληματα στη λογικη αυτή...Στη δικη μου ασφαλη γειτονια,με ληστεψαν Ελληνες παντως πριν πολλα χρονια  κ με γρονθοκοπησαν. Και σχεδον κάθε μερα σημειωνονταν τετοια περιστατικα (πηγα στο τμημα και μου ταο ειπαν). Αισθανθηκα ανακουφιση που τις εφαγα απο χερι ελληνικο.2 τετραγωνα παραδιπλα κλοπη στσαντας απο ηλικιωμενη απο ελληνα πρεζακι.Τι να κανω δηλαδη;να φτιαξω μια οργανωση «το χρυσο δειλινο» κ να κυνηγαω Ελληνες;Τα φουσκωμενα λοβοτομημενα τσογλανια της Χ.Α.που (μαζι με Αλβανους,αν κατσεις να το ψαξεις)βγαινουν τα βραδια,μαχαιρωνουν στα μουλωχτα κανεναν ξυπολητο,θα σου λυσουν το προβλημα νομιζεις;εχουν πιασει κανενα κακοποιο νομιζεις;εχω χασει γνωστο απο τροχαιο,που επεσε πανω του μεθυσμενος οδηγος.Ποσα παιδια χανονται καθε χρονο απο μεθυσμενους οδηγους,ξερεις;γουσταρεις να φτιαξω μια συμμορια-οργανωση-κομμα και να πηγαινω στα μπαρ να κοπαναω οσους πινουν ως εν δυναμει δολοφονους?

Λες ότι στο αρχικο μου ποστ ημουν επιθετικος !! Μα πως το λες αυτό?
Αν το ξαναδιαβασεις σου γραφω : ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ και ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ .
Αρα σου δινω αξια σαν ανθρωπο. Αξια, την οποια εσυ μειωνεις, ΕΣΥ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ  θαυμαζοντας τους φουσκωτους ουρακοταγκους που εχουν αλλα σχεδια από το να το παιξουν καλα και τιμια παιδια από φτωχογειτονιες, που κανουν αγαθοεργιες.
Οι τυποι αυτοι, όταν θυμηθηκαν τωρα που εσφιξε το ζωναρι να βγουν να διαδηλωσουν και να φωναζουν : «Να καει το μπουρδελο η Βουλη», τωρα μπηκαν στο μπουρδελο αυτό και πληρωνονται. Και τι λεει ο σοφος ελληνικος λαος? Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. Αρα τι θα γινει? Η Χ.Α. τωρα που εφτασε στο βαζο με το μελι, θα κανει τα παντα για να παραμεινει εκει.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ : υπαρχει ένα κομματι της αριστερας, οι αναρχικοι ή αναρχιδια όπως σας λενε να βελαζετε, που αρνουνται την κοινοβουλευτικη δημοκρατια, όπως την αρνειται και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μονο που αυτοι ΔΕΝ συμμετεχουν στις εκλογες. Τι από τα 2 θεωρεις πιο εντιμο?

Θα μου πεις : αυτοι θα αλλαξουν το συστημα από μεσα και λοιπα ουτοπικα που λενε ολοι. Οποιος μπαινει ΜΕΣΑ στο συστημα, ΓΙΝΕΤΑΙ συστημα. Οποτε ας’το κι αυτό.

Γιατι λοιπον μπηκαν στη Βουλη τα παιδια αυτά?
Γιατι παιρνουν σβαρνα τα μπουρδελα να κανουν ελεγχους με τους φιλους τους τους μπατσους ? Κοπτονται για τη δικη σου ασφαλεια?
Σκεψου : Μηπως θα γινουν οι νεοι νταβαδες της περιοχης?
Εσυ βλεπεις μονο τα μακαρονια και τους παππουδες στον Αγιο Παντελεημονα. Πες μου όμως:
-Υποστηριζεις αυτους που θαυμαζουν τον Χιτλερ ? (Ελληνες θαυμαζουν έναν ξενο????)
- Υποστηριζεις αυτους που λενε πως δεν υπηρξε Ολοκαυτωμα ?
- Υποστηριζεις αυτους που μαχαιρωνουν οποιον βρουν? Εισαι υπερ των επιθεσεων με μαχαιρι ή θα υποστηριξεις την επισημη θεση του κομματος ότι «δεν γνωριζουμε τιποτα».
- Υποστηριζεις αυτους που οπου κυβερνησαν εφεραν μονο πονο και νεκρους?

Και για να μην μου πεις για Σταλιν και λοιπους μαλακες, θα σε προλαβω και θα σου απαντησω ότι ο Σταλιν ηταν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ σαν τον Χιτλερ.Οπως είναι δικτατορια και η Β. Κορεα με σκληρο κομμουνιστικο προφιλ. Και το Αφγανισταν,η Συρια, το Ιραν, το Ιρακ, ολοκληρωτικα καθεστωτα εχουν. Ειδες τι κουλτουρα παραγουν. Εσυ ποια κουλτουρα παραγεις? Του Καιαδα? «Εγερθουτου» ?» Προσοχη? Αναπαυση?»  Σου ειπα εγω να γινουμε ετσι?
Οπου υπαρχει ολοκληρωτισμος , υπαρχει δυστυχια.

Θα κλεισω με τη φραση ενός ακραιου ….αριστερου, του Βενιαμιν Φραγκλινου
«Οποιος θυσιαζει την ελευθερια για την ασφαλεια, δεν δικαιουται τιποτα από τα δυο».

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τι το κουραζεις το πραμα και γραφεις κατεβατα και οι δυο το ιδιο πραμα ειναι που κοιτανε σε διαφορετικες κατευθυνσεις

 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.116
Κριτικές
27
Like
1.442
Πόντοι
1.720
Εχω συγκινηθει απο το ποσο ανθρωπισμο και φιλανθρωπια διακατεχονται οι λεγομενοι αναρχικοι. Αληθεια τι καλοι ανθρωποι που ειναι. Τι καλα παιδια. Καλος σαμαριτης και αρχιδια. αναρχια να ουμε.
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ο Solidarity είναι η κλασσική περίπτωση προπαγανδισμένου από ΜΜΕ τα τελευταία 3 χρόνια.
Αν και έχει σε πολύ λίγα δίκιο,οι ανακρίβειες είναι τόοοοσες πολλές που σου φεύγει η όρεξη να γράψεις.
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Ο Solidarity είναι η κλασσική περίπτωση προπαγανδισμένου από ΜΜΕ τα τελευταία 3 χρόνια.
Αν και έχει σε πολύ λίγα δίκιο,οι ανακρίβειες είναι τόοοοσες πολλές που σου φεύγει η όρεξη να γράψεις.

Ποια ειναι η ανακριβεια ρε μεγαλε?
Για κατσε να μας πεις.
Οι πολεμοι και τα ολοκληρωτικα καθεστωτα (με τις ευλογιες της Δυσης)και η πεινα, δεν εφεραν το μεταναστευτικο στην Ευρωπη?
Δεν υπηρχε ολοκαυτωμα?
Δεν μαχαιρωνουν οι χρυσαυγιτες?
Αποδειξε μου ΜΙΑ ανακριβεια.
Και πως γινεται να εχω προπαγανδιστει απο τα ΜΜΕ οταν δε βλεπω ειδησεις και δεν διαβαζω εφημεριδες, εξηγησε μου. Αλλιως αντε γεια, παιξε με τη σβαστιγκα σου.
Ισως βεβαια δυσκολευεσαι να γραψεις πανω απο 2 γραμμες..
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Εχω συγκινηθει απο το ποσο ανθρωπισμο και φιλανθρωπια διακατεχονται οι λεγομενοι αναρχικοι. Αληθεια τι καλοι ανθρωποι που ειναι. Τι καλα παιδια. Καλος σαμαριτης και αρχιδια. αναρχια να ουμε.

Πραγματικα, η επιχειρηματολογια σου τσακισε κοκκαλα. Μουγκα για την ταμπακερα παπαρα. Εκει στη χ.α. δε σας μαθαινουν να μιλατε? 
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οι πολεμοι και τα ολοκληρωτικα καθεστωτα (με τις ευλογιες της Δυσης)και η πεινα, δεν εφεραν το μεταναστευτικο στην Ευρωπη?

Δεν μαχαιρωνουν οι χρυσαυγιτες?

Kαι οι Μετανάστες μεταναστεύουν στις χώρες οι οποίες τους πολεμάνε? Βλέπεις κάτι οξύμωρο ή όχι ?

Τα πολιτικά φρονήματα παίζουν κάποιο ρόλο στις ποινικές υποθέσεις ή είναι άσχετα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom