Επισκέπτης
οχι δεν την αφηνουμε, αφου υπαρχη η χ.α πλεον κοιμομαστε ησυχοι τα βραδιαΣύμφωνοι αδελφέ.Ας αφήσουμε την Χρυσή Αυγή.Οι "αριστερές και προοδευτικές" δυνάμεις πού κρύφτηκαν και δεν βγάζουν άχνα;
οχι δεν την αφηνουμε, αφου υπαρχη η χ.α πλεον κοιμομαστε ησυχοι τα βραδιαΣύμφωνοι αδελφέ.Ας αφήσουμε την Χρυσή Αυγή.Οι "αριστερές και προοδευτικές" δυνάμεις πού κρύφτηκαν και δεν βγάζουν άχνα;
αυτογνωσία!!Νόμιζα ότι είσαι αντιφασίστας.Εκτός κι αν σε ενοχλούν επιλεκτικά μόνο οι Ελληνες φασίστες.
Σύμφωνοι αδελφέ.Ας αφήσουμε την Χρυσή Αυγή.Οι "αριστερές και προοδευτικές" δυνάμεις πού κρύφτηκαν και δεν βγάζουν άχνα;
Νόμιζα ότι είσαι αντιφασίστας.
Πασοκόσκυλο παλαιάς κοπής είναι.
Κοινώς, περίτριμμα.
κι εσύ φασιστόσκυλο! άρα?
Δίνεις κ την διαφορά;;Κάνεις λάθος.
Εγώ είμαι Εθνικιστής.
Κάνεις λάθος.
Εγώ είμαι Εθνικιστής.
Kαμία σχέση όλα αρχαιοελληνικά σύμβολα είναι...και ο Χίτλερ από εκεί τα πήρε άλλωστε,δεν είναι νεοναζί,είναι έλληνες εθνικιστές/Συγχαρητήρια σε όσους βάλανε στη βουλή τους wannabe μιμητές του τρίτου ραιχ, που μας φιλοδώρησε με την βαραβαρότερη 4ετία παραβίασης της εθνικής κυριαρχίας απο την εποχή της τουρκοκρατίας.
Τώρα που γυρνάει βέβαια, ξεχάστηκαν όλα και εμφανίζονται ως οι έσχατοι υπερασπιστές της εθνικής υπερηφάνειας.
Κατα τα άλλα γκρινιάζουμε για τις κωλοτούμπες των παραδοσιακών κομμάτων και των πολιτικών που θέλουμε να δείρουμε δια των παραπάνω αντιπροσώπων...
φασιστες μην κρυβεστε πισω απο τον εθνικισμοΚάνεις λάθος.
Εγώ είμαι Εθνικιστής.
Kαμία σχέση όλα αρχαιοελληνικά σύμβολα είναι...και ο Χίτλερ από εκεί τα πήρε άλλωστε,δεν είναι νεοναζί,είναι έλληνες εθνικιστές/
εθνικιστόσκυλο!
το ερώτημα παραμένει:
άρα?
[size=40pt]ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ[/size]
Όταν το γράφετε με κεφαλαία σημαίνει πως είστε πιο πατριώτες από αυτούς που το γράφουν με μικρά;[size=40pt]ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ[/size]
Πάλι πιωμένος είσαι;
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ρε πατριώτη, πατριώτες είμαστε όλοι...
τπτ άλλο έχεις να πεις?
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.