foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ο πλαπουτας ειναι τεραστια μορφη δικε μου
στο 00:35 ακουγεται ρε τι κανεις εκει απο μακρυα
γυναικεια φωνη..καμια γειτονισα
τον πηρε στο κυνηγι η μανα του μαλλονστο 00:35 ακουγεται ρε τι κανεις εκει απο μακρυα
γυναικεια φωνη..καμια γειτονισα
τον πηρε στο κυνηγι η μανα του μαλλον
Μη πειράζεις την Πορνοπαπιούλα !
τι θα κάνει δλδ η χα?
περιφορά του κασιδιάρη?
στην πυρα ολα τα φασιστοπουσταριαΧαχαχα. Το μαλάκα! Αυτό το πανί καιγόταν μόνο με τον αναπτήρα. Έβαλε και βενζίνη και εξαφανίστηκε η σημαία με τη μία. Παρα λίγο να καεί και ο ίδιος αλλά τη γλίτωσε ο πούστης.
Αχ,αυτη η"Καθημερινη"πως τα λεει,με ποσο τακτ,ποση λεπτοτητα...
Αυτή ήταν περίπου η νοοτροπία των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δύο μόλις εβδομάδες μετά τα πιο θεαματικά χτυπήματά της στα υποκαταστήματα της ΑΤΕ Ροδολίβους Σερρών και Κεραμωτής Καβάλας. Σύμφωνα με τον διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, κ. Αθηναγόρα Παζαρλή, στη συμμορία εμπλέκονται 30 άτομα και έδρα της ήταν η Καβάλα. Ορισμένα μέλη της φέρονται να σχετίζονται με ακροδεξιά οργάνωση. «Δεν γνωρίζουμε την πολιτική τους τοποθέτηση ούτε μας ενδιαφέρει», απάντησε σχετικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
...Ουτε τους κυριους δημοσιογραφους ενδιαφερει:Και στο σημερινο πρωτοσελιδο παλι δεν αναφερεται ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η,επι λεξει,"ακροδεξια οργανωση"...Πληρης καλυψη δηλαδη απο την καλη μας εφημεριδα.
Και αυτό:στην πυρα ολα τα φασιστοπουσταρια
Για τις φωτο και τα ονοματα των"φερομενων"ως εμπλεκομενων επιτρεπεται μια εξαιρεση:ποσταρισε τα ελευθερα...Εαν τα ανεβασει στο σαιτ της η,επισης με λεπτα αισθηματα,ΕΛΑΣ...μάλιστα... να ξανανοίξουμε τους φακέλλους δηλαδή...
Για τις φωτο και τα ονοματα των"φερομενων"ως εμπλεκομενων επιτρεπεται μια εξαιρεση:ποσταρισε τα ελευθερα...Εαν τα ανεβασει στο σαιτ της η,επισης με λεπτα αισθηματα,ΕΛΑΣ...
εχει πεσει καμια σφαλιαρα σε κανα εθνοπατερα ή τσαμπα τους ψηφισαμε:;
Πλυναμε τις προαλλες την Δουρου και συντομα θα την πηδηξουμε...εχει πεσει καμια σφαλιαρα σε κανα εθνοπατερα ή τσαμπα τους ψηφισαμε:;
Θα τις τα κάνετε αέρα...Πλυναμε τις προαλλες την Δουρου και συντομα θα την πηδηξουμε...
εχει πεσει καμια σφαλιαρα σε κανα εθνοπατερα ή τσαμπα τους ψηφισαμε:;