pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η απαξίωση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση.Όπως ο Παυλόπουλος που περιφρόνησε τον Κασιδιάρη??
Η απαξίωση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση.Όπως ο Παυλόπουλος που περιφρόνησε τον Κασιδιάρη??
κάτι έχασα ρε χαμούρια και μου το κρύβετε .......
σκληρόκαρδοι !!!!
Μόνο λινκ πόσταρα από τσεκουράτους(άκριτα κ μαλακία μου) φλάφυ,μην λες ψεματάκια...το σπουργιτακι που ειναι και φοιτητης νομικης υποστηριζε οτι πολιτης δε μπορει να κανει συλληψη για πλημεληματα και το ειχε ποσταρει και λινκ απο τους τσεκουρατους για πιστοποιηση
Είσαι σίγουρος??
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Ochimata/Tractor1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δε βαζουμε χωρια στο παιχνιδι. για περιστερι μιλαμε :birdman:
Μόνο λινκ πόσταρα από τσεκουράτους(άκριτα κ μαλακία μου) φλάφυ,μην λες ψεματάκια...
Γιατι εισαι κακος και του θυμιζεις παντα αυτην την τρελη ηττα του?ρε μουνι της χελωνας σαν αντιλογο δε το εκανες παραθεση?
Ανέβασα λινκ από τους τσεκουράτους που έλεγε ότι ο Μιχαλολιάκος είχε κάνει μήνυση επειδή πήγαν να συλλάβουν πολίτες τον Κασιδιάρη.ρε μουνι της χελωνας σαν αντιλογο δε το εκανες παραθεση?
αχαχααχαχα...πεντε-δεκα καγκουρες χαλαν τη πιατσα ρεδε βαζουμε χωρια στο παιχνιδι. για περιστερι μιλαμε
Ρε α πνίξου που ειρωνεύεσαι κιόλας.μεχρι εκεινη την μερα επαιρνα πολυ σοβαρα οτι εγραφε ο παπαζολης.
λυπηθηκα πολυ που τον ξεμπροστιασα πρωτος.
αν παω να πνιγω εχει δικαιωμα να με σωσει ο ναυαγοσωστης ?Ρε α πνίξου που ειρωνεύεσαι κιόλας.
To Περιστέρι έχει κάτι τέτοια:δε βαζουμε χωρια στο παιχνιδι. για περιστερι μιλαμε
αχαχααχαχα...πεντε-δεκα καγκουρες χαλαν τη πιατσα ρε
ουτε για πλυσιμο δε το παω λεμε
To Περιστέρι έχει κάτι τέτοια:
http://[URL unfurl="true"]www.sarris-machinery.gr/eshop/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4f8da02901634.jpg[/img[/URL]]
που κάνουν τη τζιπούρα φύλλο λαμαρίνας..
[/quote]
οκ βαλτου ροδες και ελα στο κατοπι μου.
Θες φιλή της ζωής πουλάκι μου κ το πας γύρο-γύρο;;;αν παω να πνιγω εχει δικαιωμα να με σωσει ο ναυαγοσωστης ?
Καταλαβες γιατι σε ρωτησε?Θες φιλή της ζωής πουλάκι μου κ το πας γύρο-γύρο;;;
Μπορείς απλά να μου το ζητήσεις...δεν θα στο αρνηθώ.
το κακο ειναι οτι γυρνανε πισω μετα...το κακο ειναι οτι σαββατοκυριακα παιρνουν τον κατηφορο.
Κατάλαβα,πουλάει τρελίτσα...Καταλαβες γιατι σε ρωτησε?
Τριχες καταλαβες.Κατάλαβα,πουλάει τρελίτσα...