Επισκέπτης
Ο προστάτης του πολίτη..ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ?
Ο προστάτης του πολίτη..ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ?
Χωρίς όπλα εννοούσα κ όχι χωρίς χέρια...μαλακία έγραψα.
Άντε ρε Λάκη μέγιστε ανέβασε φωτογραφία με την λαβή που θα κάνεις στα κομμούνια...
Ντάξει από πόλεμο έχω άγνοια δεν είμαι σαν κ σας...μα τι μαλακας εισαι ρε σπουργιτι
Ντάξει από πόλεμο έχω άγνοια δεν είμαι σαν κ σας...
Α γαμήσου ρε.καλα που εχεις γνωση απο νομικα.
καλα που εχεις γνωση απο νομικα.
ρε γατακια εχετε αγνοια κινδυνου για τα νοτια προαστεια. φερτε τα πεζω ραλυ με τα λαμπιονια στο σασι και τα σποτακια στους υαλοκαθαριστηρες απο το μπουρναζι να περασουμε με τα τζιπονια θηριονια απο πανω
Εσύ βάλε φωτογραφία από το κεφαλοκλείδωμα που θα κάνεις στα κομμούνια κ μην σε νοιάζει!!!κάτι έχασα ρε χαμούρια και μου το κρύβετε .......
σκληρόκαρδοι !!!!
Kαι εγω δεν εχω πολυ χρονο,εχω κανονισει για ξυδια.ειναι η γυναικα σπιτι κ'η πεθερα...για κανα μισαωρο τον κοβω ακομα,δε προλαβαινει
Εχουμε ξαναπει οτι οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και δεν βγαινουν στο δρομο.τιποτα δε θα γινει...
κλαψα και γκρινια θα πεφτει ολη μερα απλα απο τους δεξιους...
ο δεξιος δεν εχει μαθει να βγαινει στο δρομο να φωναζει.
ο μονος εμφυλιος που θα γινει, θα ειναι η μια συνιστωσα με την αλλη...
ο συριζα θα αυτοκαταστραφει... γιατι ειναι το καινουργιο ΠΑΣΟΚ 22 χρονια μετα...
Λακη ασε τα σαπια και βαλε φωτο γιατι αλλιως αυριο θα σε παω στα Jumbo για ψωνια.αν την βάλω
τι θα κάνετε κουμμούνια ;;;;;
θα βάλετε υπογραφή "είμαι πούστρα που τον τρώει από πάκια στο πάρκο ναυαρίνου" ;;;
Θα λέγα ''βολεμένοι'' αντί ''σοβαροί'' αλλά έχοντας παρακολουθήσει τον παππού τον πασόκο με την πενιχρή σύνταξη να τσακώνεται με άλλον παππού νδημοκράτη επίσης με πενιχρή σύνταξη...δεν θα το πω.Εχουμε ξαναπει οτι οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και δεν βγαινουν στο δρομο.
Εχουμε ξαναπει οτι οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και δεν βγαινουν στο δρομο.
Ελατε να σας γαμησω,και εγω Νοτιος ειμαιρε γατακια εχετε αγνοια κινδυνου για τα νοτια προαστεια. φερτε τα πεζω ραλυ με τα λαμπιονια στο σασι και τα σποτακια στους υαλοκαθαριστηρες απο το μπουρναζι να περασουμε με τα τζιπονια θηριονια απο πανω
με αδελφες παραταξεις...Εχουμε ξαναπει οτι οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και δεν βγαινουν στο δρομο.