Ο κύριος Κασσιδιάρης είπε χθες ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται τα καθίκια οι ''ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ''![]()
.Γίνεται προσπάθεια να προστατευθεί ο σέρβερ οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες
![]()
![]()
o λαγος δεν ειναι χακερ?
Ο κύριος Κασσιδιάρης είπε χθες ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται τα καθίκια οι ''ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ''![]()
![]()
![]()
Φρεγατες,ιστιοσανιδες...το παλαμαρι του βαρκαρη σας λειπει....ΣΤΡΑΚΙΑ!!!!!
Τα μαύρα μπλουζάκια τα αγοράσαμε για να ενισχύσουμε το κόμμα μας ;) ;).Το δεύτερο που ρωτάς είναι αφέλεια και για τα υπόλοιπα αν ο Αντμιραλ νιώθει όντως στρατιωτικός τότε σίγουρα πρέπει να έρθει από τα γραφεία και ευχαρίστως να τον κεράσω και καφέ![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ προχωρημενος ξερεις και τους αρχηγους των ανωνυμουςΚαλο αυτο. Σημαινει οτι η ΧΑ ενοχλει ΟΛΟΥΣ οσους σχετιζονται με τη Νεα Παγκοσμια Ταξη. Οι ανονυμους ειναι αλλο ενα ψευτοκινημα που υποστηριζει την NWO. Οι αρχηγοι τους ειναι απο τη CIA.
Ξερω πολλα τυπε. Δουλεια μου ειναι να ξερωΠολυ προχωρημενος ξερεις και τους αρχηγους των ανωνυμους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα κατι μας ειπεςΞερω πολλα τυπε. Δουλεια μου ειναι να ξερω
γουσταρωωωωωωΔεν ξέρω αν έχει ανέβει πιο παλιά πάντως επειδή δεν το βρήκα στις τελευταίες σελίδες
![]()
![]()
![]()
Στρατηλατη απο τη μια ο Πριγκηπας κι απ την αλλη αυτες οι μαλακιες που βαζεις. Μεινε στο Πριγκηπα αρχηγεΔεν ξέρω αν έχει ανέβει πιο παλιά πάντως επειδή δεν το βρήκα στις τελευταίες σελίδες
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν έχει ανέβει πιο παλιά πάντως επειδή δεν το βρήκα στις τελευταίες σελίδες
![]()
![]()
![]()
Στη συνοδο των G8 στην ουασιγκτων,ΜΟΝΑΔΙΚΟ θεμα συζητησης ηταν η αντιμετωπιση της ΧΑ...εκληθη και ο αρχηγος της CIA και ο καθ υλην αρμοδιος επικεφαλης της NASA...ηταν ακομα παροντες, ο Σορος,ο Ροτσιλντ,ο προεδρος της λεσχης μπιντελμπεργκ,ο Μεγας Διδασκαλος των μασονων,ο αρχιραββινος του ισραηλ,ο αγιατολλαχ Χαμενει,ο επικεφαλης των βουδιστων,ο δαλαι λαμα,εκπροσωπος των αννιμιστων,παγανιστων,καννιβαλων,αντιπροσωποι κομμουνιστικων κομματων,αναρχικοι και λοιπα αποβρασματα...ΟΛΟΙ συμφωνησαν πως η ταυτοχρονη παρουσια 440000 UFO στην Ελλαδα,αποτελει την μεγαλυτερη απειλη για την νεα ταξη,την παγκοσμιοποιηση,την αποψιλωση του αμαζονιου,την τρυπα του οζοντος,την εξαφανιση της σιβηρικης τιγρης κλπ κλπ.Κλεινοντας τη συνοδο ο πρ.Ομπαμα φωναξε δυνατα...ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ,δηλωνοντας οτι θα καταβαλει καθε προσπαθεια με θεμιτα και ΑΘΕΜΙΤΑ μεσα για την αποδυναμωση και εξαφανιση των ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ απο την Ελλαδα.....
στο μεταξύ στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μιχαλολιάκος στον Θεοδωράκη είχε όλην την ώρα δίπλα του και σε εμφανή θέση τον αετό του Γ' Ράιχ και ο άλλος δεν είχε πάρει χαμπάρι και τον ρωτούσε αν γουστάρει τον χίτλερ
![]()
Δεν είναι έτσι
Επίτηδες τον άφησε τον αϊτό ο Μιχολιολάκος να φαίνεται.
Επίτηδες δεν τον ρώτησε και ο Θεοδωράκης όμως.
Ο Φύρερ made Greece θα απαντούσε ότι είναι ο χρυσαετός.
Τώρα ας δώσει απαντήσεις μόνος του στο πουθενά σε όσους είδαν και έκριναν.
Η καλύτερη τακτική για να εκθέσεις κάποιον που κρύβεται και κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος δεν είναι να του βγάλεις το μακιγιάζ, την κουκούλα, το όποιο κάλυμμα, αλλά να τον υποχρεώσεις να τα αναδεικνύει ένα προς ένα μόνος του.
Γιατί όλοι αυτής της νοοτροπίας και των συγκεκριμένων τρόπων και πιστεύω δεν αντέχουν σε πίεση. Τέτοιου είδους πίεση εγκεφαλική.
Μέχρι και τις σβάστικες θα ξεθάψουν όσο δεν θα τους ρωτούν για όσα εμφανή αφήνουν οι μεν να αναδεικνύονται και οι δε τα προσπερνάνε.