Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα ...εννοουσα 988μας προσβαλεις τωρα τυπε :S
καλα ...εννοουσα 988μας προσβαλεις τωρα τυπε :S
Hristidis 7 όλα τα λεφτά.....βαριεμαιιιιιιιιιι
φασιστακικαλα ...εννοουσα988
σωστη τοποθετηση.Μία απορία στη βάση του τίτλου του thread: μήπως θα έπρεπε να τεθεί το ίδιο ερώτημα και για άλλα κόμματα;;;;;
Διευκρινίζω πως δεν είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, μα θεωρώ πως η έννοια της συμμορίας θα μπορούσε να καλύψει πολλούς από τους εν ζωή κομματικούς σχηματισμούς, για διαφορετικούς λόγους κατά περίπτωση.....
Kουνα το κωλο σου να πεσουν οι καποτες........ Κουνηστε το κεφάλι σας να δούμε αν πηξαν τα σκατά.
Τι μου θύμησες τύπε... Στο Λύκειο το λέγαμε αυτό. Να δεις λέγαμε κι ένα άλλο. Πώς το λέγαμε;Kουνα το κωλο σου να πεσουν οι καποτες.......
Να δω ποιος πολιτικός θα τολμήσει να καθήσει απέναντι στον Κασιδιάρη ή το Μιχαλολιάκο χωρίς να φάει το πέος της αρκούδας.Μετά από αυτό που έπαθε ο Μαίλης κανείς δεν τολμάει να βγει απέναντί τους.Η Χ.Α. κάνει τεράστια ζημιά στο σύστημα.Επίσης δείχνει το δυναμισμό της γενιάς μου.Οι παλιότεροι σύντομα θα κλάσουν όταν διαπιστώσουν τι γνώμη έχει η νεολαία για αυτούς.Μας αγνοούσαν εντελώς μας είχαν πρήξει τα αρχίδια μ τα μούσια και τις μαλακίεςμτους.Τώρα τους γαμάει ο Τσίπρας και ο Κασιδιάρης γιατί αυτό αξίζουνε.Είναι κατώτεροι από τον Τσίπρα και τον Κασιδιάρη.Γαμήστε τους καλά κάντε τους γέρους να κλάσουν από τον τρόμο τους για να προβούν σε απεγνωσμένες ενέργειες.
Που είσαι ρε τύπε; Όλα καλά;; Ψιλοχαθήκαμε...Έχεις κόψει να μπαίνεις και στο άλλο θρεντ...καλα ...εννοουσα 988
Οταν στα ελεγαν αυτα για τη μητερα σου....ΕΣΥ τι εκανες?Τι μου θύμησες τύπε... Στο Λύκειο το λέγαμε αυτό. Να δεις λέγαμε κι ένα άλλο. Πώς το λέγαμε;
Πες στη μάνα σου να μην αλλάζει κραγιόν γιατί απ' τα τσιμπούκια μου έχει κάνει το καυλί ουράνιο τόξο. Ή κάπως έτσι...
πηγατε στα γραφεια τυπε?
πότε θα λειτουργήσει η ιστιοσελίδα επιτελους???Φυσικά και πήγαμε .Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19:00-21:00. Χαμός γινόταν,είχαν γεμίσει όλοι οι όροφοι .Ας μας που οι υπόλοιποι στα άλλα κόμματα αν ανοίξαν τα γραφεία τους αυτές τις μέρες και πόσο κόσμο είχαν γιατί εμείς ξέρουμε ότι ήταν όλοι τους κλειστοί ή φωνάζαν καμια 20αρια άτομα
πότε θα λειτουργήσει η ιστιοσελίδα επιτελους???
Φυσικά και πήγαμε .Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19:00-21:00. Χαμός γινόταν,είχαν γεμίσει όλοι οι όροφοι .Ας μας που οι υπόλοιποι στα άλλα κόμματα αν ανοίξαν τα γραφεία τους αυτές τις μέρες και πόσο κόσμο είχαν γιατί εμείς ξέρουμε ότι ήταν όλοι τους κλειστοί ή φωνάζαν καμια 20αρια άτομα
πότε θα λειτουργήσει η ιστιοσελίδα επιτελους???
Δεν κατάλαβες. Και τότε και τώρα εγώ τα λέω αυτά. Για τις μαμάδες των άλλων. ;)Οταν στα ελεγαν αυτα για τη μητερα σου....ΕΣΥ τι εκανες?
τυπε σας εδωσαν μαυρα μπλουζακια κ πιτ μπουλ φορμες?σας ειπαν να ξυρισετε το κεφαλι?δεν θα εχεις προβληματα τωρα στην φρεγατα?Ο Αντμιραλ καραδοκει
Ο κύριος Κασσιδιάρης είπε χθες ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται τα καθίκια οι ''ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ'' .Γίνεται προσπάθεια να προστατευθεί ο σέρβερ οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες