Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
υποπτεραρχούκο, σιωνιστική συνωμοσια εν όψει?
Δεν ειναι συνομοσία και δεν ειναι σιωνιστική. ΕΙναι η μαύρη μαλακία που σας δέρνει!
Δε μου απαντάς στο 3.
ραντεβού θανάτου θες???
πόσο χρονώ είσαι ανθυποσμηνία?
ραντεβού θανάτου θες???
πόσο χρονώ είσαι ανθυποσμηνία?
Καλά το φέρνεις γύρω γύρω. Εγω σου είπα μια κουβέντα. Αν θες πες μου.
τι ακριβως θες?
Σου απανταω εγω.Δε μου απαντάς στο 3.
Σου απανταω εγω.
Μονος σου και μονος μου λοιπον,εδω και τωρα,γιατι ο ΠΠ ειναι και στη Σαλονικη:Πλατεια Βαρναβα σε μιση ωρα.Μπροστα στο περιπτερο.
Α,εαν δω κοσμο να περιμενει(και μη νομιζεις οτι δεν θα τους δω)θα μπουνε μεγαλα μεσα,αν αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω:Δεν θα τη γλιτωσετε ελαφρα παντως,μπορει ουτε κι εγω αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα.
Ουτε πισω απο το πισι δεν θα γινετε μαγκες παντως,αυτο να το ξερεις.
Πεταμενε,δεν θα περιμενω για πολυ.Εχουμε και αλλα πραματα μπροστα μας.
Απαντα τωρα.
Γαμω το χριστο σου γαμω.
Μονο πισω απο το πισι.Και παρεα με τους μπατσους.Και που ξέρεις που βρίσκομαι εγω ρε? Δε μπορώ να ερθω εκει που λες. θα μιλήσουμε όμως.
Εγω καλω τους διαχειριστες ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.Καλώ τους διαχειριστές να τον μπλοκάρουν διότι μου βρίζει το Θεό μου, με προσβάλει πολυ. Ευχαριστώ.
Και που ξέρεις που βρίσκομαι εγω ρε? Δε μπορώ να ερθω εκει που λες. θα μιλήσουμε όμως.
Μονο πισω απο το πισι.Και παρεα με τους μπατσους.
Εκει που σας παιρνει κοταρες.
Αλλου ξερεις τι παιζει.Ο κακος λυκος σας περιμενει.
Τον μπουλο τωρα ΣΚΑΡΤΙΑΡΙΚΟ που θα μας κανεις και τον μαγκα.
Αδερφαρα.
Καλά σου λέει ρε ηλίθιε. Μη βλαστημάς την πίστη του άλλου. Αρχιμαλάκα.Εγω καλω τους διαχειριστες ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Για να βλεπουν ολοι ποσο ΚΟΤΑ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ εισαι.
Το ιδιο και για τα υπολοιπα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΛΑ.
και τοτε ρε παλικαρε τι καλεις τον αλλο?
Καλά σου λέει ρε ηλίθιε. Μη βλαστημάς την πίστη του άλλου. Αρχιμάλάκα.
Σου απανταω εγω.
Μονος σου και μονος μου λοιπον,εδω και τωρα,γιατι ο ΠΠ ειναι και στη Σαλονικη:Πλατεια Βαρναβα σε μιση ωρα.Μπροστα στο περιπτερο.
Α,εαν δω κοσμο να περιμενει(και μη νομιζεις οτι δεν θα τους δω)θα μπουνε μεγαλα μεσα,αν αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω:Δεν θα τη γλιτωσετε ελαφρα παντως,μπορει ουτε κι εγω αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα.
Ουτε πισω απο το πισι δεν θα γινετε μαγκες παντως,αυτο να το ξερεις.