κράτα τις τρανς σπίτι σου...
πόσταρε καμιά χρυσαύγουλη αν υπάρχει...
όχι την προεδρίνα ή την υστέρω, ούτε τις νοικιασμένες αλλοδαπές που έχετε να μοιραζουν φυλλάδια...
σκασμος ΧΑΦΙΕ
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
όχι την προεδρίνα ή την υστέρω, ούτε τις νοικιασμένες αλλοδαπές που έχετε να μοιραζουν φυλλάδια...
Να υποθέσουμε δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί σε κανένα σημείο με όλα τα άλλα "ευρωπαϊκά" κόμματα ;
Η πεμπτουσία της καλλιτεχνικής δημιουργίας του Ρίτσου ήταν το ποίημα που παρέθεσες;Ὁ Ῥίτσος διὰ τὸ ΚΚΕ ἦτο κάτι σὰν τὸν Ἁγ. Ἰωάννη τὸν Πρόδρομον διὰ τὴν Ὀρθόδοξον Ἐκκλησίαν.
Δὲν «ἀπομονοῦται εἴς στίχος», ἀλλὰ καταδεικνύεται ἡ πορεία τοῦ ἀνδρὸς τοῦ ὁποίου πεμπτουσία τῆς καλλιτεχνικῆς δημιουργίας ἦτο τὸ ἐν λόγῳ ποίημα, τὸ ὁποῖον ἐξέφραζεν αὐτὸν καὶ ἐκφράζει ὅλους τοὺς ὀπαδοὺς καὶ ψηφοφόρους τοῦ ΚΚΕ καὶ ὄχι μόνον.
Δώσε πράμα ρε λεβέντη παιδαρά πατριώτη Ελληναρά γαμιά και σε μαςναι ρε ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ολοι εκτος απο μενα που εχω και 3 εγχειρισμενες μουναρες
που εσυ θα σου ποσταρω φωτο για να
Αν μου διαφεύγει κάποια (σημαντική) πληροφορία, ευχαρίστως να την ακούσω!να μην υποθέσεις τπτ. απλώς να ενημερωθείς....
Η πεμπτουσία της καλλιτεχνικής δημιουργίας του Ρίτσου ήταν το ποίημα που παρέθεσες;
Βέβαια κάποτε είχες χαρακτηρίσει εδώ μέσα ατάλαντο τον Αϊζενστάιν και σκουπίδι το "Θωρηκτό Ποτιόμκιν".....
God and guns ολέ λέμε Δώσε πράμα ρε λεβέντη παιδαρά πατριώτη Ελληναρά γαμιά και σε μας
Αν μου διαφεύγει κάποια (σημαντική) πληροφορία, ευχαρίστως να την ακούσω!
Φιλικά
πάντως κανένα χρυσαύγουλο δεν τόλμησε να πει κάτι για τον ύμνο του φύρερ τους
προς τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΡΕΡ...
ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ντρεπονται...
Αν μου διαφεύγει κάποια (σημαντική) πληροφορία, ευχαρίστως να την ακούσω!
Φιλικά
φυσικα και γινεται ΤΩΡΑ.αγαπητέ γίνεται κυβέρνηση χωρίς πολιτική συμφωνία?
φυσικα και γινεται ΤΩΡΑ.
πανω απο ολα ειναι αντιμνημονιακοι.
photo shop είναι όλα!!Έχουμε και λέμε.
1) Τα εξώφυλλα που δείξατε και τα κείμενα ειναι φτιαχτά απο εσας τους ανθέλληνεςπροδότες.
Έχουμε και λέμε.
1) Τα εξώφυλλα που δείξατε και τα κείμενα ειναι φτιαχτά απο εσας τους ανθέλληνεςπροδότες.
Δεν ειναι δικά μας.
2) Σύμφωνα με τη γραμμή του κόμματος όποιος ξαναπεί κάποιον χρυσαυγίτη ναζι, ναζιστή και λοιπά παράγωγα θα δεχτεί μύνηση απο το κόμμα. ΠΟΡΝΟΠΑΠΕ, ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥΠΕΡΠΟΝΤΙΚΑΡΑ πέστε τα εδω να ξκαυλώσετε γιατι απο κοντα θα μπλεξετε άσχημα.
3)Πορνόπαπε θες να πάμε για μια μπυρίτσα να τα συζητήσουμε δια ζώσης τα θέματα, να μου πεις τα λογάκια αυτά μες τη μούρη μου?
μπορούν να κάνουν κυβέρνηση, γιατί δεν κάνουν?
Έχουμε και λέμε.
Δεν ειναι δικά μας.
2) Σύμφωνα με τη γραμμή του κόμματος όποιος ξαναπεί κάποιον χρυσαυγίτη ναζι, ναζιστή και λοιπά παράγωγα θα δεχτεί μύνηση απο το κόμμα. ΠΟΡΝΟΠΑΠΕ, ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥΠΕΡΠΟΝΤΙΚΑΡΑ πέστε τα εδω να ξκαυλώσετε γιατι απο κοντα θα μπλεξετε άσχημα.
3)Πορνόπαπε θες να πάμε για μια μπυρίτσα να τα συζητήσουμε δια ζώσης τα θέματα, να μου πεις τα λογάκια αυτά μες τη μούρη μου?
αφιερωμένο σταυς ιπταμενους, λαδιάρηδες, στόκους κλπ χρυσαύγουλους!!
ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑΖΙ?
Έχουμε και λέμε.
Δεν ειναι δικά μας.
υποπτεραρχούκο, σιωνιστική συνωμοσια εν όψει?