barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Αμα δουλευε το μπλοκ δεν θα χρειαζοταν να μιλαω με τοσες κουραδες καθε μερα
Εισαι μαθημενος και εθισμενος στις κουραδες Σκατοκεφαλε.
Αμα δουλευε το μπλοκ δεν θα χρειαζοταν να μιλαω με τοσες κουραδες καθε μερα
Δεν βαριεσαι ρε τύπε, καλυτερα που δεν δουλευει. Αν δουλευε το μπλοκ θα ειχα σχεδον λευκη οθονηΑμα δουλευε το μπλοκ δεν θα χρειαζοταν να μιλαω με τοσες κουραδες καθε μερα
μακαρι να δουλευε ελπιζω να το φτιαξουν να μη βλεπω κατι σκουπιδια αττενσιον χορς σαν τον πουστη το μοαροκ και τον μπαρμπαβλακαΔεν βαριεσαι ρε τύπε, καλυτερα που δεν δουλευει. Αν δουλευε το μπλοκ θα ειχα σχεδον λευκη οθονηΑμα δουλευε το μπλοκ δεν θα χρειαζοταν να μιλαω με τοσες κουραδες καθε μερα
Ακουσα πριν απο λιγο την δηλωση του Κοντονη, οτι το επιχειρημα των πρωην συντροφων του στον Συριζα οτι "ναι μεν προβλεπεται μικροτερο πλαισιο ποινής στον Ποινικο Κωδικα, πλην όμως πρεπει να εκτιθεί μεγαλύτερο ποσοστο ποινής για την αποφυλακιση" ειναι λαθος, επειδή θα πρεπει ως προς αυτο να ισχυσει ο παλαιοτερος κωδικας, ως ευμενεστερος.
Τον ακουσα με προσοχη, ειναι και δικηγορος, και μιλησε με πολυ παθος και βεβαιοτητα, αποκαλωντας τους πρωην συντροφους του "ασχετους ή ψευτες". Και οτι οι καταδικασμενοι θα εχουν ΚΑΙ χαμηλοτερη ποινή (με το νεο κωδικα) αλλά ΚΑΙ χαμηλοτερο ποσοστο εκτισης ποινης (με τον παλαιο κωδικα).
Ομολογω οτι αιφνιδιαστηκα.
Εγω εχω την εντυπωση, οτι ως προς τον τροπο εκτισης της ποινής, δεν τιθεται θεμα ευμενεστερου νεου νομου. Θα ισχυσει δηλαδη κανονικα ο νεοτερος δυσμενεστερος. Κάνω τόσο λαθος?
Παρακαλω τους συναδελφους νομικους του φορουμ να μου πουν την αποψη τους επι του θεματος.
Η Ελλαδα ειναι το μοναδικο ευρωπαικο κρατος που οι συνεργατες των ναζι στον πολεμο οχι μονο δεν τιμωρηθηκαν βρεθηκαν στο κεντρο του καθεστώτος
-Πρέπει να γίνει ένα γκαλά για φασίστες.
-Τί γκαλά;
-Μελι γκαλά.
@mhdeiasaganaki
Ενω για εσενα να υποθεσω οτι ινδαλμα σου ειναι ο χιτλερ
Βλακας εισαι και φενετε οτι εισαι ναζιδι του κερατα