Ρε ουγκανα βρηκατε ποσο ειναι τα 3/5 του 13 η ακομα μετρατε ; Χαχαχαχχαχα
καλά περιμένεις από ούγκανα να ξέρουν αριθμητική ; τέτοια δύσκολα μαθηματικά μόνο τα σαίνια τα λύνουν
Ρε ουγκανα βρηκατε ποσο ειναι τα 3/5 του 13 η ακομα μετρατε ; Χαχαχαχχαχα
Ποιος ειχε πει οτι θα πηγαιναν σημερα μεσα? Η Μανδρου? Και?σαν πολυ δεν αργει η απόφαση...σημερα θα πηγαιναν μεσα υποτιθεται..τωρα λένε για αυριο και δεν ξερουν ακόμα....σα να κομπιαζει λιγο ο Κυριάκος
μπα ειναι ολα μελετημενα
Ο φασισμος παντα θα υπαρχει οσο υπαρχει καπιταλισμος
ολοι τυπε,μα η δικη οντως τελειωσε προχθες,σημερα θα εκλειναν και οι αναστολες και θα ηταν ηδη μεσα μεχρι το βραδυ,δε μπορω να πιστεψω οτι δεν γνωριζεις τα βασικαΠοιος ειχε πει οτι θα πηγαιναν σημερα μεσα? Η Μανδρου? Και?
Η Μανδρου ειχε προβλεψει οτι η δικη θα ειχε τελειωσει απο προχθες.
Αφου της δινετε σημασια, δεν σας φταιει κανενας
Δεν είμαι νομικός, αλλά ξέρω... αριθμητική!!!Εγω εχω την εντυπωση, οτι ως προς τον τροπο εκτισης της ποινής, δεν τιθεται θεμα ευμενεστερου νεου νομου. Θα ισχυσει δηλαδη κανονικα ο νεοτερος δυσμενεστερος. Κάνω τόσο λαθος?
Οχι, εχει αλλαξει το ποσοστο. Δεν ειναι 2/5 και στις δυο περιπτωσεις.Δεν είμαι νομικός, αλλά ξέρω... αριθμητική!!!Εγω εχω την εντυπωση, οτι ως προς τον τροπο εκτισης της ποινής, δεν τιθεται θεμα ευμενεστερου νεου νομου. Θα ισχυσει δηλαδη κανονικα ο νεοτερος δυσμενεστερος. Κάνω τόσο λαθος?
Η ποινή προβλέπει τα 2/5.
Άρα έχουμε:
- Τα 2/5 στα 5-15 χρόνια (νόμος καταληψία)
- Τα 2/5 στα 10-20 χρόνια (νόμος Σαμαρά)
Όποιος δεν ξέρει αριθμητική, ας το κάνει με το κομπιουτεράκι! Να δει ποιο είναι μεγαλύτερο και ποιο μικρότερο!
Μεχρι την παρασκευη ειπανε θα εχει τελειωσει
ολοι τυπε,μα η δικη οντως τελειωσε προχθες,σημερα θα εκλειναν και οι αναστολες και θα ηταν ηδη μεσα μεχρι το βραδυ,δε μπορω να πιστεψω οτι δεν γνωριζεις τα βασικαΠοιος ειχε πει οτι θα πηγαιναν σημερα μεσα? Η Μανδρου? Και?
Η Μανδρου ειχε προβλεψει οτι η δικη θα ειχε τελειωσει απο προχθες.
Αφου της δινετε σημασια, δεν σας φταιει κανενας
στη χειροτερη την ΠέμπτηΗ δίκη θα τελειωσει στην καλυτερη περίπτωση την Δευτερα
χαχαχαχαχα καλο γεια σου ρε ναυαρχεΜεχρι την παρασκευη ειπανε θα εχει τελειωσει
Εχεις την πολυτελεια να εισαι μελος του μπου και να εχεις τη δυνατοτητα σε αμεση εγκυρη πληροφορηση, αρα μην αναζητεις αλλού τις πληροφοριες που θελεις
Η δίκη θα τελειωσει στην καλυτερη περίπτωση την Δευτερα
Γεια σου και σενα ρε τυπεχαχαχαχαχα καλο γεια σου ρε ναυαρχεΜεχρι την παρασκευη ειπανε θα εχει τελειωσει
Εχεις την πολυτελεια να εισαι μελος του μπου και να εχεις τη δυνατοτητα σε αμεση εγκυρη πληροφορηση, αρα μην αναζητεις αλλού τις πληροφοριες που θελεις
Η δίκη θα τελειωσει στην καλυτερη περίπτωση την Δευτερα