Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
ρε τυπε η μειοψηφια που θα αντιδρασει φωναχτα αφου διαγραφει απο τον Κουλη θα αντικατασταθει σε θεμα ψηφων απο την ομαδα της ευκλειδως ,εσυ τοτε θα παρεμενες ακομα νδ?Μήπως λοιπόν πρέπει να απαντήσεις στην δική μου ερώτηση πρώτα για να δεις και την απάντηση στην δική σου ερώτηση?
Έχεις καταλάβει ότι εχθροί σου ειναι οι τούρκοι και όχι οι συμπολίτες σου?«Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για τους ναζί είναι μια νίκη του λαϊκού κινήματος, του αντιφασιστικού κινήματος, της πάλης όλων των προοδευτικών ανθρώπων, των δημοκρατών, των κομμουνιστών. Είναι η δική τους αφύπνιση»
Έχεις καταλάβει ότι εχθροί σου ειναι οι τούρκοι και όχι οι συμπολίτες σου?«Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για τους ναζί είναι μια νίκη του λαϊκού κινήματος, του αντιφασιστικού κινήματος, της πάλης όλων των προοδευτικών ανθρώπων, των δημοκρατών, των κομμουνιστών. Είναι η δική τους αφύπνιση»
Η εσωτερική διχόνοια είναι ο δούρειος ίππος για τους εχθρούς της ελλάδας.
φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες
στις τρυπες σας μπασταρδα του χιτλερ
μπασταρδια εγκληματιες
Kαταρχάς να σου διευκρινίσω ότι "δεν είμαι με την ΝΔ". Έχω πει πολλές φορές (ίσως δεν το έχεις δει) ότι η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα, είναι κεντροδεξιό (όπως λέει και η ίδια δηλαδή) και εγώ είμαι δεξιός. Όχι κεντροδεξιός. Οπότε συμφωνώ σε πολλά, διαφωνώ σε κάποια. Αλλά δεξιό κόμμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει (και μην μου πεις τώρα περί Βελό ή Κασίδα γιατί θα πνιγώ, τρώω τώρα!). Άρα, φυσικά και δεν συμφωνώ να υποχωρήσει στα ελληνοτουρκικά αλλά αυτό το θεωρώ απίθανο να το κάνει με την βοήθεια του τσακαλώτου. Δεν τον έχει ανάγκη να το κάνει, το κάνει και μόνος του.ρε τυπε η μειοψηφια που θα αντιδρασει φωναχτα αφου διαγραφει απο τον Κουλη θα αντικατασταθει σε θεμα ψηφων απο την ομαδα της ευκλειδως ,εσυ τοτε θα παρεμενες ακομα νδ?
τυπε καθαριστε επιτελους τη νδ και αφηστε μονο δεξιους σα τον μπογδανο και την αλλη τη ξεφωνημενη την Καιριδω πως τη λενε,α εννοειται και το μητσοτακεικο,ολοι οι αλλοι ακροδεξιοιτη σειρα της χα θα εχουν πολλοι ακροδεξιοι της νδ
Άστο, αυτοί πιστεύουν αυτό. Όχι ότι η απόφαση είχε παρθεί πριν μέρες κι απλά η ανακοίνωση έγινε σήμερα!Δηλαδή μας λες ότι η δικαιοσύνη αποφάσισε με βάση την πίεση του κόσμου (όχι σήμερα αλλά όλο το διάστημα που πέρασε) και όχι με βάση τους νόμους και το δίκαιο. και μάλιστα θεωρείς ότι αυτό έχει αξία και για το μέλλον να κάνει δηλαδή η δικαιοσύνη ότι θέλει το εκάστοτε πλήθος. Δηλαδή αν το πλήθος γούσταρε αθώους τους χρυσαυγίτες θα δεχόσουν να βγάλει το δικαστήριο τέτοια απόφαση;
ειλικρινής ερώτηση : είσαι τόσο ανόητος που δεν καταλαβαίνεις ότι μόνο αν δικάστηκαν και καταδικάστηκαν αποκλειστικά με βάση το νόμο έχει αξία η καταδίκη τους ;
ρε τυπε αμα πρέπει να τα περασει με ψηφοφορια στη βουλη πως θα το κανει μονος του αφου θα εχει διαγραψει υποτιθεται τους διαφωνουντες?δε θα κανουν κομμα θα κατεβουν αυτονομα και ειδικα για το ποσοστο του Μητσοτακη θα εξαρτηθει απο το αν θα τον ψηφισουν ατομα σα και σενα που διαφωνειτε η θα ψηφισεις τους αλλους δεξιους που θα εχουν διαφωνησει με τις υποχωρησεις και θα εχουν δημιουργησει αλλο πολιτικο φορέα απο τα δεξιάKαταρχάς να σου διευκρινίσω ότι "δεν είμαι με την ΝΔ". Έχω πει πολλές φορές (ίσως δεν το έχεις δει) ότι η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα, είναι κεντροδεξιό (όπως λέει και η ίδια δηλαδή) και εγώ είμαι δεξιός. Όχι κεντροδεξιός. Οπότε συμφωνώ σε πολλά, διαφωνώ σε κάποια. Αλλά δεξιό κόμμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει (και μην μου πεις τώρα περί Βελό ή Κασίδα γιατί θα πνιγώ, τρώω τώρα!). Άρα, φυσικά και δεν συμφωνώ να υποχωρήσει στα ελληνοτουρκικά αλλά αυτό το θεωρώ απίθανο να το κάνει με την βοήθεια του τσακαλώτου. Δεν τον έχει ανάγκη να το κάνει, το κάνει και μόνος του.
Σου απάντησα λοιπόν. Απάντα μου κι εσύ: θεωρείς ότι θα διαγράψει ο Κούλης μερικούς, θα φτιάξουν κόμμα με το τσακαλώτο και θα πάρουν 8-10% στις εκλογές. Αυτό πιστεύεις?
Kι εγώ τι σου είπα? Αν βγει άλλο κόμμα, δεξιό, εννοείται ότι θα ψηφίσω αυτό. Αλλά μιλάμε για ΔΕΞΙΟ, έτσι? Αν λέει τα ίδια που λέει ο Κούλης στα οποία συμφωνώ και άλλα σε αυτά που διαφωνώ, προφανώς θα ψηφίσω το άλλο κόμμα. Αλλά αυτό ουδεμία σχέση έχει με το τσακαλώτο γιατί αυτός δεν μπορεί (και δεν θέλει) να ιδρύσει δεξιό κόμμα. Αν βλέπεις κάποιον άλλο στα σκαριά να κάνει κόμμα από τους διαγραφέντες της ΝΔ, πες το μου να σου πω αν στέκει. Αυτό με το τσακαλώτο είναι εντελώς άκυρο.ρε τυπε αμα πρέπει να τα περασει με ψηφοφορια στη βουλη πως θα το κανει μονος του αφου θα εχει διαγραψει υποτιθεται τους διαφωνουντες?δε θα κανουν κομμα θα κατεβουν αυτονομα και ειδικα για το ποσοστο του Μητσοτακη θα εξαρτηθει απο το αν θα τον ψηφισουν ατομα σα και σενα που διαφωνειτε η θα ψηφισεις τους αλλους δεξιους που θα εχουν διαφωνησει με τις υποχωρησεις και θα εχουν δημιουργησει αλλο πολιτικο φορέα απο τα δεξιά
οκ τυπε,με καλυψες,οχι ρε δεξιο κομμα η ευκλειδω δικο της με διασπαση των ζεων το πάει.
Ο τσακαλώτο σε κάποια στιγμή όταν τον ξεράσει ο τσίριζας θα πάει σπίτι του. Λεφτά έχει στην Black Rock, μην ανησυχείς γι' αυτόν!