σκατα στο φασισμο τσογλανια
ναι φιλε κρεταν ημουν εκει πεσανε και κατι χημικα και νερα απο τις αυρες του κουλη
τεσπα ο κοσμος που ηταν κατω δεν εχει ξαναυπαρξει
μιλαμε ειχα παθει μεγαλη συγκινηση
Παράκρουση μάλλον σε έχει πιάσει γιατί φίλος σου εγώ δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν είμαι.
Σε ρωτάω λοιπόν αν πήγες από κει μεριά και μου απαντάς ναι.
Ειλικρινά, είχατε κανένα λόγο να μαζωχτείτε απόξω τόσα μουσκάρια??
Άσε μην μπαίνεις στον κόπο, εγώ θα σου απαντήσω.
α) Τα δικαστήρια (ειδικά σε τέτοιες δίκες) δεν παίρνουν την απόφαση τους την ώρα της ανακοίνωσης. Εκείνη την ώρα απλά ανακοινώνουν τι αποφάσισαν μετά από συσκέψεις που παίρνουν χρόνο. Όπως και έγινε σήμερα. Όσοι κι αν μαζευόσασταν σήμερα, ότι σκατά κι αν κάνατε, ακόμα και μετεωρίτης να έπεφτε κατά τας γραφάς η απόφαση είχε παρθεί από τους δικαστές τις προηγούμενες ημέρες και δεν θα την άλλαζαν για πάρτη σας.
β) Η Χ.Α, μας αποχαιρέτησε στις πρόσφατες εκλογές με τα ποσοστά που πήρε. Ότι σκατά κι αν κάνουν, ότι στον μπούτσο κι αν σκεφτεί ο ρεβυθοειδής εγκέφαλος τους βουλή δεν ξαναβλέπουν ΠΟΤΕ. Τώρα αν στην επόμενη επανάληψη αυτού του ματριξ βρουν τα αρχίδια και παραδεχτούν ότι είναι ναζι από την αρχή.....
γ) Βαριέμαι να γράφω.
Εν τέλει, πήγατε να μας υπενθυμίσετε ότι υπάρχετε ακόμα, να φωνάξετε ότι μαλακία κατεβάσει η γκλάβα σας και ότι άλλο σκατά κάνατε ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ που υπάρχει η παντέρμη η πανδημία και το μπουρδέλο που είστε μαζεμένοι όλοι εσείς οι μούσκαροι έχει υψηλό φορτίο αυτού του μαλάκα του ιου.
Λυπάμαι μόνο ΕΚΑΒ, νοσηλευτές και γιατρούς.
Δεν μπορεί αυτή η μέρα να είναι τόσο καλή.
Αργότερα θα σας ανεβάσω και το σινκλ των ΘΕΩΝ.