kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Καλα βαγονι ξυπνα και μετα πες μας αν θα πεσει ο καπιταλισμος. Σαν κατι τυπους απο τα εξαρχεια που κατεβασαν 10 κιλα μπαφο γραφεις.
Εμ ετσι ειναι.
Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθεντος.
Οταν μου εγλειφες τον κωλο για να φυγει το μπαν, ησουν γλυκυτατος.
Τωρα "κλαψε" και "χαχαχα".
Μαλάκα.
Μπερδευεσαι, εσυ εισαι ο αχαριστος.Εμ ετσι ειναι.
Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθεντος.
Οταν μου εγλειφες τον κωλο για να φυγει το μπαν, ησουν γλυκυτατος.
Τωρα "κλαψε" και "χαχαχα".
Μαλάκα.
ειμαι σκληρος απεναντι στην αχαριστια και την εξυπναδα τυ στυλ α να τον κανω μπλοκ και μπλαμαπλαμοπλα
Παρακαλω την διοικηση να εισαγει στο σαιτ την δυνατοτητα να μην βλεπουμε τα ποσταρισματα καποιου αλλου μελους
Δεν ειναι δυνατον να δεχομαστε τετοιον καταιγισμο αρχιδοπρηξιματος χωρις δυνατοτητα να μην ρυπαινει την οθονη μας.
Εγω παρα το μπλοκαρισμα που εχω κανει στον pussy wagon, προφανως σε αυτο δεν περιλαμβανεται και το να μην βλεπω τα ποσταρισματα του.
Παρακαλω τη διοικηση να σκεφθει πολυ σοβαρα να εισαγει το Ignore.
Νισαφι πλεον.
Βασικά θα προτιμούσα ένα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝ γιατί ο τύπος με το παραλήρημα του θα τινάξει και το σαι στον αέρα. Όταν προιδεάζει και παρακινεί το "λαό να δώσει ο ίδιος δικαιοσύνη".
Εν τω μεταξυ, αυριο θα βγει η αποφαση
Αν ειναι καταδικαστικη, οι καταδικασμενοι θα κανουν εφεση.
Το 2021 ξεκιναει παλι η δικη στο δευτεροβαθμιο δικαστηριο
Το εχει σκεφτει κανενας αυτο ή μπα?
Τους στολίζω σε τακτική βάση εγώ. Σε όλα τα πολιτικά θέματα. Και κανά δυό πουλαίν ακόμα. Δεν έχω κομματική τύφλωση.α ειναι σκουπιδια ο μπογδανος και ο παπαδημητριου της νδ???????????
μαλιστα
καλο που το παραδεχεται ενας δεξιος αυτο
οταν λες αυτο οτι το συστημα το 08 το αφησε
να σ κανω μια ερωτηση??
φοβαται κατι το συστημα και επιτρεπεται τετοια φαινομενα ????????
τι φοβαται λοιπον???
αρα ομολογησες οτι υποχωρησε το συστημα μπροστα στην εξεγερση
μαλιστα
θα μπορουσες να πεις ας πουμε να εβγαιναν τα τανκ
καταλαβες λοιπον οτι υποχωρειται σε καποια θεματα ????
τωρα καταλαβες λοιπον στην πραξη τι σημαινει παλη των ταξεων και πως εμεις προσπαθουμε να οργανωσουμε πολιτικα υποκειμενα που θα αμφισβητησουν το υπαρχων ακομα και εξω απο τα ορια της αστικης δικαιοσυνης ακομα και ενοπλα
να σου θυμισει οτι η αστικη ταξη ενοπλα διελυσε το στατο κβο της εποχης της γαλλικης επαναστασης
δεν περιμενε κανενα δικαστηριο
το συνθημα η δυναμη βγαινει απο τις γροθιες και οχι απο προσωπα καλοσυνατα δειχνει το δρομο
τι περιμενεις ακριβως ????
ο καπιταλισμος θα πεσει αργα η γρηγορα τωρα γεννιουνται οι νεες ιδεες που θα αμφισβητησουν το υπαρχον
νεες ιδεες οπως πρασινη ενεργεια δικαιωματα κατασυροφη του περιββαλοντος πχ η υπερθερμανση του πλανητη κλπ κλπ
οι μεταβολες μπορει να ειναι αργες μπορει για χρονια για αιωνες να μην συμβαινει τιποτα και μπορει σε ενα ανοιγμα σπιρτου να γινουν κοσμογονικες αλλαγες
η ιστορια παντα προχωραει μπροστα
εμεις παλευουμε στο τωρα και οχι σε ενα ουτοπικο μελλον
ειμαστε οι αποστολοι που θα αλλαξουν τον κοσμο σημερα και οχι αυριο
ξερουμε οτι η αλλαγη θα γινει αλλα δεν επαφιομαστε σε αυτο
αργα η γρηγορα θα γινει
Η Ελληνικη Νυρεμβεργη, καλα τρολαρει ο τυπος η εχει κατεβασει πιο πολυ μπαφο και απο το μπομπ μαρλει
Παρακαλω την διοικηση να εισαγει στο σαιτ την δυνατοτητα να μην βλεπουμε τα ποσταρισματα καποιου αλλου μελους
Δεν ειναι δυνατον να δεχομαστε τετοιον καταιγισμο αρχιδοπρηξιματος χωρις δυνατοτητα να μην ρυπαινει την οθονη μας.
Εγω παρα το μπλοκαρισμα που εχω κανει στον pussy wagon, προφανως σε αυτο δεν περιλαμβανεται και το να μην βλεπω τα ποσταρισματα του.
Παρακαλω τη διοικηση να σκεφθει πολυ σοβαρα να εισαγει το Ignore.
Νισαφι πλεον.
Βασικά θα προτιμούσα ένα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝ γιατί ο τύπος με το παραλήρημα του θα τινάξει και το σαι στον αέρα. Όταν προιδεάζει και παρακινεί το "λαό να δώσει ο ίδιος δικαιοσύνη".
ο λαος μια χαρα εδωσε δικαιοσυνη ρε καναγια
αμα περιμενε απο τις δικες των δοσιλογων φεξεμου και γλυστρισα
δε ντρεπεσαι ρε αληταρα να υποστηριζεις τους συνεργατες των γερμανων
ειμαστε η μοναδικη χωρα στο κοσμο που δεν τιμωρησε τους ελληνες συνεργατες των γερμανων
στη γαλλια υπηρχε μια κρεμαλα για τον καθενα
ευτυχως που η οπλα και ο ελας ξεκαθαρισαν μερικους απο αυτους
μπαροκ δεν σου ειπα
πετας αγαπη μου φετος πετας αχαχααχαχ
στο διαγωνισμο εννοω τρεχεις ατι μου τρεχεις
ποναει η αληθεια ρε ποναει???
ξεβρακωμα θα σ κανω σαν το αβαταρ σ απιθανε
μπαροκ δεν σου ειπα
πετας αγαπη μου φετος πετας αχαχααχαχ
στο διαγωνισμο εννοω τρεχεις ατι μου τρεχεις
ποναει η αληθεια ρε ποναει???
ξεβρακωμα θα σ κανω σαν το αβαταρ σ απιθανε
Σκάσε ΜΑΛΑΚΑ.
Τους στολίζω σε τακτική βάση εγώ. Σε όλα τα πολιτικά θέματα. Και κανά δυό πουλαίν ακόμα. Δεν έχω κομματική τύφλωση.α ειναι σκουπιδια ο μπογδανος και ο παπαδημητριου της νδ???????????
μαλιστα
καλο που το παραδεχεται ενας δεξιος αυτο
οταν λες αυτο οτι το συστημα το 08 το αφησε
να σ κανω μια ερωτηση??
φοβαται κατι το συστημα και επιτρεπεται τετοια φαινομενα ????????
τι φοβαται λοιπον???
αρα ομολογησες οτι υποχωρησε το συστημα μπροστα στην εξεγερση
μαλιστα
θα μπορουσες να πεις ας πουμε να εβγαιναν τα τανκ
καταλαβες λοιπον οτι υποχωρειται σε καποια θεματα ????
τωρα καταλαβες λοιπον στην πραξη τι σημαινει παλη των ταξεων και πως εμεις προσπαθουμε να οργανωσουμε πολιτικα υποκειμενα που θα αμφισβητησουν το υπαρχων ακομα και εξω απο τα ορια της αστικης δικαιοσυνης ακομα και ενοπλα
να σου θυμισει οτι η αστικη ταξη ενοπλα διελυσε το στατο κβο της εποχης της γαλλικης επαναστασης
δεν περιμενε κανενα δικαστηριο
το συνθημα η δυναμη βγαινει απο τις γροθιες και οχι απο προσωπα καλοσυνατα δειχνει το δρομο
τι περιμενεις ακριβως ????
ο καπιταλισμος θα πεσει αργα η γρηγορα τωρα γεννιουνται οι νεες ιδεες που θα αμφισβητησουν το υπαρχον
νεες ιδεες οπως πρασινη ενεργεια δικαιωματα κατασυροφη του περιββαλοντος πχ η υπερθερμανση του πλανητη κλπ κλπ
οι μεταβολες μπορει να ειναι αργες μπορει για χρονια για αιωνες να μην συμβαινει τιποτα και μπορει σε ενα ανοιγμα σπιρτου να γινουν κοσμογονικες αλλαγες
η ιστορια παντα προχωραει μπροστα
εμεις παλευουμε στο τωρα και οχι σε ενα ουτοπικο μελλον
ειμαστε οι αποστολοι που θα αλλαξουν τον κοσμο σημερα και οχι αυριο
ξερουμε οτι η αλλαγη θα γινει αλλα δεν επαφιομαστε σε αυτο
αργα η γρηγορα θα γινει
Να κατεβούν τα τανκς στους δρόμους επειδή δύο ψυχασθενείς ναζιστόβλακες, που δυστυχώς, πολύ δυστυχώς έφεραν το εθνόσημο, εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα δεκαπεντάχρονο παλληκαράκι; Χάπια παίρνεις; Το πιο λογικό και σώφρον έπραξε η κυβέρνηση. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν προς το αναμενόμενο. Σιγά μη γέμιζε νεκρούς τον τόπο χρησιμοποιώντας το στρατό για να ικανοποιήσει ονειρώξεις βλαμμένων από τα δύο άκρα. Για τέτοια πάλη των τάξεων μιλάμε που η μαρίδα που έβλεπα στο δρόμο έκανε μπάχαλα για το μπάχαλο.
Τώρα στα περί νέων ιδεών και πράσινης ενέργειας που μας αραδιάζεις διάβασε για το μοντέλο της Καλιφόρνιας και την κατάληξή του, γιατί μάλλον για πράσινα άλογα μιλάς.