Gotham
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Με Κασιδιάρη αρχηγό , η.Χ.Α. γίνεται Νέα Υόρκη.
Eσυ τελικα εισαι χρυσαυγιτισσα;
Με Κασιδιάρη αρχηγό , η.Χ.Α. γίνεται Νέα Υόρκη.
Eσυ τελικα εισαι χρυσαυγιτισσα;
Εγώ συμφωνώ με το χαρακτηρισμό "τρομοκρατική οργάνωση/οργανωμένο έγκλημα" της Χ.Α. και συμφωνώ απόλυτα με τη σύλληψή του αρχηγού τους.Όμως ΔΕΝ τους θεωρώ φιλο-ναζί , αντίθετα ! Κατ' εμέ παίζουν θέατρο και λειτουργούν ως παγίδα για όσους είναι εναντίον του Ισραήλ.
Ο Κασιδιάρης μου φαίνεται πασιφανής περίπτωση Ισραηλόφιλου .Όσα και να πει περί διαφάνειας , αξιοκρατίας , αξιοπιστίας τα ακούω βερεσέ. Θα μπορούσε να κάνει οικογένεια με τη Ραχήλ , όχι με μένα.
Άρα ,δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω ποτέ οτιδήποτε υποννοεί το "χρυσό" .
Ενδιαφερον. Η δικη μου εντυπωση για την Χ.Α. ειναι πως ειναι αντισιωνιστες οι περισσοτεροι. Εχουν μιλησει ακομα και μεσα στη βουλη εναντιον των Εβραιων.
Ποτέ δεν υπάρχει σύμπνοια 100% σε ένα κόμμα ! Και σε πρώτο επίπεδο πράγματι μιλάνει κατά των Εβραίων.
Αλλά ,κάθε κόμμα μας , άλλα λέει κι άλλα κάνει - αποκλείεται να διαφωνείς σ' αυτό.
'Αρα, η Χ.Α. σε βάθος χρόνου λειτουργεί υπέρ του Ισραήλ.
Εξάλλου, μια ζωή εγω θυμάμαι να κυνηγάει Μουσουλμάνους. Πιστεύεις ότι τόσα κύματα λάθρο που μας ήλθαν δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ Ισραηλόφιλους ;
Η Μανωλάδα ως κιμπούτς έγινε προσπάθεια να λειτουργήσει -όχι ;
Δεν εχω καμια εκτιμηση στην Χρυση Αυγη. Δεν τους θεωρω σοβαρους εθνικιστες ετσι κι αλλιως.
Εμεις κινδυνευουμε απο την Τουρκια ομως περισσοτερο παρα απο το Ισραηλ.Εγώ τους θεωρώ ξένο σώμα .Γι ' αυτό και δεν έχει νόημα να τους πω προδότες.
Επίσης να πω , ότι - για μένα - το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη τα τελευταία χρόνια ως χώρα είναι το "σπάσιμο" της συμμαχίας Τουρκίας-Ισραήλ .Ακριβώς αυτή η συμμαχία μας κατέστρεψε .Και τώρα το Ισραηλ πάει να στραγγίξει τους Σάουντι. Λοιπόν, αφού δεν έχουνε καμιά ανάγκη και βρήκανε τα "χοντρά" φράγκα, ας κάνουν γόνιμη τη Σαχάρα και την Αραβική ήπειρο, να χωρέσουν όλοι εκεί.
Ζεστούλα , εκεί έχει. Εδώ κρυώνουν , τα "χρυσά" μου !
Καλη φωνη εχει ο Σφακιανακης αλλα τι σκατα αντισταση να κανει το κομμα του 7%
Αν ηταν να παραιτηθουν ολοι απο τις βουλευτικες τους εδρες προκαλωντας εστω επαναληπτικες εκλογες στις περιφερειες τους θα το ελεγες ενα ειδος αντιστασης
Αλλα μαλακες ειναι να χασουν τα 7000 ευρω το μηνα
Α ρε κοροιδαρες ψηφοφοροι γλεντανε ολοι εις βαρος σας
Άν παραιτηθούν θά γίνουν μέν, έπαναληπτικές έκλογές στίς περιφέρειες τους, τίς όποίες θά χάσουν.
Θά είναι ΟΛΟΙ οί άλλοι ένωμένοι καί οί έδρες θά πάνε σέ λαμόγια τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΕΝΕΚ, ΛΑΕ κλπ κλπ
Αύτό θές;
Ποια σκευωρια ρε τύπε?του ξεφυγε του τυπου, Η ΝΔ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ
Ποια σκευωρια ρε τύπε?
Σκευωρια ειναι να δημιουργησω πλαστα αποδεικτικα στοιχεια.
Ποια πλαστα αποδεικτικα στοιχεια δημιουργησε η ΝΔ?
Ποια σκευωρια ρε τύπε?
Σκευωρια ειναι να δημιουργησω πλαστα αποδεικτικα στοιχεια.
Ποια πλαστα αποδεικτικα στοιχεια δημιουργησε η ΝΔ?
τυπε θεωρω ελληνικα ξερεις όχι χειροτερα από μενα
ο ανθρωπος λεει επι λεξει "την παραπομπή τους ΕΦΤΙΑΞΕ η ΝΔ"
Φοβοταν ο αντωνης μη χασει καμια ψηφο απι τη χα, τους πασοκοσυριζαιους που τον πηρανε φαλαγγι με τα ψεματα και τους τραμπουκισμους, δε τους εβλεπε...
Ενδιαφερον. Η δικη μου εντυπωση για την Χ.Α. ειναι πως ειναι αντισιωνιστες οι περισσοτεροι. Εχουν μιλησει ακομα και μεσα στη βουλη εναντιον των Εβραιων.