ILIAS1339
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.110
- Πόντοι
- 1.016
Μπουτάρης: «Οι χρυσαυγίτες αν δεν έχουν βία δεν μπορούν να ζήσουν»
Μπουτάρης: «Οι χρυσαυγίτες αν δεν έχουν βία δεν μπορούν να ζήσουν»
Μπουταρη κοψε τη μαλαματινα
Δε λεει κατι τετοιο. Εσυ το διαβασες ετσι. ΒΙ ειμαι.
Γουσταρεις να σε γαμανε εθνικιστες μωρη τρελη; απλυτους δε γαμαω.
Ειμαι αυτος που δε γαμαει απλυτα φρικια σαν εσενα. Αυτος ειμαι. Καταλαβες τουβλο;
μπαι εισαι ???
ΠΟΥΣΤΑΡΑ Η ΜΠΙΝΕς ΔΗΛΑΔΗ???
καταλαβα πολυ καλα μπινε μου
Ό Άρχηγός ΔΥΣΤΥΧΩΣ άπεδείχθη ΜΕΓΑΛΟΣ μαλάκας.
Κρίμα, πολύ κρίμα...
Λιγοι αξιζουν στη Χ.Α.
Ποτέ δεν ειχαν ευκαιρια ουσιαστικα. Οπως δεν ειχε ποτέ ευκαιρια ο Συριζα να κανει κατι διαφορετικο. Ολοι οι ακραιοι παντα πιστευετε τα παραμυθια σας και αυταπατασθε μεχρι να σας προσγειωσει η πραγματικοτητα.Έτσι άκριβώς είναι.
Κρίμα καί πάλι κρίμα.
Είχανε μεγάλη εύκαιρία καί τά κάνανε θάλασσα.
στο τελος ο κουλης θα τα κανει ολα π@τανα case closedΠοτέ δεν ειχαν ευκαιρια ουσιαστικα. Οπως δεν ειχε ποτέ ευκαιρια ο Συριζα να κανει κατι διαφορετικο. Ολοι οι ακραιοι παντα πιστευετε τα παραμυθια σας και αυταπατασθε μεχρι να σας προσγειωσει η πραγματικοτητα.
προγονος του κουλη ηταν ο ελευθυεριος βενιζελος ο οποιος μολις εχασε τις εκλογες και ενω ειχαμε ηδη ξεκινησει τον απελεθερωτικο αγωνα στην μικρα ασια...σηκωθηκε και εφυγε (οχι θα εσκαγε) για την αμερικηΟ Κουλης ο αντιρατσιστης ο φιλελες θα φροντισει να χτιστουν χιλιαδες τζαμια στην Ελλαδα για να ολοκληρωθει η πληθυσμιακη αντικατασταση μας. Πουλημενο τομαρι.
προγονος του κουλη ηταν ο ελευθυεριος βενιζελος ο οποιος μολις εχασε τις εκλογες και ενω ειχαμε ηδη ξεκινησει τον απελεθερωτικο αγωνα στην μικρα ασια...σηκωθηκε και εφυγε (οχι θα εσκαγε) για την αμερικη
και αφησε το τσοχλανακι ονοματι στεργιαδης να κανει τσακμακια στον κεμαλ ωστε να σφαγιαστουν οι πληθυσμοι της μικρας ασιας
υποψην τον στεργιαδη με εντολη του βενιζελου φυγαδευσαν οι αγγλοι και γαλλοι μια μερα πριν πεσει η σμυρνη για την ρουμανια και μετεπειτα με "χρηματα του ελληνικου κρατους" περναγε ζωη και κοτα στην γαλλια οπου ψοφησε
τα σχολικα βιβλια μετα την μεταπολιτευση εχουν κρυψει πολλα πχ ηξερες οτι στα σχολεια μεχρι το 68-69 υπηρχε η διατυπωση οτι η βοηθεια που σταλθηκε απο τους δυτικους για την επανασταση του 1821 ηταν 5 πλοια με κανονια που βυθιστηκαν ολα εξω απο την σικελια προς ιονιο πελαγος? την αληθεια την εχουν κρυψει για τα καλαΑν ο σοφος λαος εξελεγε τον Βενιζελο ξανα ισως να μην ειχαμε αυτην την καταστροφη αφου ο Βενιζελος τα ειχε καλα με τους Αγγλους. Η ψηφος του λαου μας κατεστρεψε και τοτε και τωρα. Κατι ειχε πει ο Σωκρατης για το ποσο αθλιο πολιτευμα ηταν η δημοκρατια αλλα τα σχολικα βιβλια το κρυβουν για να μη μαθουν οι μαθητες την αληθεια.