τυπε μου 2 ωρες την εβδομαδα ολοι μπορουμε να παμε εκ περιτροπης.δε χρειαζεται περισσοτερο.δεν ειπα να πεθανουμε στα χωραφια.αλλα δεν γινεται και να ειμαστε στα καφε και να μη θελουμε τους λαθρο.εχει δει κανεις πακι σε καφετερια ποτε :S :S :S
ρε φιλαρακι μισο λεπτο, δηλαδη αν εγω εχω τελειωσει απο τη δουλιτσα μου στην οποια μπορει να εχω σκιστει απο 8 - 12 ωρες την ημερα ακομα και για 7 μερες καποιες βδομαδες ειναι κακο να παω να πιω εναν καφε??? δηλαδη ετσι μετρατε το επιπεδο του λαου μας απο τις γεματες καφετεριες και τις βραδυνες βολτες??? η μηπως στις ελαχιστες ωρες ξεκουρασης που εχουμε μεσα στη βδομαδα θα παμε να δουλευουμε στα χωραφια για να απελαθουν οι λαθρο. Καπου εισαι λαθος δεν το βλεπεις, στο ξαναλεω δεν διαφωνω γενικα με το θεμα που αναφερεις διαφωνω ως προς τη λυση. Και για να βρεθει λυση γι'αυτο το μειζον προβλημα θελουμε ανθρωπους εξισου μορφωμενους οσο και με αρχιδια. Τη λυση δε θα στη βρει ενας ανθρωπος που το μονο που εχει μαθει να κανει σε ολη του τη ζωη ειναι να πλακωνετε και τραμπουκιζει!!!