zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναι οι ομοϊδεάτες σου είναι του κατηχητικουβλακα φασιστακο γερμανοτσολια σκυλι του καπιταλισμου οι βουλευτες σου ειναι μαφιοζοι,μαστροποι,εμποροι ναρκωτικων,πορτιερηδες
Ναι οι ομοϊδεάτες σου είναι του κατηχητικουβλακα φασιστακο γερμανοτσολια σκυλι του καπιταλισμου οι βουλευτες σου ειναι μαφιοζοι,μαστροποι,εμποροι ναρκωτικων,πορτιερηδες
βλακα φασιστακο γερμανοτσολια σκυλι του καπιταλισμου οι βουλευτες σου ειναι μαφιοζοι,μαστροποι,εμποροι ναρκωτικων,πορτιερηδες
Βρε βαγόνα ποιος σου ειπε ότι οσοι δε γουστάρουμε Τσυριζα ειμαστε χρυσαυγήτες??και μονο που υποστηρίζεις ΤΣΙΜΠΛΑ δε σε τιμάει να ξερεις!θα σου κάθονται μόνο κάτι μαλλιαρόκαμπιες αξούριστες συριζαίες,το νου σου.
Όλα κι όλα, εγω τον παραδέχομαι. Είναι απο τους τελευταιους αμερικανοκομμουνιστες του συριζα που είναι εδώ και υπερασπίζεται με παθος το αριστερο μνημονιο. Κατι αλλα καμαρια εχουν εξαφανιστεί εδώ και καιρο. Το σωστο να λεγεται. Ο πουσυ βαγκον, είναι παναξιος μνημονιακος αμερικανοκομμουνιστης!!!
εδω μιλαμε για τους ναζι τι σχεση εχει ο συριζα
αντιναζι ανηκουν σε πολλους χωρους
με ανταρσυα και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις κατεβαινω σε αντιφασιστικες συνηθως
ναζισταρα εμμισθο μουνοσκυλο, 5 χρονια καθε ποστ σου ειναι προπαγανδα για τους νεοναζι, και εισαι τοσο θρασυδειλοςοι υβριστες της ΧΑ τραβατε στη Σαμο και τη Λεσβο γιατι τ' αδελφια σας εκει εχουν ξεσηκωθεί και απειλουν τις τοπικες κοινωνιες :S
ναζισταρα εμμισθο μουνοσκυλο, 5 χρονια καθε ποστ σου ειναι προπαγανδα για τους νεοναζι, και εισαι τοσο θρασυδειλος
φασισταρχιδι που ολο ελεγες οτι δεν εισαι χρυση αυγη
γαμημενο μουνοσκυλο
ναζισταρα εμμισθο μουνοσκυλο, 5 χρονια καθε ποστ σου ειναι προπαγανδα για τους νεοναζι, και εισαι τοσο θρασυδειλος
γαμημενο μουνοσκυλο
[size=12pt]συριζα ψηφισα ρε ναζισταρχιδι,
και τωρα που ειναι σχεδον κεντρωος
ειμαι πιο συριζα απο ποτε[/size]
Ακομα με την ιδια συνταγή παιδεύεσαι;;ναζισταρα εμμισθο μουνοσκυλο, 5 χρονια καθε ποστ σου ειναι προπαγανδα για τους νεοναζι, και εισαι τοσο θρασυδειλος
γαμημενο μουνοσκυλο
κλασε μας τα αρχιδια και βαλε καμια κανη απο τα δικαννα σου στο πατο σου και πυροβολαΤο καλό είναι ότι η Ελλάς είναι ... μικρή χώρα ...
Και ο πληθυσμός λίγος ...
Ξερόμαστε καλά μεταξύ μας !!!!!!
Και θυμόμαστε ο ένας τον άλλον ...
έρχονται όμορφες νύχτες ...
γιατι ρε αδερφε πιστευεις ότι την θαβω εγω την ΧΑ που την σχολιαζω καλοπροαίρετα και όχι ο Λακης η και εσυ που εχετε μια ρομαντικη εμμονη με τον εθνικοκοινωνισμο;Μὲ τίποτα δὲν θὰ πήγαιναν οἱ δικηγόροι αὐτοὶ ὑπεράσπιση ἄν δὲν τὸ ἐνἐκρινε ὁ ΝΜ.
Τὶ πάει νὰ πεῖ ὅτι τόπος τῆς συγκέντρωσης εἶναι τὸ μνημεῖο τῶν Ἰμίων; Γιὰ νὰ συλληφθεῖ κόσμος τζάμπα καὶ βερεσέ;
Ἔχεις δικαίωμα νὰ ἀποχωρήσεις ἀπὸ τὴν κίνηση καὶ νὰ τὴν ψηφίζεις μόνο ἤ νὰ τὴ στηρίζεις στὸ ἴντερνετ. Δὲν ἔχεις δικαίωμα νὰ τὴν θάβεις ἐπειδὴ - θέλω νὰ πιστεύω - δὲν σοῦ ἀρέσει ὁ τρόπος λειτουργίας καὶ νομίζεις ὅτι ἐσὺ θὰ τὸν ἔκανες καλύτερο.
γιατι ρε αδερφε πιστευεις ότι την θαβω εγω την ΧΑ που την σχολιαζω καλοπροαίρετα και όχι ο Λακης η και εσυ που εχετε μια ρομαντικη εμμονη με τον εθνικοκοινωνισμο;