Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
και γιατι με το κορανι γινατε πακιστανοι;;;
Γιατι εχθρος ηταν οι ελληνες, τι ρωτας τωρα κι εσυ?
και γιατι με το κορανι γινατε πακιστανοι;;;
Ρε εισαι μαλακας; τι μου λες;;; Υπαρχουν βιντεο αλλα δεν μπορω να τα βαλω για διαφορους λογους.και?
αυτα που βλεπουμε τα βλεπουμε χα και ματ, δειξουμε ενα βιντεο που καποιος θα κραταει κοκκινη σημαια και θα ειναι διπλα σε ματ να βαρανε χατες
οχι δυο ενα βιντεο δειξε μου ενα
υποστηριξαμε τους ανθρωπους απεναντι στην αστυνομικη βαρβαροτητα που καταπιεσε τα θρησκευτικα και ατομικα τους δικαιωματα
Αυτό σε ρωτησα κι εγω πριν. Όταν στο χοτ σποτ οι λαθρομετανάστες αλγερινοι πουλαν προστασια στους προσφυγες συριους, εισαστε μονο "μαλακανθρωποι"? Γιατι όχι συριοι. Μη θιγουν οι σαρακηνοι?
Χαιρετώ!Δεν είναι πρόσφυγες ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς!εχει διαφορά νομίζω.. ΄Οταν λοιπόν πεινάσουν και θα κάνουν ντου στα σπίτια μας για να βρουν φαγητό να επιβιώσουν τα ξαναλέμε!
Χαιρετώ!Δεν είναι πρόσφυγες ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς!εχει διαφορά νομίζω.. ΄Οταν λοιπόν πεινάσουν και θα κάνουν ντου στα σπίτια μας για να βρουν φαγητό να επιβιώσουν τα ξαναλέμε!
Ο Ελύτης ήταν δεξιόςΤι πας να πατήσεις ρε τσόκαρο πάνω σε παιδιά , για να μας πείσεις για τι ;;;
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ
[size=14pt]ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΩΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ,[/size]
όπως
"Ο δρόμος είχε τη δική του μαλακία"
"είμαστε πούστηδες δυο τρείς γαμιόμαστε και οι δεκατρείς"
"ένα το χελιδόνι και η άνοιξη ακριβή
η μάνα μας γαμιέται , μέχρι το πρωί"
και λοιπές μαλάκίες
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
και μετά ασχολούμαστε με το αν ο Παπάς, πριν 3ο χρόνια,
είπε κάτι σε ένα παιδί και τα @@ μας κουνιούνται ...
Φιλε μην ανησυχεις. Θα σε προστατεψει ο... συριζα!!!
χαιρετα και ξεκουμπιδια
Δε σε έβρισα νομίζω,εκτός και αν είσαι Πακιστανός και θυχτηκες.
ο συριζα να προστατεψει οσους ψηφισαν οχι στο δημοψηφισμα και τους αλληλεγγυους οι υπολοιποι μενουμεευρωπαιοι,φασιστοειδη και λοιποι χεστηκαμε
θιχτηκες αγραμματε φασιστα
τραβα σχολειο αυριο
Αντε βρε ζωον
ανθρωποι
Και εσυ που πηγες, δεν έμαθες ότι φασισμός είναι να είσαι στην ίδια σου τη χώρα υπό,και επίσης δε σου είπε κανείς πως ναζί κτλ κοσμιτικά επίθετα ανήκουν στον γερμανολάγνο τσίπρα??γιατι είναι σερβιέτα της μεργκελ κυριε μουνοβάγονε όνομα και πράμα.