alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτό είναι σωστό.Για ενα μεγαλο μερος του κοσμου δεν ειναι θετικη ψηφος στον Συιζα, αλλα αρνητικη στους αλλους!!!
Δεν νομιζω οτι ισχυε το ιδιο για το πασοκ.
Αυτό είναι σωστό.Για ενα μεγαλο μερος του κοσμου δεν ειναι θετικη ψηφος στον Συιζα, αλλα αρνητικη στους αλλους!!!
Όχι τύπε, ΔΕΝ θα εχει.τυποι η χ.α θα εχει πανω απο 10 %
Για ενα μεγαλο μερος του κοσμου δεν ειναι θετικη ψηφος στον Συιζα, αλλα αρνητικη στους αλλους!!!
Δεν προκειται. Θα είναι κατω από το ποσοστο του 2012.Το ελπίζω και δεν πιστεύω κιόλας ότι θα έχει τετοιο ποσοστο ή ότι θα είναι τρίτο κόμμα όπως λένε πολλοί κ με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται...
Τα εχουμε ξαναπει. ΝΔ, ΧΑ, ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ μαζι 40% το λιγοτερο. Η ΝΔ θα ξεπερασει το 30 αρα οι υπολοιποι θα μοιραστουν περιπου ένα 10%.αμα παρει 10% η χα ο σαμαρας ποσο θα παρει σε μια τετοια περιπτωση τυπε
Αυτό είναι το λαθος.Ο κοσμος δε θελει να γινει κατι συγκεκριμενο. Απλα θελει να ληξει το τωρινο μαρτυριο της σταγονας που υπαρχει τωρα 6 χρονια. Οι περισσοτεροι δεν εχουν καν αυταπατες ΞΕΡΟΥΝ οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κανει σκατα. Δεν ειναι ηλιθιοι ξερουν οτι λενε χοντροκομμενα ψεμματα και τους αρεσει! Γιατι λενε οσο πιο τρελοι τοσο το καλυτερο! Πιο σκατα θα τα κανουν!
Ηθελημενα ψηφιζουν να ΕΠΕΛΘΕΙ χαος ωστε καπως καπου καποτε μοιρολατρικα και ανορθολογικα ισως πιστευουν οτι απο αυτο το χαος θα προκυψει κατι καλυτερο.
Δεν εχουν κατι να χασουν οι περισσοτεροι οποτε σου λεει ας αλλαξουμε εντελως. Το ιδιο ειναι και το κινητρο για Χ.Α. Ειναι ψυχολογικοι οι λογοι περισσοτερο που τα δυο αυτα κομματα εχουν ενισχυθει.
Αυτό είναι το λαθος.
ΟΛΟΙ εχουν να χασουν ΠΟΛΛΑ.
Η Βενεζουελα δειχνει το παράδειγμα.
Μετρησα τουλάχιστον εξι σχολια γι' αυτό το ποσταρισμα και σε περισσοτερα του ενός θρεντ. Τι παθαινετε????
Υποθετω παρομοια με αυτην που ενιωσα εγω, όταν ποσταρατε ότι θα ψηφισετε Συριζα εάν απαγορευθεί η κάθοδος της Χρυσης Αυγης στις εκλογες.
Προέβαλον διὰ τῆς δηλώσεως αὐτῆς τὰς ἀπαραμίλλους ἀρετὰς μου;
Υποθετω παρομοια με αυτην που ενιωσα εγω, όταν ποσταρατε ότι θα ψηφισετε Συριζα εάν απαγορευθεί η κάθοδος της Χρυσης Αυγης στις εκλογες.Ναυτία.
Προβαλατε απαραμιλλον ανευθυνότητα. Ετι χειροτερον.Προέβαλον διὰ τῆς δηλώσεως αὐτῆς τὰς ἀπαραμίλλους ἀρετὰς μου;
Προβαλατε απαραμιλλον ανευθυνότητα. Ετι χειροτερον.
γιατι το λες αυτο τυπε;
εισαι του βασιλεως κωνσταντινου τυπε;
για να λεμε και του στραβου το δικιο ο λευτερακης επελεξε σωστο στρατοπεδο
και μας εκανε την ελλαδα των 2 ηπειρων τυπε και των πεντε θαλασσων
στις εκλογες του '20 μαλλον το λαικο κομμα (δυστυχως διοτι ετυγχανον και δεξιοι) επαιζαν το πουλακι τους
:S
γιατι το λες αυτο τυπε;Ἡ Ἑλλάς ἐτελεύτησεν τῷ 1909 ἐν Γουδῇ.
Γιατί το λες αυτό;
εισαι του βασιλεως κωνσταντινου τυπε;Διότι τὀτε ἀνεδεἰχθη κατὰ πρῶτον ὁ Ἐλ. Βενιζέλος.
Γιατί το λες αυτό;Ἡ Βασιλεία (συνταγματικὴ μοναρχία) εἶναι τὸ ἁρμόζον πολίτευμα διὰ τὴν Ἑλλάδαν.
Ὁ Βενιζέλος ἦτο εἷς τυχοδιώκτης εἰς τὴν ὑπηρεσίαν ἀλλοεθνῶν.