Επισκέπτης
Με ρωτάει πολύς κοσμος επειδή εκτιμα τις γνωσεις μου και την καταρτιση μου και εξηγω παντα με υπομονη.
Καὶ πρὸ παντὸς τὸ ἦθος ἀλλὰ καὶ τὴν ἐν γένει εὐσταλῆν παρουσίαν.
Με ρωτάει πολύς κοσμος επειδή εκτιμα τις γνωσεις μου και την καταρτιση μου και εξηγω παντα με υπομονη.
Ποτάμι ή χα, την σκατοσακούλα δεν την βλέπω για 3ο κόμμα.
Το ΠΑΣΟΚ ηταν απλως ενας εσμος τυχοδιωκτων και λωποδυτων που ειχαν τα χαρακτηριστικα συμμοριας.
Ολα και ολα. Μπορει σε αλλα ο αλεξ να πεφτει εξω ( η τεσπα λεει τη γνωμη του απλως λαθος η σωστη) αλλα στα νομικα θα στα πει με το νι και με το σιγμα. Η αληθεια να λεγεται
Tυπε το ΠΑΣΟΚ εχει ενα σοβαρο προβλημα.Εκλειπει πλεον οποιοσδηποτε λογος υπαρξης του. Ο τελευταιος λογος που υπηρχε δηλαδη ο Παπανδρεου πηρε το δικο του δρομο.
Ειναι η αποθεωση του τιποτα και δεν εκφραζει τιποτα και κανεναν. Αλλα κομματα πχ το ΚΚΕ ή η Χ.Α. πχ κάτι εκφράζουν , καλο η κακο. Αλλα ειναι ενα συμπαγες μορφωμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ οσο και να μαζεψε πασοκους εχει επισης μια συγκεκριμενη ταυτοτητα - αν και το παλευει, ισως και αυτες οι εσωτερικες διαμαχες αποτελους μερος της ταυτοτητας αυτης.
Η Νεα Δημοκρατια επισης εχει τη φιλελευθερη οικονομια ως πυρηνα της και εκφραζει τον αστικο φιλελευθερισμο. Οσο σκατα και να το κανει, αλλα εν παση περιπτωσει ειναι ενα συγκεκριμενο μορφωμα και αυτο.
Το ΠΑΣΟΚ ηταν απλως ενας εσμος τυχοδιωκτων και λωποδυτων που ειχαν τα χαρακτηριστικα συμμοριας. Οπως μια συμμορια αποτελειται απο ετεροκλητα στοιχεια που ενωνονται προσωρινα με σκοπο τη βουτα, ετσι και στο ΠΑΣΟΚ ενωθηκαν ετεροκλητα στοιχεια με σκοπο τη βουτα στα κρατικα ταμεια, τις επιδοτησεις και τα δανεια. Δεν εκφραζουν καμια ιδεολογια κανενα σκοπο τιποτα απολυτως. Τωρα που εκλειπει το αντικειμενο της βουτας η μαλλον τωρα που τα ψειρισαν ολα και η χωρα εμεινε ταπι , εκλειπει και ο λογος υπαρξης του ΠΑΣΟΚ. Αν υπηρχε ενα συνεκτικο στοιχειο, αυτο θα μπορουσε να ειναι το ονομα Παπανδρεου για τους βλακες που πιστεουν σε χαρισματικα ονοματα. Αλλα απο τη στιγμη που εφυγε, τοτε δε βλεπω κανενα αλλο λογο να υπαρχει το ΠΑΣΟΚ και να το ψηφισει καποιος
Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε και ολα!!!!ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετεξέλιξη και η φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ...
εισαι συγουρος οτι μιλας για το πασοκ και οχι για το συριζα;Το ΠΑΣΟΚ ηταν απλως ενας εσμος τυχοδιωκτων και λωποδυτων που ειχαν τα χαρακτηριστικα συμμοριας. Οπως μια συμμορια αποτελειται απο ετεροκλητα στοιχεια που ενωνονται προσωρινα με σκοπο τη βουτα, ετσι και στο ΠΑΣΟΚ ενωθηκαν ετεροκλητα στοιχεια με σκοπο τη βουτα στα κρατικα ταμεια, τις επιδοτησεις και τα δανεια.
εισαι συγουρος οτι μιλας για το πασοκ και οχι για το συριζα;
εισαι συγουρος οτι μιλας για το πασοκ και οχι για το συριζα;
ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετεξέλιξη και η φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ...
Ναι, βέβαια απογοητευμένος Πασόκος και ο επικεφαλής του επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.
http://[URL unfurl="true"]www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/tsoukalas2.jpg[/img[/URL]]
Όταν συνέτρωγαν οικογενειακώς με τον Κώστα και την Δάφνη δεν υπήρχε καμία απογοήτευση.
[/quote]
Δεν αναφερομουν σε στελεχη.
Εκεί αλλάζουν τα δεδομένα ;)
Για ενα μεγαλο μερος του κοσμου δεν ειναι θετικη ψηφος στον Συιζα, αλλα αρνητικη στους αλλους!!!Ως λιγο παλαιοτερος θα μου επιτρεψεις να πω οτι εχουν μεγαλη σχεση
Ειναι το κομμα που οπως το πασοκ των 80ς, εκφραζει τους ελληνες που νομιζουν αδικουνται και οτι για καποιο λογο ο κοσμος τους χρωσταει μεζονετες και μερσεντικα
αμα παρει 10% η χα ο σαμαρας ποσο θα παρει σε μια τετοια περιπτωση τυπεΌχι τύπε, ΔΕΝ θα εχει.
Το ελπίζω και δεν πιστεύω κιόλας ότι θα έχει τετοιο ποσοστο ή ότι θα είναι τρίτο κόμμα όπως λένε πολλοί κ με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται...Όχι τύπε, ΔΕΝ θα εχει.
Για ενα μεγαλο μερος του κοσμου δεν ειναι θετικη ψηφος στον Συιζα, αλλα αρνητικη στους αλλους!!!
Δεν νομιζω οτι ισχυε το ιδιο για το πασοκ.
Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε και ολα!!!!
Καμία σχέση δεν εχει το ενα με το αλλο, απλώς πολλοί απογοητευμένοι απο το Πασοκ κατεφυγαν προσωρινα στο Συριζα.
Το ίδιο λέμε. Δε διαφωνω, αυτη ειναι η οπτικη μεγαλου ποσοστου!!Ο κοσμος δε θελει να γινει κατι συγκεκριμενο. Απλα θελει να ληξει το τωρινο μαρτυριο της σταγονας που υπαρχει τωρα 6 χρονια. Οι περισσοτεροι δεν εχουν καν αυταπατες ΞΕΡΟΥΝ οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κανει σκατα. Δεν ειναι ηλιθιοι ξερουν οτι λενε χοντροκομμενα ψεμματα και τους αρεσει! Γιατι λενε οσο πιο τρελοι τοσο το καλυτερο! Πιο σκατα θα τα κανουν!
Ηθελημενα ψηφιζουν να ΕΠΕΛΘΕΙ χαος ωστε καπως καπου καποτε μοιρολατρικα και ανορθολογικα ισως πιστευουν οτι απο αυτο το χαος θα προκυψει κατι καλυτερο.
Δεν εχουν κατι να χασουν οι περισσοτεροι οποτε σου λεει ας αλλαξουμε εντελως. Το ιδιο ειναι και το κινητρο για Χ.Α. Ειναι ψυχολογικοι οι λογοι περισσοτερο που τα δυο αυτα κομματα εχουν ενισχυθει.
Επισης τωρα δεν υπαρχουν κρατικα ταμεια για να γινει καμια μπουκα. Η ψηφος στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι περα για περα μια αρνητικη ψηφος διαμαρτυριας και αγανακτησης και εχει ξεκαθαρα μια αντι-μνημονιακη και αντι-εξαρτησιακη γραμμη, στη βαση της αριστερας και μια ελπιδα οτι θα αποκατασταθει αυτο που υπηρχε στη χωρα.
Η ψηφος στο ΠΑΣΟΚ ηταν βολεμα στο δημοσιο με την προοπτικη των πολλων χρηματων που ΘΑ ερχοταν στη χωρα.
Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε και ολα!!!!
Καμία σχέση δεν εχει το ενα με το αλλο, απλώς πολλοί απογοητευμένοι απο το Πασοκ κατεφυγαν προσωρινα στο Συριζα.
Ποταμι.τριτο κομμα ποιος λες να βγει τυπε
Μετρησα τουλάχιστον εξι σχολια γι' αυτό το ποσταρισμα και σε περισσοτερα του ενός θρεντ. Τι παθαινετε????Με ρωτάει πολύς κοσμος επειδή εκτιμα τις γνωσεις μου και την καταρτιση μου και εξηγω παντα με υπομονη.