Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Eισαι καποιου είδους πραγματογνωμονας?
λόγω τιμής βάζεις το κεφάλι σου στην φωτιά ότι δεν είναι ? (ο Σαμαράς)
γαμώ το κεφάλι μου
Eισαι καποιου είδους πραγματογνωμονας?
Συστηνω ξυδι για να περασει. αχαχαχατι να πεις
βραχιολακι για τον λησταρχο με κολεσνικωφ και ομηρους... ρωμανό και να παρακολουθεί τα μαθηματάκια του 3 φορες την βδομάδα σαν κύριος.
και στεριση αδειασ σε αρχηγό κόμματος και βουλευτες να ψηφίσουν στην βουλή.....
o tramountana είναι που μιλάει ρε..ποιος άλλος. .Eισαι καποιου είδους πραγματογνωμονας?
Εσυ το βαζεις ότι είναι?λόγω τιμής βάζεις το κεφάλι σου στην φωτιά ότι δεν είναι ? (ο Σαμαράς)
γαμώ το κεφάλι μου
το βιντεο αυτο πως το βρηκε??
γιατι διαβασα μια εκδοχη οτι ο μπαλτακος του το εδειξε και αυτος το ηχογραφησε..
λενε για τον Putin τυπε.
Περα από την πλακιτσα, τον μπουκουρα τον αποφυλακιζουν γιατι απαρνηθηκε τις ιδεες της χρυσης αυγης.
Αρα τους εχουν φυλακισει για τις ιδεες τους και όχι για εκνομες πραξεις?
Αν τους εχουν φυλακισει για πραξεις που εκαναν ολοι μαζι σαν εγκληματικη ομαδα, γιατι αποφυλακιζουν τον μπουκουρα ?
Εσυ το βαζεις ότι είναι?
Παραμυθια υπαρχουν?δράκοι υπάρχουν ?
Ελπίζω να βγει στο φως σύντομα... δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία όμως ότι θα περάσει και αυτό στο ντούκου, όπως έγινε και με το ηχογραφημένο του Μπαλτακού.
Btw, συμφωνούμε στο ότι αυτή είναι η φωνή του Σαμαρά;
Παραμυθια υπαρχουν?
τι να πεις
βραχιολακι για τον λησταρχο με κολεσνικωφ και ομηρους... ρωμανό και να παρακολουθεί τα μαθηματάκια του 3 φορες την βδομάδα σαν κύριος.
Ελα ντε τι να πεις!τι να πεις
άς κάνει η βουλή εξεταστική επιτροπήΑυτό είχα ρωτήσει πριν μέρες. Σας φαίνεται για την φωνή του Σαμαρά; Ποιο πολύ του Κασιδιάρη μου κάνει.
άς κάνει η βουλή εξεταστική επιτροπή
μαζί με του μπαλτακου την υπόθεση...
γιατι δέν ψηφισε κανενας την προταση της χρυσης αυγης ????? πλην χα...........????????
40 ψηφοι χρειαζοντε.....
πουντες???????
ποναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
την ηχογραφηση εννοουσα.ποιο βίντεο;
Εδώ ο κοσμος καίγεται...Είπε ο Κασίδας ότι έχει και άλλο αλλά αφήστε τα παιδιά να έχουν κάτι και για τις εκλογές.
Πως θα γίνουν 2η δύναμή ;
Έτσι και ο Σάμη δεν έχει κάνει κουμάντο για τους 180 και το βάζει στα πόδια βάζοντας τη χώρα σε διαδικασία εκλογών...
...ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.