Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.898
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Σε άλλο άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση παρουσιάζεται με τα ίδια ή και ακόμα πιο μελανά χρώματα…

«…Σε κατάσταση "πολιορκίας" βρίσκονται οι Έλληνες στην Πλατεία Βικτωρίας από τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή.
Έτσι μια πλατεία από τις ομορφότερες της Αθήνας έχει γίνει ξένος τόπος για τους κατοίκους της που μόνο το πρωί μπορούν να περάσουν η να απολαύσουν τον καφέ τους.
Γιατί μόλις πέσει ο ήλιος η εικόνα της πλατείας αλλάζει.
Πάνω από 500 λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει την πλατεία.
Σύμφωνα δε με την επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας Βικτωρίας το σκηνικό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Με την ελλιπή αστυνόμευση όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν η πλατεία που κάποτε ήταν γεμάτη από ανθρώπους ξέγνοιαστους που κάνανε τις νυχτερινές τους βόλτες ανέμελοι και χαίρονταν την ομορφιά του αττικού ουρανού έχει πλέον μετατραπεί σε «πατρίδα» λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή και αναγκάζουν τους κατοίκους να φύγουν από την ίδια τους τη γειτονιά μη αντέχοντας άλλο όπως λένε χαρακτηριστικά τη συνύπαρξη με άτομα τα οποία είναι μέθυσοι, επικίνδυνοι, βίαιοι ενώ επιπλέον καταγγέλλουν επιθετικές συμπεριφορές που τους έχουν κάνει να νιώθουν τρομοκρατημένοι.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής οι λαθρομετανάστες λειτουργούν ως ανασταλτικό στοιχείο για την έλευση πελατών στα καταστήματά τους αφού πολλοί πλέον είναι οι πελάτες οι οποίοι παραπονούνται ότι δεν αντέχουν πλέον το «λαϊκό παζάρι ξεδιαντροπιάς» με εικόνες βιαιότητας που τους προκαλούν φόβο και απέχθεια.
«Ζητάμε την παρέμβαση και την ουσιαστική παρουσία της αστυνομίας, όχι μόνο τις πρωινές ώρες αλλά κυρίως τις βραδινές ώρες που εδώ γίνεται χαμός όπως βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια», θα πει ιδιοκτήτης καφετέριας ο οποίος είναι απεγνωσμένος και ψάχνει να βρει τρόπο να λύσει το θέμα της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου στην περιοχή ελέω… λαθρομεταναστών που έχουν κάνει όπως λέει χαρακτηριστικά κατάληψη στα παγκάκια.
«Πίνουν όλη μέρα, πλακώνονται στο ξύλο, πας να τους κάνεις μια παρατήρηση και βλέπεις ότι έρχονται κατά πάνω σου να σου επιτεθούν. Ψάχνεις να βρεις προστασία, βοήθεια, ψάχνεις να βρεις ένα αστυνομικό να έρθει να λύσει το θέμα αλλά που…», θα συμπληρώσει εξοργισμένος.

Επιπλέον όπως λέει ο κ. Μεταλληνός θεωρεί αδιανόητο να έρχονται τρεις και δυο συνεργεία του Δήμου και να κάνουν ελέγχους για αστείες παρατυπίες, της λογικής: «ένα τραπεζοκάθισμα πάνω - ένα κάτω», τη στιγμή που έτσι και αλλιώς η περιοχή κινδυνεύει όχι απλά να ερημώσει αλλά οι μαγαζάτορες βλέπουν την πιθανότητα να κατεβάσουν ρολά, αφού ο κόσμος κυριολεκτικά γύρισε την πλάτη στην περιοχή.
«Έρχονται μετράνε τραπεζοκαθίσματα, μια βρίσκουν τα τετραγωνικά του μαγαζιού 40 μέτρα πάνω μια 40 κάτω, αυτό ενδιαφέρει το Δήμο πως θα πάρει χρήματα; Και να πάρει αλλά από πού ακριβώς; Από εμάς που κρατάμε με νύχια και δόντια τα μαγαζιά μας αφού οι κάτοικοι φοβούνται πλέον ειδικότερα μετά τις 8 το βράδυ να κατέβουν στην πλατεία μη τυχόν και τους έρθει καμία ξανάστροφη από κανέναν λαθρομετανάστη που έχει πιει και προκαλεί καβγάδες; Έλεος όμως. Πρέπει να γίνει άμεση παρέμβαση όχι πια από το Δήμο αλλά από το αρμόδιο Υπουργείο», θα σημειώσει με νόημα χαρακτηρίζοντας την πλατεία Βικτωρίας ως… πλατεία Αφγανιστάν!

Την ίδια ώρα με σχετική επιστολή που έχει στείλει τόσο στη ΓΑΔΑ όσο και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης η επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου- Πλατείας Βικτωρίας καταγγέλλει διακίνηση και διαμονή λαθρομεταναστών με 30ήμερα υπηρεσιακά σημειώματα στην πλατεία Βικτωρίας και στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το Γιάννη Παγώνη εκπρόσωπο της επιτροπής το πρόβλημα με τους λαθρομετάναστες διογκώνεται στην περιοχή επειδή επί της ουσίας, καταπατάται ο νόμος του Ελληνικού κράτους αφού λέει: «Χορηγείται στους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα έγγραφο 30ημρης προθεσμίας οικειοθελούς αποχώρησης το οποίο δεν αποτελεί έγγραφο νόμιμης διαμονής στη χώρα. Μετά την παρέλευση του 30ημερου και αυτό σε κάποιο τυχαίο έλεγχο [αν γίνει και όποτε γίνει] μόνο τότε συλλαμβάνονται οι λαθρομετανάστες και απελαύνονται, αν απελαύνονται κιόλας… Ο υπουργός πρέπει να παρέμβει προσωπικά εδώ και τώρα και να δώσει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και να βοηθήσει στην αναβίωση της πλατείας Βικτωρίας και όχι στον αργό θάνατό της», καταλήγει…»
[Διαβάστε περισσότερα: ]

Και δεν είναι μοναχά αυτό!
Εδώ και καιρό προετοιμάζεται συστηματικά η Πέμπτη φάλαγγα του Ισλάμ στη χώρα μας, με πυρήνα από τζιχαντιστές μαχητές του Δ΄χαλιφάτου, που έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους σε διάφορες «αντιρατσιστικές» συγκεντρώσεις.
[Βλ. και ]
Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι φανατικοί σιωνιστές ταυτίζονται ουσιαστικά με τα εγκλήματα των τζιχαντιστών του ISIS, κατά των ελληνορθόδοξων της Συρίας ή του Ιράκ και φαίνεται να ενισχύουν υπόγεια τις φρικαλεότητες του ισλαμ!
Παραθέτω εδώ ανατριχιαστικό σχόλιο κάποιου που υπογράφεται ως Αβεσαλώμ και ο οποίος μάλλον ανήκει σε μασονική στοά, εφόσον αποκαλεί τον Θεό «αρχιτέκτονα του σύμπαντος»
Το εξωφρενικό αυτό σχόλιο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Ολυμπία, στα εβραϊκά και σε μετάφραση στα ελληνικά του ιδίου.
Εδώ δίνω μόνο την ελληνική μετάφραση και συνδεσμούλι για το Ολυμπία, ώστε να το δείτε και με τα ματάκια σας!


«…Ω, ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,
ΤΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,
ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΟΥ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ,
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ,
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ (ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ) …
ΔΩΣ’ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ,
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ,
ΑΜΗΝ…»
[Βλ. και: δημοσίευση στην ιστοσελίδα «Ολυμπία»]

Το ματωμένο παραλήρημα του Αβεσαλώμ είναι αρκετό για να κατανοήσει κανείς το μίσος των σιωνιστών κατά των Ελλήνων και τη σπουδή με την οποία ενήργησαν οι διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις, ώστε να βγει από τη μέση το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, δηλαδή η Χρυσή Αυγή.

Το τραγικό για την Ελλάδα και για όσους/ες αγωνίζονται ακόμα ώστε να μην παραχωρηθεί σπιθαμή ελληνικού εδάφους στον οποιονδήποτε εισβολέα, είναι ότι δεν επιβάλλεται για πρώτη φορά ντε φάκτο κατάληψη ελληνικού εδάφους από «παράτυπους» μετανάστες [σύμφωνα πάντα με τη δοσιλογική ιδιόλεκτο του αντιρατσιστικού].
Τα ίδια είχαν συμβεί και στον Άγιο Παντελεήμονα, τα ίδια είχαν συμβεί και στο Μεταξουργείο, τα ίδια συμβαίνουν τώρα στη Νίκαια, στην Πατησίων, στα Χαυτεία.
Κομμάτι-κομμάτι η ελληνική γη παραχωρείται, κομμάτι-κομμάτι η Ελλάδα ξεπουλιέται.

Οι κάτοικοι των υπό κατάληψη περιοχών, γνωρίζουν όμως πολύ καλά, ότι ουδέποτε τους συμπαραστάθηκε το ελληνόφωνο κράτος.
Τουναντίον, πάντοτε είχαν να δώσουν αγώνα σε διπλό μέτωπο.
Από τη μία τους όποιους «παράτυπους» [που το αντιρατσιστικό απαγορεύει να ονομάζονται λαθροεισβολείς] και από την άλλη τις αστυνομικές δυνάμεις, που [αν δεν αδιαφορούσαν] συνήθως  τάσσονταν στο πλευρό των αλλοδαπών [τέτοιες ήσαν οι διαταγές τους!]  
Το μοναδικό οργανωμένο πολιτικό κίνημα που στάθηκε στο πλευρό των καταδιωγμένων κατοίκων, ήταν η Χρυσή Αυγή.
Και μόνο μέσα από την οργανωμένη ακτιβιστική δράση των χρυσαυγιτών [είτε σε ατομικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο] κατόρθωσαν οι Έλληνες κάτοικοι να πάρουν μιαν ανάσα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες των υπό κατάληψη περιοχών, γιατί το έζησαν στο πετσί τους.
Μόνον χάρη στη Χρυσή Αυγη, καθάρισαν οι υπο κατάληψη περιοχές, γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα, από την πλατεία Μεταξουργείου, από την πλατεία Βάθη.
Τώρα όμως που η ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη φυλακή, ακριβώς επειδή στάθηκε έμπρακτα πλάι στον δοκιμαζόμενο Έλληνα, ο Έλληνας είναι απών…

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι η απουσία της Χρυσής Αυγής από τους δρόμους, εξαιτίας των ανηλεών διώξεων που υφίσταται από την εντόπια καθεστωτική ελίτ, θα ξανάφερνε τους Αφγανούς, τους Μαροκινούς, τους Αιγύπτιους, τους Πακιστανούς, τους Ιρακινούς, τους Αλβανούς, τους Σενεγαλέζους, τους Σουδανούς και τους Κογκολέζους, στις γειτονιές και στις πλατείες που θεωρούν πια φέουδο τους.  
Ωστόσο ελάχιστοι ήσαν εκείνοι που έσπευσαν να σταθούν πλάι στους φυλακισμένους χρυσαυγίτες, οι οποίοι έδωσαν μάχες για να τους προστατεύσουν.
Ελάχιστοι ήσαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα που έτρεξαν να υπερασπίσουν την κ. Θέμη Σκορδέλη, η οποία φυλακίστηκε επειδή έδωσε αγώνα για να ελευθερωθεί η παιδική τους χαρά.
Μετρημένοι στα δάχτυλα ήσαν οι Έλληνες του Μεταξουργείου, του Κολωνού, της πλατείας Βάθη, της Νίκαιας, των Πατησσίων, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, όταν οι δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος του πέρναγαν τις χειροπέδες.

Που ήσαν λοιπόν οι εκατοντάδες χιλιάδων Έλληνες του Βοτανικού, της Δραπετσώνας, του Γκύζη, των Εξαρχείων,   παντού όπου ορδές «παράτυπων» μεταναστών έχουν μετατρέψει το ελληνικό έδαφος σε αφροασιατικό τσφλίκι, που είμαστε όλοι εμείς, όταν διώκονταν, φυλακίζονταν, λοιδορούνταν οι άνθρωποι εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό μας?
Οι κάτοικοι που τώρα παραπονιούνται για το ότι χάνουνε τις πλατείες τους, τις παιδικές τους  χαρές, τους δρόμους τους, τα μαγαζιά τους και σε λίγο και τα σπίτια τους, ξέρουν πολύ καλά, πως άμα είχαν σταθεί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, με αποφασιστικότητα και σωφροσύνη, ίσως και να μην κινδύνευαν τώρα να χάσουν ξανά τις γειτονιές τους.
Οι Έλληνες που κλαίγονται σήμερα, γνωρίζουν τη σκληρή αλήθεια, πως άμα μαζευόντουσαν 100.000 άνθρωποι μπροστά στα δικαστήρια όπου η  κ. Κλάπα και οι συνεργοί της, αποφασίζανε να στείλουνε στη φυλακή τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, ίσως τα πράγματα σήμερα να ήσαν αλλιώς.
Αλλά δεν ήσαν εκεί!
Όταν ο Έλληνας χρειάστηκε τη Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί  Όταν όμως η Χρυσή Αυγή χρειάστηκε τον Έλληνα, ο Έλληνας ήταν απών.
Και κάθεστε και κλαψουρίζετε τώρα για την πατρίδα που χάνετε, επειδή δεν είσαστε άξιοι να την προστατεύσετε, ενώ στέλνετε δακρύβρεκτες επιστολές στο καθεστώς και στα παπαγαλάκια του καθεστώτος, για να έρθουν τάχα μου να δουν τα χάλια σας και να σας λυπηθούν.
Λες και δεν τα ξέρουν!
Λες και δεν είναι δικές τους αποφάσεις και δικές τους επιλογές να παραχωρήσουν ελληνικό έδαφος και να σας αντικαταστήσουν με αφροασιατικές μάζες. Κι εσείς κάθεστε και παραξκαλάτε τους δημίους σας, να σας λυπηθούν.
Τέτοιοι αξιολύπητοι λοιπόν είμαστε!
Σας αξίζει και μας αξίζει…
Αν όμως, μέσα από τα νέα σας παθήματα, μέσα από την απόγνωση του υποδουλωμένου λαού, θυμηθείτε ότι είσαστε Έλληνες, τότε αδέρφια μου παρατήστε τις κλάψες και βάλτε μπροστά την καρδιά και τον Λογισμό σας.
Γιατί ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε.
Και τότε το ξέρατε αλλά δειλιάσατε…

Η ελευθερία κι ο έρωτας δεν χαρίζονται σε κανέναν.
Κερδίζονται και μάλιστα κερδίζονται με πολύ κόπο, πολλή ειλικρίνεια και πολύ αγώνα…  


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωσις [προς το απανταχού χαφιεδότσουρμο, του αντιρατσιστικού νόμου]
Νεορουφιάνοι του αντιρατσιστικού μορφώματος, ακούστε...
Πριν αρχίσετε να καρφώνετε ανθρώπους για κείμενα σαν αυτό εδώ, να βάνετε καλά στο μυαλό σας, ότι οι ιδέες ποτέ δεν νικήθηκαν από φυλακές κι από διώξεις.
Οι ιδέες αντιπαλεύονται με ιδέες, που εσάς σας λείπουν πλέον δραματικά.
Γι αυτό και σας είναι απαραίτητοι οι κάθε λογής "αντιρατσιστικοί νόμοι"

Οι δικτατορίες όλου του κόσμου ξεκίνησαν ως τρομοκρατία και τελείωσαν ως ανέκδοτο

τωρα που βγηκε η σκορδελη θα αλλαξουνε τα κουμαντα στην πλατεια... :2funny: :2funny:
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
Πάντως κανείς χρυσαυγίτης/νεοναζιστής/εθνικοσοσιαλιστής δεν καταδίκασε ή έστω σχολίασε το νέο ηχητικό ντοκουμέντο μισανθρωπίας και σκατοψυχίας.

πχ ο bakalhs πρέπει να είναι πολύ πολιτισμένο άτομο και την ώρα που οι πολιτικοί που ψηφίζει και υπερασπίζεται χλευάζουν και σκυλεύουν νεκρό με στίχους όπως "και στο σάπιο του το κωλαράκι, άναψε κι εσύ ένα κεράκι", διαβάζει πανούση (και ίσως ποίηση)... Για τέτοιο ήθος και τιμή μιλάμε.

Κύλισε ο τέντζερης (ψηφοφόροι) και βρήκε το καπάκι (Χρυσή Αυγή).
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πάντως κανείς χρυσαυγίτης/νεοναζιστής/εθνικοσοσιαλιστής δεν καταδίκασε ή έστω σχολίασε το νέο ηχητικό ντοκουμέντο μισανθρωπίας και σκατοψυχίας.

πχ ο bakalhs πρέπει να είναι πολύ πολιτισμένο άτομο και την ώρα που οι πολιτικοί που ψηφίζει και υπερασπίζεται χλευάζουν και σκυλεύουν νεκρό με στίχους όπως "και στο σάπιο του το κωλαράκι, άναψε κι εσύ ένα κεράκι", διαβάζει πανούση (και ίσως ποίηση)... Για τέτοιο ήθος και τιμή μιλάμε.

Κύλισε ο τέντζερης (ψηφοφόροι) και βρήκε το καπάκι (Χρυσή Αυγή).
το θετεις σε λαθος βαση, οι μεγαλη μαζα των ψηφοφορων της χρυσης αυγης δεν ειναι ναζι, αλλα θελουν να δυναμωσουν οι ναζι για να τιμωρησουν τους "δημοκρατες" πασοκ-νδ κλπ που κυβερνανε ασχημα τοσα χρονια, αν τιμωρηθουν οι κυβερνησαντες απο την δικαιοσυνη δηλαδη μπουν στην φυλακη οι τελευταιοι 10 πρωθυπουργοι τοτε η χρυση αυγη θα ειναι περιττη, επειδη ομως η δικαιοσυνη στην ελλαδα ειναι για γελια η μονη ελπιδα για φανατικους αντιπασοκους σαν εμενα ειναι ο πιο αντιθετος τους που δεν θα τους λυπηθει δηλαδη οι ναζι της χρυσης αυγης και οχι οι δηθεν μετανοησαντες πασοκοι του σιριζα, οι κκε που μετα απο χρονια τους βλεπεις και βουλευτες και επιτροπους του πασοκ (περιπτωσεις δαμανακη, γλεζου)
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
το θετεις σε λαθος βαση, οι μεγαλη μαζα των ψηφοφορων της χρυσης αυγης δεν ειναι ναζι, αλλα θελουν να δυναμωσουν οι ναζι για να τιμωρησουν τους "δημοκρατες" πασοκ-νδ κλπ που κυβερνανε ασχημα τοσα χρονια, αν τιμωρηθουν οι κυβερνησαντες απο την δικαιοσυνη δηλαδη μπουν στην φυλακη οι τελευταιοι 10 πρωθυπουργοι τοτε η χρυση αυγη θα ειναι περιττη, επειδη ομως η δικαιοσυνη στην ελλαδα ειναι για γελια η μονη ελπιδα για φανατικους αντιπασοκους σαν εμενα ειναι ο πιο αντιθετος τους που δεν θα τους λυπηθει δηλαδη οι ναζι της χρυσης αυγης και οχι οι δηθεν μετανοησαντες πασοκοι του σιριζα, οι κκε που μετα απο χρονια τους βλεπεις και βουλευτες και επιτροπους του πασοκ (περιπτωσεις δαμανακη, γλεζου)

πάλι  :jerking: :jerking: :jerking: λες.

Τι ακριβώς σημαίνει δεν είμαι ναζί αλλά υποστηρίζω ναζί; Και ποιος ακριβώς (αν όχι η προπαγάνδα της ΧΑ) σας είπε ότι για να τιμωρήσουμε τους κλέφτες πρέπει να ψηφίσουμε μόνο ΧΑ και ανθρώπους που χαιρετάνε ναζιστικά κάτω από σημαίες του Χίτλερ;

Αναμασάς χιλιοειπωμένα επιχειρήματα δήθεν αγανάκτησης και επιλογής ψήφου καθαρά για λόγους εκδίκησης. Και αν αυτό έπαιζε στην αρχή που ο κόσμος δεν ήξερε, τώρα ξέρει και πολύ καλά μάλιστα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της είναι καθαρά αντιδημοκράτες, φασίστες, χουντικοί, ναζιστές-εθνικοσοσιαλιστές, ρατσιστές κλπ που επιτέλους στο πρόσωπο της ΧΑ βρήκαν αυτό που έψαχναν για να απενεχοποιήσουν την αντιδημοκρατική τους φύση.

Υπάρχουν βέβαια και οι αυθεντικά απολιτίκ βλάκες που ξαφνικά από την Μύκονο και τα ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι, βρέθηκαν στην πάνω πλατεία (κυρίως λόγω μόδας). Εκεί ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με πολύπλοκες πολιτικές-κοινωνικές διαδικασίες και ζυμώσεις αλλά λόγω βλακείας ενθουσιάστηκαν από την απλότητα (ευκολία) επιχειρημάτων τύπου κρεμάλα, τα λεφτά μας πίσω, να καεί το μπουρδέλο η βουλή κλπ. Μετά μάλιστα από παρατεταμένη 'αντιμνημονιακή' πλύση εγκεφάλου και χρυσαυγίτικη προπαγάνδα μέσω της οποίας ξεπλένεται-κρύβεται οτιδήποτε ναζιστικό (χαιρετισμός, εμβατήρια, κείμενα, σβάστικα κλπ κλπ), έμαθαν να 'επιχειρηματολογούν' υπέρ της 'πατριωτικής' ΧΑ που ήρθε να ξεβρωμίσει τον τόπο και δεν έχει σχέση με ναζισμό που αυτά είναι προπαγάνδες του σύριζα...

Και στις δύο περιπτώσεις, η άρνηση αντιμετώπισης και σχολιασμού (πόσο μάλλον καταδίκης) συγκεκριμένων περιπτώσεων-καταστάσεων-γεγονότων όπου χρυσαυγίτες πολιτικοί ασχημονούν, βιαιοπραγούν, παρανομούν, επιδεικνύουν τον ναζισμό τους, σημαίνει το λιγότερο κουκούλωμα, συγκάλυψη, υποκρισία και άρνηση της πραγματικότητας, και το περισσότερο σύμφωνη γνώμη σε ότι εμετικό εκφράζεται την δεδομένη στιγμή.

Αν δηλαδή είσαι ψηφοφόρος της ΧΑ και δεν αηδιάζεις με τον Κασιδιάρη να τραγουδάει "και στο σάπιο του το κωλαράκι, άναψε κι εσύ ένα κεράκι" για ένα προσφάτως δολοφονημένο 15χρονο, προφανώς και συμφωνείς.
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πάλι  :jerking: :jerking: :jerking: λες.

Τι ακριβώς σημαίνει δεν είμαι ναζί αλλά υποστηρίζω ναζί; Και ποιος ακριβώς (αν όχι η προπαγάνδα της ΧΑ) σας είπε ότι για να τιμωρήσουμε τους κλέφτες πρέπει να ψηφίσουμε μόνο ΧΑ και ανθρώπους που χαιρετάνε ναζιστικά κάτω από σημαίες του Χίτλερ;

Αναμασάς χιλιοειπωμένα επιχειρήματα δήθεν αγανάκτησης και επιλογής ψήφου καθαρά για λόγους εκδίκησης. Και αν αυτό έπαιζε στην αρχή που ο κόσμος δεν ήξερε, τώρα ξέρει και πολύ καλά μάλιστα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της είναι καθαρά αντιδημοκράτες, φασίστες, χουντικοί, ναζιστές-εθνικοσοσιαλιστές, ρατσιστές κλπ που επιτέλους στο πρόσωπο της ΧΑ βρήκαν αυτό που έψαχναν για να απενεχοποιήσουν την αντιδημοκρατική τους φύση.

Υπάρχουν βέβαια και οι αυθεντικά απολιτίκ βλάκες που ξαφνικά από την Μύκονο και τα ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι, βρέθηκαν στην πάνω πλατεία (κυρίως λόγω μόδας). Εκεί ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με πολύπλοκες πολιτικές-κοινωνικές διαδικασίες και ζυμώσεις αλλά λόγω βλακείας ενθουσιάστηκαν από την απλότητα (ευκολία) επιχειρημάτων τύπου κρεμάλα, τα λεφτά μας πίσω, να καεί το μπουρδέλο η βουλή κλπ. Μετά μάλιστα από παρατεταμένη 'αντιμνημονιακή' πλύση εγκεφάλου και χρυσαυγίτικη προπαγάνδα μέσω της οποίας ξεπλένεται-κρύβεται οτιδήποτε ναζιστικό (χαιρετισμός, εμβατήρια, κείμενα, σβάστικα κλπ κλπ), έμαθαν να 'επιχειρηματολογούν' υπέρ της 'πατριωτικής' ΧΑ που ήρθε να ξεβρωμίσει τον τόπο και δεν έχει σχέση με ναζισμό που αυτά είναι προπαγάνδες του σύριζα...

Και στις δύο περιπτώσεις, η άρνηση αντιμετώπισης και σχολιασμού (πόσο μάλλον καταδίκης) συγκεκριμένων περιπτώσεων-καταστάσεων-γεγονότων όπου χρυσαυγίτες πολιτικοί ασχημονούν, βιαιοπραγούν, παρανομούν, επιδεικνύουν τον ναζισμό τους, σημαίνει το λιγότερο κουκούλωμα, συγκάλυψη, υποκρισία και άρνηση της πραγματικότητας, και το περισσότερο σύμφωνη γνώμη σε ότι εμετικό εκφράζεται την δεδομένη στιγμή.

Αν δηλαδή είσαι ψηφοφόρος της ΧΑ και δεν αηδιάζεις με τον Κασιδιάρη να τραγουδάει "και στο σάπιο του το κωλαράκι, άναψε κι εσύ ένα κεράκι" για ένα προσφάτως δολοφονημένο 15χρονο, προφανώς και συμφωνείς.
ξυδη, και το 1990 και το 2000 υπηρχε η χρυση αυγη και ζουσαν οι σημερινοι ψηφοφοροι της ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ?
εγιναν τωρα υποστηρικτες των ναζι γιατι ξεβρακωθηκε τελειως το "δημοκρατικο" συστημα του ΠΑΣΟΚ, και ο πιο αγριος αντιπαλος αυτου του σαπιου συστηματος ειναι ο φασισμος της χρυσης αυγης,  οχι ο συριζα, ουτε το κκε, ουτε η νδ που ειχαν ολοι συνεργασιες και ανταλλαγες στελεχων με το καθεστως ΠΑΣΟΚ.
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
ξυδη, και το 1990 και το 2000 υπηρχε η χρυση αυγη και ζουσαν οι σημερινοι ψηφοφοροι της ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ?
εγιναν τωρα υποστηρικτες των ναζι γιατι ξεβρακωθηκε τελειως το "δημοκρατικο" συστημα του ΠΑΣΟΚ, και ο πιο αγριος αντιπαλος αυτου του σαπιου συστηματος ειναι ο φασισμος της χρυσης αυγης,  οχι ο συριζα, ουτε το κκε, ουτε η νδ που ειχαν ολοι συνεργασιες και ανταλλαγες στελεχων με το καθεστως ΠΑΣΟΚ.

Γιατί τότε δεν είχαμε κρίση και γιατί σχεδόν όλη η Ελλάδα για δύο δεκαετίες ψήφιζε τα δύο μεγάλα κόμματα καθαρά από συμφέρον. Ή μήπως νομίζεις ότι εντός μεγάλων κομμάτων δεν υπήρχαν χουντικοί, φασίστες, ακροδεξιοί και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι; Είχαν λουφάξει και ψήφιζαν ότι τους γέμιζε την τσέπη και τους διόριζε τα παιδιά.

 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Γιατί τότε δεν είχαμε κρίση και γιατί σχεδόν όλη η Ελλάδα για δύο δεκαετίες ψήφιζε τα δύο μεγάλα κόμματα καθαρά από συμφέρον. Ή μήπως νομίζεις ότι εντός μεγάλων κομμάτων δεν υπήρχαν χουντικοί, φασίστες, ακροδεξιοί και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι; Είχαν λουφάξει και ψήφιζαν ότι τους γέμιζε την τσέπη και τους διόριζε τα παιδιά.
ε το ιδιο λεμε πανω κατω, τοτε με καλοπεραση ψηφιζαν μεσαιο χωρο
τωρα με την κριση μισουν τον μεσαιο χωρο που εφερε την χωρα εδω και στρεφονται στα ακρα
ε οι αριστεροι περισσοτερο πηγαν στο κκε εσωτερικου- συριζα
και οι δεξιοι πηγαν στην χρυση αυγη.
εσπειρε κριση το συστημα και θεριζει χρυση αυγη -συριζα
να προσεχαν
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
ε το ιδιο λεμε πανω κατω, τοτε με καλοπεραση ψηφιζαν μεσαιο χωρο
τωρα με την κριση μισουν τον μεσαιο χωρο που εφερε την χωρα εδω και στρεφονται στα ακρα
ε οι αριστεροι περισσοτερο πηγαν στο κκε εσωτερικου- συριζα
και οι δεξιοι πηγαν στην χρυση αυγη.
εσπειρε κριση το συστημα και θεριζει χρυση αυγη -συριζα
να προσεχαν

επιβεβαιώνεις λοιπόν την απόλυτη δειλία, υποκρισία και καιροσκοπισμό όσων επιλέγουν για καθαρά οικονομικούς λόγους (και όχι πατριωτικούς) να ανήκουν-ψηφίζουν άκρα.
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
το πόπολο πάντα πιστεύει και ακολουθεί, αυτούς που νομίζει ότι θα τον σώσουν, απο τα όποια δεινά !

Και με την ίδια ευκολία, που τους ακολουθεί, με την ίδια ευκολία, τους εγκαταλείπει,....όταν στριμώξουν τα πράματα,...!

Συνεπώς και προφανώς δεν τίθενται θέματα ιδεολογίας, πατριωτισμού ή άλλα συναφή !


Με τη φαντασία του πλάθει γίγαντες και με τις πράξεις του νάνους (το πόπολο) !

Ελπίζω να μην έβαλα δύσκολα ! :grin:
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
επιβεβαιώνεις λοιπόν την απόλυτη δειλία, υποκρισία και καιροσκοπισμό όσων επιλέγουν για καθαρά οικονομικούς λόγους (και όχι πατριωτικούς) να ανήκουν-ψηφίζουν άκρα.
εσυ το βλεπεις ετσι, για αυτους ειναι λογικη επιλογη αφου δοκιμασαν τα αλλα και φαγανε σκατα
 

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Μηνύματα
530
Like
0
Πόντοι
6
επιβεβαιώνεις λοιπόν την απόλυτη δειλία, υποκρισία και καιροσκοπισμό όσων επιλέγουν για καθαρά οικονομικούς λόγους (και όχι πατριωτικούς) να ανήκουν-ψηφίζουν άκρα.
ενω εσυ ψηφιζες οτι ψηφιζες γιατι εισαι πατριωτης με περικεφαλαια.
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και εγω απο μισος στους τζωνυδες χρυση αυγη θα ριξω στις επομενες, που ειναι ο καιροσκοπισμος και η δειλια? μισω ΠΑΣΟΚ και συντασσομαι στον αγωνα εναντια σε αυτην την σαπιλα, δεν θα κερδισω κατι σε προσωπικο επιπεδο αν βγει χρυση αυγη. μην αρχισεις κουβεντα για τα κακα της ιδεολογιας τους στον κοσμο πριν 70 χρονια γιατι τα ιδια κακα εκανε και η αριστερη ιδεολογια...
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
εσυ το βλεπεις ετσι, για αυτους ειναι λογικη επιλογη αφου δοκιμασαν τα αλλα και φαγανε σκατα

δεν διαφωνώ ότι η δειλία η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός είναι επιλογή για κάποιους. Όσο για το 'λογική' αυτό το κρίνουμε όλοι οι υπόλοιποι.
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
και εγω απο μισος στου τζωνυδες χρυση αυγη θα ριξω στις επομενες, που ειναι ο καιροσκοπισμος και η δειλια? μισω ΠΑΣΟΚ και συντασσομαι στον αγωνα εναντια σε αυτην την σαπιλα. μην αρχισεις κουβεντα για τα κακα της ιδεολογιας τους στον κοσμο πριν 70 χρονια γιατι τα ιδια κακα εκανε και η αριστερη ιδεολογια...

ντάξει μας έπεισες. Εγώ πάντως βλέπω έναν άνθρωπο που σε όποια συζήτηση συμμετέχει εκφράζει καθαρά χρυσαυγίτικες λογικές και νοοτροπίες. κύλισε ο τέντζερης που λέγαμε...

cf83ceaccf81cf89cf83ceb70137.jpg

ψηφίζεις αυτούς επειδή μισείς τους τζώνυδες... έψαξες πολύ και δεν βρήκες κάτι άλλο ε;  :jerking: :jerking: :jerking:
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δεν διαφωνώ ότι η δειλία η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός είναι επιλογή για κάποιους. Όσο για το 'λογική' αυτό το κρίνουμε όλοι οι υπόλοιποι.
υποκρισια ειναι να ψηφισεις τον ιδιο πασοκση βουλευτη που κατεβαινει τωρα με τον συριζα
οι χρυσαυγητες αφου ειναι φυλακη και δεν κομπλαρουν να παιξουν ξυλο μπροστα στις καμερες μονο για δειλια δεν μπορεις να τους κατηγορησεις
 

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.154
Like
0
Πόντοι
16
ντάξει μας έπεισες. Εγώ πάντως βλέπω έναν άνθρωπο που σε όποια συζήτηση συμμετέχει εκφράζει καθαρά χρυσαυγίτικες λογικές και νοοτροπίες. κύλισε ο τέντζερης που λέγαμε...

cf83ceaccf81cf89cf83ceb70137.jpg

ψηφίζεις αυτούς επειδή μισείς τους τζώνυδες... έψαξες πολύ και δεν βρήκες κάτι άλλο ε;  :jerking: :jerking: :jerking:
Eίσαι όντως κλώνος του boss εδώ;
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ντάξει μας έπεισες. Εγώ πάντως βλέπω έναν άνθρωπο που σε όποια συζήτηση συμμετέχει εκφράζει καθαρά χρυσαυγίτικες λογικές και νοοτροπίες. κύλισε ο τέντζερης που λέγαμε...

cf83ceaccf81cf89cf83ceb70137.jpg

ψηφίζεις αυτούς επειδή μισείς τους τζώνυδες... έψαξες πολύ και δεν βρήκες κάτι άλλο ε;  :jerking: :jerking: :jerking:
ακριβως η νδ μπορουσε να κλεισει τον ανδρεα φυλακη το 1990 και εκανε μαλακιες
ο συριζα ειναι πρωην στελεχη του πασοκ που θα καλυψουν τα αδερφια τους.
το πασοκ θα βρει τον μαστορα του μονο απο κανεναν χιτλερ τρελαρα
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
σίγουρα περισσότερο πατριώτης από  όσους ψηφίζουν ναζιστάκους που προσκυνάνε Χίτλερ.  :grin:
και πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει αλλο κομμα εκτος της χρυσης αυγης που θα κλεισει σιμητη, παπανδρεου, βενιζελο,  φυλακη?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom