The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
εδώ κάνεις τα στραβά μάτια ή μάλλον προσπαθείς επιπλέον να στραβώσεις και τους άλλους
Ή απλώς δεν την εφαρμόζει. ;)
εδώ κάνεις τα στραβά μάτια ή μάλλον προσπαθείς επιπλέον να στραβώσεις και τους άλλους
Θεωρια του ξυραφιού του Οκκαμ. Ή αλλιως, «Κανείς δεν θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από όσες είναι απαραίτητες».
1) Οι χρυσαυγιτες είναι φυλακη. Γιατι? Γιατι ετσι εκριναν οι δικαστες με βαση τα στοιχεια που ειχαν.
2) Οι Χρυσαυγιτες είναι φυλακη. Γιατι? Γιατι ανευρεθησαν επιορκοι δικαστες, δεκτικοι σε πιεσεις, οι πολιτικοι ηταν προθυμοι να πιεσουν και οι δικαστες να αποδεχθούν την πιεση, οι πιεσεις εγιναν, στοιχεία δεν υπηρχαν αλλά οι δικαστες το παρεβλεψαν και φυλακισαν τους χρυσαυγιτες προκειμενου να εχουν προσωπικο οφελος επειδή ευνοησαν την πολιτικη εξουσια.
Ε ναι μωρε, το δευτερο είναι απλουστερο, ΕΓΩ δεν εφαρμοζω τη θεωρια του ξυραφιού του Οκκαμ. Καποιοι δεν βαρεθηκαν να ξεφτιλίζονται.
Το μπου είναι μαγικο...
Aκουσα ένα κρακ? Προσεχε...σιχαμένο κομματόσκυλο θα σου ξεσκίσω έπαρση και σωθικά μαζί ;)
Aκουσα ένα κρακ? Προσεχε...
η κωλοτρυπίδα σου ήταν που σκίστηκε ;)
τύπε στην υπογραφή σου πρέπει να βάλεις και μια ημερομηνία :S
το "του χρόνου" είναι σαν να λέμε: "αυριο ξεκινάω δίαιτα" :S
αυτό ακριβώς
ο πατερας του φουντουλη δεν ειχε δηλωσει ΠΑΣΟΚσης?εγώ πάντως όσους ξέρω που ψήφισαν ΧΑ είναι δεξιοί
και ο ρουπακιας δεν δηλωσε οτι απο μικρος ηταν κκε?εγώ πάντως όσους ξέρω που ψήφισαν ΧΑ είναι δεξιοί
Θεωρια του ξυραφιού του Οκκαμ. Ή αλλιως, «Κανείς δεν θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από όσες είναι απαραίτητες».
1) Οι χρυσαυγιτες είναι φυλακη. Γιατι? Γιατι ετσι εκριναν οι δικαστες με βαση τα στοιχεια που ειχαν.
2) Οι Χρυσαυγιτες είναι φυλακη. Γιατι? Γιατι ανευρεθησαν επιορκοι δικαστες, δεκτικοι σε πιεσεις, οι πολιτικοι ηταν προθυμοι να πιεσουν και οι δικαστες να αποδεχθούν την πιεση, οι πιεσεις εγιναν, στοιχεία δεν υπηρχαν αλλά οι δικαστες το παρεβλεψαν και φυλακισαν τους χρυσαυγιτες προκειμενου να εχουν προσωπικο οφελος επειδή ευνοησαν την πολιτικη εξουσια.
Ε ναι μωρε, το δευτερο είναι απλουστερο, ΕΓΩ δεν εφαρμοζω τη θεωρια του ξυραφιού του Οκκαμ. Καποιοι δεν βαρεθηκαν να ξεφτιλίζονται.
Το μπου είναι μαγικο...
μηπως τωρα σου φαινεται η δευτερη εξηγηση πιο συντομη και πιο απλη για το ξυραφι?Θεωρια του ξυραφιού του Οκκαμ. Ή αλλιως, «Κανείς δεν θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από όσες είναι απαραίτητες».
1) Οι χρυσαυγιτες είναι φυλακη. Γιατι? Γιατι ετσι εκριναν οι δικαστες με βαση τα στοιχεια που ειχαν , τα οποια μπορει να ειναι και λιγοτερα απο τα στοιχεια που ειχαν εναντιον του ανδρεα πριν 25 χρονια , αλλα τον ανδρεα θα εκλειναν μεσα? που τους διορισε, τους εδινε αυξησεις, ενω οι χρυσαυγιτες δεν τους εδωσαν ποτε δεκαρα?.
2) Οι Χρυσαυγιτες είναι φυλακη. Γιατι? στοιχεία δεν υπηρχαν αλλά οι δικαστες φυλακισαν τους χρυσαυγιτες προκειμενου να εχουν προσωπικο οφελος (να τους επιστραφουν οι μειωσεις που τους εγιναν).
Το μπου είναι μαγικο...
μηπως τωρα σου φαινεται η δευτερη εξηγηση πιο συντομη και πιο απλη για το ξυραφι?
παλι προκαλεις?παλι τα κοπανησες;
οπως και το 95% των μη ΠΑΣΟΚσιδων πλεονπαλι τα κοπανησες;
οπως και το 95% των μη ΠΑΣΟΚσιδων πλεον
σωστα ο ανδρεας και το ΠΑΣΟΚ ηταν υψηλου επιπεδου... απατεωνεςρε ασχολησου με κατι αλλο του χαμηλου επιπεδου σου και ασε ησυχο το πασοκ και τον ανδρεα
εψαχνες 26 λεπτα ενα βιντεο που δεν λεει τιποτα;