το έχω διαβάσει εδώ και μέρες.
εσύ είσαι τόσο εν συγχύσει φιλελεύθερος που σε λίγο θα μας λες ότι είναι δικαίωμα του καθένα να στοχοποιεί και να απειλεί.
μπορείς να μου υποδείξεις τις απειλές;
αντ' αυτού, βέβαια, διαβάζω κατηγορίες...
νομίζω ότι μερικοί έχουν μπερδέψει το webwar και το indymedia με άλλα σάιτ.
Όταν κάνεις αρνητική παρουσίαση προσώπων λέγοντας ότι είναι εγκληματίες, προδότες, συμμετέχοντες σε συνωμοσίες, professional faggot κλπ και τους προσάπτεις διάφορες 'κατηγορίες' (μαρξιστής, εβραίος, άθεος, ομοφυλόφιλος κλπ) είναι ο ορισμός της στοχοποίησης. Και η στοχοποίηση συνοδεύεται πάντα από κάποιου είδους απειλή, έμμεση ή άμεση, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Ξέρεις πολύ καλά τι γνώμη και σχέδια έχουν οι χρυσαυγίτες για μαρξιστές, εβραίους, ομοφυλόφιλους κλπ. πρέπει να στο λένε κάθε φορά για να αντιληφθείς την απειλή;
Επίσης όταν μετά από αυτή την δημοσίευση στοιχείων γράφονται πράγματα όπως «μπορεί κανείς εύκολα να τον βρει στους δρόμους της Αστόρια να τρώει στα αγαπημένα του εστιατόρια» εσύ γιατί λες να γράφονται; Για να μαζευτεί το τοπικό και να δειπνήσει μαζί του;
βλέπω με πρόλαβε άλλος και απάντησε κιόλας.
πιθανόν θα πρέπει να διαβάσεις ταλμούδ και κοράνι να μορφωθείς και λίγο.
είναι αμοιβαία τα αισθήματα.
Όταν κάνεις αρνητική παρουσίαση προσώπων λέγοντας ότι είναι εγκληματίες
ό,τι μαλακία θες, τη διαβάζεις εδώ μέσα... αρνητική παρουσίαση προσώπων λέει..
εγκληματίες...
μαλάκα, κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι, έλεος...
έχετε καταντήσει χειρότερα και από το λάκη.
από την άλλη, το έθνος ήταν που ήταν, τώρα απέγινε.
2-3 πράγματα που έψαξα και βρήκα ότι ισχύουν, πρώτον,
και δεύτερον αυτόν τον "βραβευμένο", αν δεν υπήρχε το άρθρο, ούτε το google δεν θα τον ήξερε. ποιος είναι αυτός με τα "βραβεία";
edit: τελικά ο ledes είναι γνωστός, η σελίδα του στο wikipedia τριπλασιάστηκε σε μέγεθος πριν 2 μέρες...