sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ο εκτορ και τωρα μου την είπες????
Ε όχι τι να σου την πω, ωραίο πράγμα η φρατζόλα. Γευστικό. Σεις μόνο είστε άνοστη καθότι αντιφά.
ο εκτορ και τωρα μου την είπες????
ωραια...
Και;
Ξερεις πολλους που περιμενουν να δουν αυτές τις φωτο για να πειστουν;;;
Νομιζεις ότι αλλαξε κατι;; Ποσο μαλακες μπορει να ειστε ρε πουστη μου
Πινγκ πονγκ παιζουμε...μαντεψτε που θα σκάσει η επόμενη παραπομπή.... οεο???Τι λες "κοπελα" μου;;;
Γιατι να προβληματιστούμε; στην Ελλαδα εχουμε νομιμο πολιτικο κομμα το ΚΚΕ με σημα το σφυροδρεπανο... Γιατι να με χαλασει η σβαστικα;;;;;
Eν τω μεταξύ είστε τόσο ΚΟΤΕΣ που είχατε βγάλει φωτό και βίντεο απο το συγκεκριμένο event αλλά χωρίς τη σημαία με το κάγκελο...Γιατί εκτός των άλλων οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε ΚΑΙ τους κοινοβουλευτικούς μας θεσμούς!
Αλλά
Τι λες "κοπελα" μου;;;
Γιατι να προβληματιστούμε; στην Ελλαδα εχουμε νομιμο πολιτικο κομμα το ΚΚΕ με σημα το σφυροδρεπανο... Γιατι να με χαλασει η σβαστικα;;;;;
Δεν πειράζει τουλάχιστον τρώγομαιΕ όχι τι να σου την πω, ωραίο πράγμα η φρατζόλα. Γευστικό. Σεις μόνο είστε άνοστη καθότι αντιφά.
Eν τω μεταξύ είστε τόσο ΚΟΤΕΣ που είχατε βγάλει φωτό και βίντεο απο το συγκεκριμένο event αλλά χωρίς τη σημαία με το κάγκελο...
Αχαχαχαχαχαχαχα.....να σου πω όμως,αντί να παίζουν μαλακιούλες με καρότα δε ρίχνετε στη πιάτσα κανα βιντεάκι με καναν Μουρούτη,καναν Φαήλο,λέω 'γω?Ε?
προσωπικά εγώ δεν θα εκανα παρέα ούτε με πρεζόνι ούτε με κάποιον που έχει στην πλάτη του καταδίκες…
ποιο λες; το έχεις πρόχειρο;
ειπαμε για πλακα τα εκανε... σαν εσενα με το περιποιημενο δονηταρισίγουρα πάντως ξεφτιλίζονται κάποιοι πουστόψυχοι που έβγαζαν την φωτογραφία του Παππά photoshop (ονόματα δεν λέμε)και έλεγαν ότι έχει απαγορευτεί οτιδήποτε ναζιστικό στο κόμμα.
Ο γλ πως τα τρώει τα γεμιστα??? ;)αυτός γαμάει με τον κώλο όμως εγώ δεν γαμάω πούστηδες άλλη ερώτηση στα γεμιστά ο άλεξ προτιμάει πιπεριά ή ντομάτα
Τον καπετάν Μελισσανίδη.Τον κυρ-Μελισσανίδη.Για το πρεζόνι το πιστεύω. Αλλά για το Μελισσανίδη μάλλον θα πέταγες από χαρά αν σε καλούσε για διακοπές στο σκάφος του.
Αφου το είχαν ανακοινώσει ότι πήγαν στα βουνά για να θαυμάσουν την χειμερινή ισημερία και τα ρέστα,υπάρχει και φωτό του Κασίδα με τοποιο λες; το έχεις πρόχειρο;
Eν τω μεταξύ είστε τόσο ΚΟΤΕΣ που είχατε βγάλει φωτό και βίντεο απο το συγκεκριμένο event αλλά χωρίς τη σημαία με το κάγκελο...
Αχαχαχαχαχαχαχα.....να σου πω όμως,αντί να παίζουν μαλακιούλες με καρότα δε ρίχνετε στη πιάτσα κανα βιντεάκι με καναν Μουρούτη,καναν Φαήλο,λέω 'γω?Ε?
Εντάξει ναι εσύ μόνο τα φαντάζεσαι τα υπόγεια, δεν έχεις το θάρρος να συμφιωλιώθείς ακόμη με τις τάσεις σου.
Όπως κ να έχει τον Περίανδρο να τον φτάσεις λίγο δύσκολο σου είναι έως ακατόρθωτο.
είναι νομιμο το κομμουνιστικο κομμα με σημα το σφυροδρεπανο;; Είναι γεγονος ότι οι πουτανογεννες σταλιν και χιτλερ αιματοκυλισαν τον κοσμο την ιδια περιοδο;;;έλα ντε. πες και πόσους έσφαξε ο στάλιν και ο μάο τσε τουνγκ και προσπάθησε να καλύψεις τον ναζισμό σου πίσω από τα εγκλήματα των κομμουνιστών μπας και πείσεις κάνα παιδάκι.
Ο γλ πως τα τρώει τα γεμιστα??? ;)
Αφου το είχαν ανακοινώσει ότι πήγαν στα βουνά για να θαυμάσουν την χειμερινή ισημερία και τα ρέστα,υπάρχει και φωτό του Κασίδα με τοδολοφονημένοεκτελεσμένο τετράποδο.Χωρίς τη σημαία με το κάγκελο οφκορς.Δεν την έχω πρόχειρη.
Πάρε αυτό που πχ οι νυν κυβερνητικοί αντιφά το έχουν κάνει γαργάρα. Εσύ σαν επόμενος κυβερνητικός αντιφά θα το κάνεις το παιχνιδάκι σου έντεχνα. Βρείτα τα μωρε όλοι μαζί οι αντιφά, συμπολίτευση κ αντιπολίτευση. Έχει για άλλους η πίτα.
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/d66cbc7fdee1726509e89e1fac49c736_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Παλιέ ιστορίε τύπε...πάει το ΛΑΟΣ,ψόφησε...
Δώστε Μουρούτη και Φαήλο στον λαό να τα λένε με τον Κασίδα,να γουστάρουμε.
E, ναι είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να πάρεις άλλους δέκα με καδρόνια και να επιτεθείς σε ανυποψίαστους θαμώνες καφετέριας.