teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεκέμβρης του 2012,δηλαδή η ΧΑ ήδη στη βουλή για κανα 6μηνο.Για την ακρίβεια.2012...
Δεκέμβρης του 2012,δηλαδή η ΧΑ ήδη στη βουλή για κανα 6μηνο.Για την ακρίβεια.2012...
μμμμμ ναι σωματομετρικαΑνθρωπος που αναρωτιεται αν καποιος που υποστηριζει τα δικαιωματα μιας μειονοτητας και αντιτιθεται σε πογκρομ/διακρισεις κλπ εναντιον της ειναι και ο ιδιος μελος της μειονοτητας (γιατι δε βλεπει αλλο λογο να την υποστηριζει), δεν εχει το υποβαθρο να καταλαβει και πολλα πραγματα. Τσαμπα κουραζεσαι...
Η χρυση αυγη δεν εκβιαζεται...Γιατι δεν παραδέχεσαι ομως τι σημαια κουνάς και γτ χαιρετάς έτσι??? Σαν να με πιάσεις με το καρότο στον κώλο και να σου λέω ότι είναι υπόθετο!!!
Που πέρα από την πλάκα δε συγκρινεται το ενα θέμα με το άλλο.
Δεν μου λετε ρε αντιφακια...
Αν ειχατε γιο και βρίσκατε φωτο στο δωματιο του...
Πως θα προτημουσατε να ηταν με το περιβραχιονιο με την σβαστικα η με καροτα στον κωλο;;;
όπως πάει η εθνική παίζει να μην ξανασκοράρει και ποτέ μην ανησυχείς
ωραια...2012...
Δεκέμβρης του 2012,δηλαδή η ΧΑ ήδη στη βουλή για κανα 6μηνο.Για την ακρίβεια.
Ολα σας τα επιχείρηματα καταλήγουν σε σύγκριση με το τι θα ήταν χειρότερο, μήπως πρέπει να αρχισετε να προβληματίζεστε λιγο???Δεν μου λετε ρε αντιφακια...
Αν ειχατε γιο και βρίσκατε φωτο στο δωματιο του...
Πως θα προτημουσατε να ηταν με το περιβραχιονιο με την σβαστικα η με καροτα στον κωλο;;;
μμμμμ ναι σωματομετρικα
Συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον σου, να μόλις δάκρυσα.
Να κεράσω;
http://[URL unfurl="true"]www.ecotimes.gr/wp-content/uploads/2012/06/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε. :thumbsup:
Αναλωσου στα καροτακια και την πλακιτσα που το εχεις.
Δεκέμβρης του 2012,δηλαδή η ΧΑ ήδη στη βουλή για κανα 6μηνο.Για την ακρίβεια.
υποκινείται???Η χρυση αυγη δεν εκβιαζεται...
Φανταζομαι σε καλυψα
Ολα σας τα επιχείρηματα καταλήγουν σε σύγκριση με το τι θα ήταν χειρότερο, μήπως πρέπει να αρχισετε να προβληματίζεστε λιγο???
Τι λες "κοπελα" μου;;;Ολα σας τα επιχείρηματα καταλήγουν σε σύγκριση με το τι θα ήταν χειρότερο, μήπως πρέπει να αρχισετε να προβληματίζεστε λιγο???
Αναλωσου στα καροτακια και την πλακιτσα που το εχεις.
ο εκτορ και τωρα μου την είπες????Ποιος σε έλεγε φρατζόλα είπαμε;
οταν σε γαμησει θα μας πειςποιό είναι χειρότερο να σε γαμάει ο άλεξ ή να μην σε γαμάει ο άλεξ
Είναι πλέον προφανέστατο. Ο Κασιδιάρης είναι πράκτορας του ΚΚΕ.
βεβαια γι αυτό είναι φυλακη επειδή είναι του χεριου σαςυποκινείται???
οταν σε γαμησει θα μας πεις