skletzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η Δεξιά δεν είναι ιδεολογία .Ο λαικος δεξιος ιδεολόγος η ο ψηφοφόρος;
Γιατι δεν είναι το ιδιο...
Η Δεξιά δεν είναι ιδεολογία .Ο λαικος δεξιος ιδεολόγος η ο ψηφοφόρος;
Γιατι δεν είναι το ιδιο...
Ποιο κρατος να βαλει μπρος;Αυτοι που εχουν τα περισσοτερα παρανομα σπιτια και αυθαιρετα,ειναι οι πολιτικοι.
Τα σπιτια τους θα γκρεμισουν,τα εξοχικα τους;
Aλίμονο...Και χαζοι και χωρις ιδεολογια οι δεξιοι...Η Δεξιά δεν είναι ιδεολογία .
Σωστα.Η Δεξιά δεν είναι ιδεολογία .
Είδες να αναφέρω πουθενα την λέξη χαζοί ?Aλίμονο...Και χαζοι και χωρις ιδεολογια οι δεξιοι...
Ε ρε μυαλα...
ωραια. Και ο μαστερ τα νομιμοποιησε;;;και πόσα είναι ρε παίκτη μου αυτά τα παράνομα σπίτια ?? 100? 200? 1000? 2000?
έχεις ιδέα πόσα είναι τα αυθαίρετα στην Ελλάδα ?? γύρω στο 1.500.000
και αν βάλεις και τους κλειστούς ημιυπαίθριους φτάνεις στα 4.000.000
μια χαρά εφαρμόζονται και τα δύο ταυτόχρονα
πχ ξεκινάμε με εφάπαξ πρόστιμο 100.000€ σε όσους η ταυτότητα γράφει ημ γέννησης 1945-1965
Όσοι δεν πληρώσουν, απέλαση απ τη χώρα, και δήμευση της περιουσίας τους
Και έπεται συνέχεια...
Ποια ακριβώς είναι η πατριωτική Δεξιά?Σωστα.
Η πατριωτικη δεξια είναι όμως.
μια χαρα κραζει τους δηθεν αντιστασιακους αριστερους
Ρε μαλάκα, αν είσαι συντροφάκος και μας τρολάρεις τόσα χρόνια έτσι, αξίζεις τεράστιο ρισπέκτ..βασικά αν και μη κυβερνητικός (ακραιφνής νεοφιλελεύθερος με ίνδαλμα την Θάτσερ και τον Στέφανο Μάνο)
που εκφράζεται η ποια είναι;Ποια ακριβώς είναι η πατριωτική Δεξιά?
που εκφράζεται η ποια είναι;
Το που εκφράζεται μπορω να σου πω παντου... Το ποια είναι... Είμαι εγω και ο καθενας που αισθάνεται Ελληνας πατριώτης με τις αρχες που βρήκαμε από τους γονεις μας
Εγώ θα δεχθω όλα τα όσα γράφετε. Μετά λύπης μου όμως παρατηρώ ότι (εσκεμένα;) αφήνετε εξω από τον χορό, την νομιμοποίηση της παραβατικότητας από το κράτος, που με τις δια νόμου ένεργειές του,όπως, την "τακτοποίηση" των ημιυπαίθριων χώρων και άλλων αυθαιρέτων και παρανόμων κτισμάτων, την "περαίωση" στις Δ.Ο.Υ (κλέβω 200, πληρώνω περαίωση 100, και βγαίνω κερδισμένος), τις "φωτογραφικές" αναθέσεις δημοσίων έργων, τους διόρισμους συγγενών και φίλων από το παράθυρο, το νόμο περί ευθύνης υπουργών, κ.α., δηλώνει ευθαρσώς σους νομοταγείς πολίτες, ότι είναι μαλάκες που δεν παρανόμησαν, δίοτι όσοι παρανόμησαν όχι μόνον δεν έχουν υποστεί συνέπειες, αλλά με ελάχιστα χρήματα καθίστανται σχεδόν νόμιμοι.
Μέσα σε δύο αράδες της ίδιας παραγράφου έχουμε 2 εντελώς αντίθετα συμπεράσματα περί ευθύνης ή μη της αριστεράς.
Το μπου είναι μαγικό λέμε..
Και ο Παπάς λεέι οτι αγαπάει την Ελλάδα,αλλα ο Χίτλερ στο προσκεφάλι του ;)που εκφράζεται η ποια είναι;
Το που εκφράζεται μπορω να σου πω παντου... Το ποια είναι... Είμαι εγω και ο καθενας που αισθάνεται Ελληνας πατριώτης με τις αρχες που βρήκαμε από τους γονεις μας
Είδες να αναφέρω πουθενα την λέξη χαζοί ?
Για πες μου τότε την ιδεολογία του βουλευτή σου και υπουργού Βορίδη,να την μάθω και εγώ...
ή του Κρανιδιώτη..
Δεν θελω να σε τρολαρω...Και ο Παπάς λεέι οτι αγαπάει την Ελλάδα,αλλα ο Χίτλερ στο προσκεφάλι του ;)
Φίλε μου,την Ελλάδα την αγαπάει και ο κομμουνιστής και ο αριστερός και ο αναρχικός.
Το πολίτευμα και τον τρόπο άσκησης της εξουσίας δεν γουστάρουμε,όχι την χώρα αυτή καθ αυτή.
Η αγάπη προς την χώρα,δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα των δεξιών.
διδάσκεται.κληρονομείται δηλαδή?
που ακριβώς μπερδεύτηκες να σε βοηθήσω.
δεν θα καταλαβει...Δεν είμαι εγώ αυτός που μπερδεύτηκε παίκτη μου. Ποτέ δε μπερδεύομαι.
Για ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες μήπως καταλάβεις ποιος μπερδεύτηκε..