Επισκέπτης
Αυτό είναι το πρόβλημα.Σωστό αυτό που γράφετε. Πλήν όμως οι πράξεις της στερούνται εθνικιστικής, ή εθνοκεντρικής αν θέλετε, χροιάς. Υπακοή στο μνημόνιο κ.λ.π.
Δεν αρκουν τα λογια... χορτασαμε
Αυτό είναι το πρόβλημα.Σωστό αυτό που γράφετε. Πλήν όμως οι πράξεις της στερούνται εθνικιστικής, ή εθνοκεντρικής αν θέλετε, χροιάς. Υπακοή στο μνημόνιο κ.λ.π.
Κάθε φορά που χάσαμε εθνικά εδάφη και άρα εθνική κυριαρχία,την "πατριωτικη" Δεξιά είχαμε...μονο ένα θα σου πω.
Η πατριωτικη δεξια εκφραζει το τριπτυχο Πατριδα, Θρησκεια, Οικογενεια...
Πες μου τωρα τι εκφραζει η ΝΔ... Η μην το πεις σε μενα απλα σκεψου το ;)
επίτηδες το κανουν...Μπα μονο αυτο. Αν ειχε την παραμικρη, αλλα σταθερη και διαρκη και στα σημαντικα και στα ασημαντα, σοβαροτητα ανετα κυβερνουσε. Μερικες φορες οι γκαφες ειναι τοσο παιδικες που φαινεται σαν να τις κανουν επιτηδες.
άλλο πραγμα το χανω και άλλο το ξεπουλαω- χαριζω...Κάθε φορά που χάσαμε εθνικά εδάφη και άρα εθνική κυριαρχία,την "πατριωτικη" Δεξιά είχαμε...
Αν δεν ειρωνευεσαι για να τονισεις τη γνωμη σου οτι ειναι ακομη πιο ηλιθιοι και απο αυτους πουεπίτηδες το κανουν...
Στην Ελλάδα έχουν μπερδευτεί οι έννοιες συντηρητικός και πατριώτης.άλλο πραγμα το χανω και άλλο το ξεπουλαω- χαριζω...
Ξερουν ότι αν κυβερνησουν εχει να πεσει φαπα με την σεσουλα και το τρεναρουν οσο μπορουν...Αν δεν ειρωνευεσαι για να τονισεις τη γνωμη σου οτι ειναι ακομη πιο ηλιθιοι και απο αυτους πουψηφιζειςυποστηριζεις ( ), θα ηθελα να ακουσω κι αλλα.
εγω όμως δεν χρησιμοποιησα τον ορο συντηρητικη δεξια...Στην Ελλάδα έχουν μπερδευτεί οι έννοιες συντηρητικός και πατριώτης.
ΔΕΝ ειναι συνώνυμες λέξεις.
Μπα μονο αυτο. Αν ειχε την παραμικρη, αλλα σταθερη και διαρκη και στα σημαντικα και στα ασημαντα, σοβαροτητα ανετα κυβερνουσε. Μερικες φορες οι γκαφες ειναι τοσο παιδικες που φαινεται σαν να τις κανουν επιτηδες.
πες μας ότι ειστε κατά του κοινοβουλευτισμου...μη λέτε χαζά...
η ανάληψη της κυβέρνησης από την αριστερά ποτέ δεν ήταν μονον θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Ο λαικός δεξιός ανέκαθεν αποτελούσε την συντηρητική πτέρυγα της κοινωνίας.εγω όμως δεν χρησιμοποιησα τον ορο συντηρητικη δεξια...
πες μας ότι ειστε κατά του κοινοβουλευτισμου...
Ο λαικος δεξιος ιδεολόγος η ο ψηφοφόρος;Ο λαικός δεξιός ανέκαθεν αποτελούσε την συντηρητική πτέρυγα της κοινωνίας.
το εκανα κιολας...προσπάθησε να ερμηνεύσεις την παραπάνω φράση μου...
Εγώ θα δεχθω όλα τα όσα γράφετε. Μετά λύπης μου όμως παρατηρώ ότι (εσκεμένα;) αφήνετε εξω από τον χορό, την νομιμοποίηση της παραβατικότητας από το κράτος, που με τις δια νόμου ένεργειές του,όπως, την "τακτοποίηση" των ημιυπαίθριων χώρων και άλλων αυθαιρέτων και παρανόμων κτισμάτων, την "περαίωση" στις Δ.Ο.Υ (κλέβω 200, πληρώνω περαίωση 100, και βγαίνω κερδισμένος), τις "φωτογραφικές" αναθέσεις δημοσίων έργων, τους διόρισμους συγγενών και φίλων από το παράθυρο, το νόμο περί ευθύνης υπουργών, κ.α., δηλώνει ευθαρσώς σους νομοταγείς πολίτες, ότι είναι μαλάκες που δεν παρανόμησαν, δίοτι όσοι παρανόμησαν όχι μόνον δεν έχουν υποστεί συνέπειες, αλλά με ελάχιστα χρήματα καθίστανται σχεδόν νόμιμοι.
Γουσταρωμαζί σας... να βάλει μπροστά το κράτος τις μπουλτόζες και τα σφυριά και να γκρεμίζει... ημιυπαίθριους, παράνομα, αυθαίρετα... όλα όμως
ξεκινάνε δυό τσάπες από ομόνοια και προχωράνε προς βορράν και άλλες δυό προς νότον ...
ξεκινάνε αλλες δυό από την κεντρική πλατεία της Λούτσας και προχωράνε μέχρι να φτάσουν Λαύριο..
ξεκινάνε αλλες δυό απο την κεντρική πλατεία της Λούτσας και προχωράνε μέχρι να φτάσουν στον Μαραθώνα
και αν δεν βγαίνουν από μέσα δακρυγόνο... και αν πάλι δεν βγαίνουν η τσάπα βαράει και όποιον πάρει ο χάρος..
[size=70pt]ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]
Ποιο κρατος να βαλει μπρος;Αυτοι που εχουν τα περισσοτερα παρανομα σπιτια και αυθαιρετα,ειναι οι πολιτικοι.μαζί σας... να βάλει μπροστά το κράτος τις μπουλτόζες και τα σφυριά και να γκρεμίζει... ημιυπαίθριους, παράνομα, αυθαίρετα... όλα όμως
ξεκινάνε δυό τσάπες από ομόνοια και προχωράνε προς βορράν και άλλες δυό προς νότον ...
ξεκινάνε αλλες δυό από την κεντρική πλατεία της Λούτσας και προχωράνε μέχρι να φτάσουν Λαύριο..
ξεκινάνε αλλες δυό απο την κεντρική πλατεία της Λούτσας και προχωράνε μέχρι να φτάσουν στον Μαραθώνα
και αν δεν βγαίνουν από μέσα δακρυγόνο... και αν πάλι δεν βγαίνουν η τσάπα βαράει και όποιον πάρει ο χάρος..
αλλα και ο νεοφιλελε, θελει τον Βοριδη του...βασικά αν και μη κυβερνητικός (ακραιφνής νεοφιλελεύθερος με ίνδαλμα την Θάτσερ και τον Στέφανο Μάνο)
σε γράφω στα αρχίδια μου...
Α περι του Βοριδη προκειται? Ξαναχεστηκαμε. Σου αρκει?