Επισκέπτης
Ειναι εύκολα προσβασιμο απο τις πρωτες ημερες. Αναζητησε το.
βάλτε λινκ
Ειναι εύκολα προσβασιμο απο τις πρωτες ημερες. Αναζητησε το.
τυπε να εβαζες για υπευθυνο αποσυρσης τον λακη ομωςτύπε εσένα θα σ έβαζα Υπουργό.....Ανακύκλωσης...
έχει πολλή σαβούρα εκεί έξω...
1. Η πλακα ειναι οτι υποκαθιστας και τις απαντησεις μου.
2. Αρα λοιπον, αφου δεν σε εκπροσωπει κανενας, γιατι νομιμοποιησες το αθλιο αντιπροσωπευτικο συστημα με την ψηφο σου στις εκλογες?
Φαντασου να ησουνα κιολας, τι θα εγραφες
τυπε να εβαζες για υπευθυνο αποσυρσης τον λακη ομως
να ειχα πολυ δουλεια
τυπε ο σαμαρας εχει περασει σε αλλα επιπεδα προπαγανδαςε ναι όταν βλέπω να θάβονται με επιδεικτικό τρόπο ειδήσεις για να την γλιτώσουν τα λαμόγια κάτι με πιάνει
να βαλουν και το σκασε που ειπε σημερα ο μιχαλολιακος τυπεΠεριμένουμε ακόμη το κατηγορητήριο της ΧΑ
εκτός αν εννοείτε αυτά:
Μηπως εννοεις οτι δεν υπαρχει κατηγορητηριο?Περιμένουμε ακόμη το κατηγορητήριο της ΧΑ
εκτός αν εννοείτε αυτά:
να βαλουν και το σκασε που ειπε σημερα ο μιχαλολιακος τυπε
τυπε ο σαμαρας εχει περασει σε αλλα επιπεδα προπαγανδας
ειναι πολυ μπροστα το ατομο λεμε
Φαντασου να τους ψηφιζες κιολας τύπε και να μην εριχνες κτηνοτροφουςτύπε για τα σημερινά, ούτε λόγος για τα στοιχεία κατηγορίας:
Το βοθροσταρ, για την ομιλία του Λαγού που αμφισβητεί με συγκεκριμένα στοιχεία 7-8 σημεία του κατηγορητηρίου, έχει μόνο 2 γραμμές στο τέλος,
α, ναι παραθέτει και το βίντεο, (αφού ξέρει ότι ούτε το 5% δε θα το δει)
Μηπως εννοεις οτι δεν υπαρχει κατηγορητηριο?
Τι ακριβως θελεις? Να το βρουμε και να μας πεις οτι ειναι σαθρο?
Θα παιζουμε?
Φαντασου να τους ψηφιζες κιολας τύπε και να μην εριχνες κτηνοτροφους
Θέλω να δω το κείμενο βάσει του οποίου ΕΣΥ, ο TEMPT, O GIORGOSKIOSK, και ακόμη 9.500.000 Έλληνες ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ότι η ΧΑ είναι ένοχη
εγω πειστηκα γιατι ετυχε να ξερω τι καπνο φουμαρει ο λαγος και το θεωρω απιστευτο οτι εκανε οτι εκανε χωρις να ξερεις κανεις απο πανω κι απο διπλα τι κανει
κι επισης γιατι θεωρω αστειο το πηγε ο Ρουπακιας κι αλλοι 20 να τσακωθουν για μπαλλα κι εκατσε η κακια στιγμη
εντάξει, πειστήκαμε
ο...δικηγόρος της παρέας;
ρωτησες κατι σου απαντησα, οταν βγεις πρωθυπουργος απαγορευσε μου να εχω αποψη και απλα και δημοκρατικα επβαλλε μου τη δικια σου
μεχρι τοτε ομως μη μου ζαλιζεις τον πεο ναι καλο μου?