apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παντα υπαρχουν σκοταδιστες που θελουν το χαος τυπε :SΤυπε τι γνωμη εχεις για τις διαδηλωσεις στην Ισπανια για την καταργηση της μοναρχιας?
παντα υπαρχουν σκοταδιστες που θελουν το χαος τυπε :SΤυπε τι γνωμη εχεις για τις διαδηλωσεις στην Ισπανια για την καταργηση της μοναρχιας?
τυπε εγω θα σε ψηφιζα παντωςαν δεν ήμουν 99,9 % σίγουρος ότι θα με σκοτώσουν την επόμενη μέρα
και πίστευα ότι ο Έλληνας αξίζει να σωθεί, τότε θα έβαζα για αρχηγός κράτους
αλλά...
εεεε αφού είναι ένας εκ των ΑΡΙΣΤΩΝ και αυτός… κάτι σαν τον κώλο της κατσίκας δηλαδή
Δηλαδη δεν νομιμοποιησες την αντιπροσωπευτικη δημοκρατια, συμμετεχοντας στην εκλογικη διαδικασια με την ψηφο σου στην ΧΑ?Απαρνούμαι τη διαδικασία εκλογών
και γενικά το έκτρωμα που αποκαλείται "αντιπροσωπευτική δημοκρατία"
Εσύ πιστεύεις ότι ο Αντώνης Σαμαράς σε αντιπροσωπεύει απόλυτα
Εγώ πάλι για μένα πιστεύω κανείς
Αυτή είναι η χαώδης διαφορά μας...
Μην ανυσηχεις τυπε,δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν ο ανηψιος του Μεγαλειωτατουπαντα υπαρχουν σκοταδιστες που θελουν το χαος τυπε :S
Αν "εβαζε" ο σκιουρος για αρχηγος κρατους δε θα ψηφιζε κανεις μας τυπε.τυπε εγω θα σε ψηφιζα παντως
Αφου λεει οτι θα τον σκοτωνανε ρε τύπε.τυπε εγω θα σε ψηφιζα παντως
Μην ανυσηχεις τυπε,δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν ο ανηψιος του Μεγαλειωτατου
οι νεκροι μενουν στην ιστορια τυπεΑφου λεει οτι θα τον σκοτωνανε ρε τύπε.
Πελατακι ψαχνεις?
όχι, να γίνουν πρώτα αυτά που πρέπει και μετά να δικαστούν
είναι δυνατόν να σου λέει ο άλλος ότι έπεσαν τηλέφωνα του σαμαρά στην δικαιοσύνη και να επιτρέψεις να δικαστούν δίχως να πέσει φως στην υπόθεση? αν είναι βάσιμη η ομολογία του μπαλτάκου τότε πάμε για δίκη παρωδία
αλλά στ'αρχίδια τους όλοι, ούτε σκιές ούτε τίποτα, αρκεί να μπούνε φυλακή οι ναζί
Δηλαδη δεν νομιμοποιησες την αντιπροσωπευτικη δημοκρατια, συμμετεχοντας στην εκλογικη διαδικασια με την ψηφο σου στην ΧΑ?
Και ειναι βεβαιοι οτι η δικη θα ειναι στημενη. Προς τι η συζητηση αραγε.Μα είστε σίγουροι ότι ΕΙΝΑΙ βάσιμη Ο,ΤΙ και να γίνει, όσο είστε σίγουροι για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ των κατηγορούμενων ΟΠΟΙΟ και αν είναι το κατηγορητήριο ή τα στοιχεία.
Σιγουριά που δεν πηγάζει από καμία ανάλυση στοιχείων ή κατηγοριών αλλά αποκλειστικά και μόνο από την ΓΡΑΜΜΗ του κόμματος. Άρα τι συζητάμε;
Μα είστε σίγουροι ότι ΕΙΝΑΙ βάσιμη Ο,ΤΙ και να γίνει, όσο είστε σίγουροι για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ των κατηγορούμενων ΟΠΟΙΟ και αν είναι το κατηγορητήριο ή τα στοιχεία.
Σιγουριά που δεν πηγάζει από καμία ανάλυση στοιχείων ή κατηγοριών αλλά αποκλειστικά και μόνο από την ΓΡΑΜΜΗ του κόμματος. Άρα τι συζητάμε;
Η πλακα ειναι οτι υποκαθιστας και τις απαντησεις μου.επειδή επιμένεις στο τι ψήφισα, θα σου πω ότι διάλεξα το κόμμα Ελλήνων Κτηνοτρόφων/Αγροτών
μετά από παρότρυνση φίλου αγρότη που γαμιέται απ το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά
Τώρα ξέρω ότι αν σου πω πως είναι απ τους λίγους ανθρώπους που δουλεύουν και παράγουν σ αυτή τη χώρα, θα μου μνημονεύσεις τρακτέρ στις εθνικες οδούς, φουσκωμένες επιδοτήσεις κ.ο.κ. οπότε δε μπαίνω καν στον κόπο....
Μα είστε σίγουροι ότι ΕΙΝΑΙ βάσιμη Ο,ΤΙ και να γίνει, όσο είστε σίγουροι για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ των κατηγορούμενων ΟΠΟΙΟ και αν είναι το κατηγορητήριο ή τα στοιχεία.
Ειναι εύκολα προσβασιμο απο τις πρωτες ημερες. Αναζητησε το.προέχει το κατηγορητήριο: ΕΧΕΙΣ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ/ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;
όχι δελτία MEGA KAI SKAI
τυπε εγω θα σε ψηφιζα παντως
Φαντασου να ησουνα κιολας, τι θα εγραφεςποιός είναι σίγουρος ρε φίλε , διάβασες τι σου έγραψα ή θες απλώς να πεις τα δικά σου?