kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Κατσε γιατι εχω κενο πληροφορησης. Εκανε καμια προσεγγιση ο Κοκος στην Ελια?
δείτε με τι άτομο συζητάμε
δείτε με τι άτομο συζητάμε
Γουστάρεις όχι λύση απλά,αλλά ΛΥΣΑΡΑ?Κατσε γιατι εχω κενο πληροφορησης. Εκανε καμια προσεγγιση ο Κοκος στην Ελια?
Εγω ξερω οτι ακομη κι αν καποιος ειναι μεσα ΑΔΙΚΑ, το μονο που του λεω πριν ερθει στο δικαστηριο για τη δικη του, ειναι να μην ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
καταρρίπτει το κατηγορητήριο και αυτός;
καταρρίπτει το κατηγορητήριο και αυτός;
Σκίζουν τα κατηγορητηρια και αυτοί, κατά τον ίδιο τρόπο που ο πρωθυπουργός σκίζει τα μνημόνια.
και τί θές νά πέις???Μιλώντας για στημένο παιχνίδι και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο Ν. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στους πάντες με τη φράση "ντροπή σας ψευτοδημοκράτες" και προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών. Τότε, δεν δίστασε να πει απευθυνόμενος στο προεδρείο "σκάσε ρε".
Χαρακτήρισε κουρελόχαρτο το κατηγορητήριο εναντίον του και αναφέρθηκε ακόμη και στην δολοφονία Τεμπονέρα στην Πάτρα, λέγοντας πως τότε δεν διώχθηκε κανείς από τη ΝΔ.
Κατηγόρησε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι δολοφόνησαν έναν άνθρωπο και δεν διώχθηκαν", αναφερόμενος στην υπόθεση Τεμπονέρα και στη συνέχεια μίλησε για ένα άλλο περιστατικό.
Φυσικά, δεν ανέφερε ότι υπερασπιστής του κύριου κατηγορουμένου της δολοφονίας Τεμπονέρα ήταν ο σημερινός βουλευτής του κόμματος του Μιχάλης Αρβανίτης.
φασιστοποιήθηκε , κομμουνιστικοποιήθηκε δεν έχει και ειδοποιό διαφορά..
Σωστά. Ο αληθινός και μοναδικός πάτος είναι να υπαλληλοποιήθηκε ...
Από εκεί δεν υπάρχει επιστροφή.
Ευτυχώς , ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ....
φυσικά… στην ΧΑ υπάρχουν μπράβοι .. συγνώμη ανεξάρτητους συνεργάτες νομίζω τους αποκαλούν….
Για να είσαι μπράβος, θέλει αρχίδια.Μεγάλα.
Ενώ για να είσαι υπάλληλος (π.χ. κινέζων στην αγγλία)
θέλει απλώς να είσαι αρχίδι ....
φυσικά… στην ΧΑ υπάρχουν μπράβοι .. συγνώμη ανεξάρτητους συνεργάτες νομίζω τους αποκαλούν….
σιγά μην την ακούσαν
τα βοθροκομματα της Βουλης δεν έχουν μπράβους;
οι δεκάδες χιλιάδες σκατόμπατσοι που υπακούν τυφλά στις διαταγές τους για 300 ευρώ μηναίο διαθέσιμο εισόδημα τι είναι;
εγινε χαμος σημερα στην βουλη?