Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
΄
πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις φον χαρτμπρέικα
Εχω πολλα ενδιαφεροντα
΄
πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις φον χαρτμπρέικα
νομίζω ότι στο νήμα αυτό μιλάμε για την ΧΑ … αν δεν με απατά η μνήμη μου…
εξάλλου φασιστοποιήθηκε , κομμουνιστικοποιήθηκε δεν έχει και ειδοποιό διαφορά..
Στους επικινδυνους ακροαριστερους τραμπουκους αναφερεστε κυριε? Δεν αντεληφθην.Υπάρχουν και αυτοι που δεν γουστάρουν, ή μάλλον απεχθάνονται την Χ.Α., αλλά δεν γουστάρουν επίσης και την υφιστάμενη κυβέρνηση και την κριτικάρουν. Δεν είναι χρυσαυγίτες όλοι όσοι δεν γουστάρουν αυτό σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό συνονθύλευμα που κυβερνά. Αυτό, σας εχει περάσει ποτέ από το μυαλό; Ή δεν...
Δοξα τω θεω, να που δεν εξελιπε πληρως η κοινη λογικη.Τυπε (περαν και αφηνοντας ΟΛΑ τα υπολοιπα) αν κατηγορουμαι αδικως για βιασμο, δεν εχω αγγιξει ποτε την κοπελα και μου την εχουν στημενη και αρχισω να βριζω τους παντες, να τους απειλω και να λεω "ναι αλλα και ο Βαγγελης βιασε, αλλα δεν του κανατε τιποτα", τι θα παθω νομιζεις?
ΧΑζομαρα μεγατονων
Τυπε (περαν και αφηνοντας ΟΛΑ τα υπολοιπα) αν κατηγορουμαι αδικως για βιασμο, δεν εχω αγγιξει ποτε την κοπελα και μου την εχουν στημενη και αρχισω να βριζω τους παντες, να τους απειλω και να λεω "ναι αλλα και ο Βαγγελης βιασε, αλλα δεν του κανατε τιποτα", τι θα παθω νομιζεις?
ΧΑζομαρα μεγατονων
Τυπε (περαν και αφηνοντας ΟΛΑ τα υπολοιπα) αν κατηγορουμαι αδικως για βιασμο, δεν εχω αγγιξει ποτε την κοπελα και μου την εχουν στημενη και αρχισω να βριζω τους παντες, να τους απειλω και να λεω "ναι αλλα και ο Βαγγελης βιασε, αλλα δεν του κανατε τιποτα", τι θα παθω νομιζεις?
ΧΑζομαρα μεγατονων
Δοξα τω θεω, να που δεν εξελιπε πληρως η κοινη λογικη.
Respect.
Eιχα την εντυπωση οτι το θεμα συζητησης ειναι η παρεμβαση Μιχαλολιακου στη βουλη.
Αν θελετε να μιλησουμε για αλλο θεμα, δεκτον.
Εγω δεν ακουσα τιποτα επι της ουσιας. Αν αυτο ειναι υπερασπιστικη γραμμη, ειναι τραγωδια.δε θελουμε να σε επίσουμε για το σαβουαρ βιβρ
απαιτούμε ,ως δικηγόρος που είσαι, να μη σταθείς σε αυτό, αλλά στα επιχειρήματα που έθεσαν οι "μεχρι αποδείξεως του εναντίου" αθώοι προφυλακιστέοι κατηγορούμενοι
Μεγαλο μουνοπανο και ο Βαγγελης ομως τυπε, αλλο θεμα αυτο.Δοξα τω θεω, να που δεν εξελιπε πληρως η κοινη λογικη.
Respect.
Δοξα τω θεω, να που δεν εξελιπε πληρως η κοινη λογικη.
Respect.
Εγω δεν ακουσα τιποτα επι της ουσιας. Αν αυτο ειναι υπερασπιστικη γραμμη, ειναι τραγωδια.
Καλαμποκας, Μπαλτακος, Μουρουτης, ψευτοδημοκρατες, σκασε ρε, κλπ κλπ.
Κανενα επιχειρημα. Μονο υβρεις, αναξιοπρεπεια και τραμπουκισμος.
Ποιος ειναι ο Βαγγελης?Μεγαλο μουνοπανο και ο Βαγγελης ομως τυπε, αλλο θεμα αυτο.
Τυπε στο ποστ μου αναφερεσαι παλι? Οχι το ποστ μου λεει οτι οι τυποι δεν ξερω τι ειναι, αλλα ειναι σιγουρα ΧΑζοι. Με την παραδοσιακη εννοια.Η οποία λέει ότι στην απολογία αθώων προφυλακισμένων κατηγορούμενων βουλευτών του τρίτου κόμματος
για συνεργία σε δολοφονία παρόμοια με δολοφονία οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων
μία μέρα πριν κλείσει η Βουλή
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"
ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ 98% ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ 2% ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
Λοιπόν,έχω την ΑΠΟΛΥΤΗ λύση στο θέμα διεμβολισμού της ΧΑ...Πολυς κοσμος δηλωνει βασιλοχουντικος, χωρις να αντιλαμβανεται την πληρη αντιφαση.
Και μετα αυτος ο κοσμος ψηφισε...Καραμανλη. Ω της παρανοιας θριαμβε.
Εγω δεν ακουσα τιποτα επι της ουσιας. Αν αυτο ειναι υπερασπιστικη γραμμη, ειναι τραγωδια.
Καλαμποκας, Μπαλτακος, Μουρουτης, ψευτοδημοκρατες, σκασε ρε, κλπ κλπ.
Κανενα επιχειρημα. Μονο υβρεις, αναξιοπρεπεια και τραμπουκισμος.
Η οποία λέει ότι στην απολογία αθώων προφυλακισμένων κατηγορούμενων βουλευτών του τρίτου κόμματος
για συνεργία σε δολοφονία παρόμοια με δολοφονία οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων
μία μέρα πριν κλείσει η Βουλή
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"
ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ 98% ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ 2% ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
Η ΝΔ. Νταξει αν κατσουμε να αναλυσουμε τοσο το απλοικο μου παραδειγμα καταρρεει. Αλλον εβαλε ο Βαγγελης να βιασει και αλλον εβαλα εγω να βιασει. Το κατα ποσο φταιμε εγω κι ο Βαγγελης για το βιασμο δεν ξερω, αλλα οτι φταιμε και οι δυο, φταιμε. Καλυτερο?Ποιος ειναι ο Βαγγελης?
Κατσε γιατι εχω κενο πληροφορησης. Εκανε καμια προσεγγιση ο Κοκος στην Ελια?Λοιπόν,έχω την ΑΠΟΛΥΤΗ λύση στο θέμα διεμβολισμού της ΧΑ...
Βάζετε εσείς οι ΠΑΣΟΚοΝΔου τον Κοκό επικεφαλής της "ελιάς"και με σύνθημα ελιά,ελιά και κώτσο βασιλιά τους παίρνετε τα ψηφαλάκια παραμάζωμα!Γκαραντί λέμε!