tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
φυσικά.
συριζα από το 2000 σταθερά (θυμίζω ότι το 2000 ήταν Συν - συνεργαζόμενοι, προστάδιο του ΣΥΡΙΖΑ)
πριν το 2000???
φυσικά.
συριζα από το 2000 σταθερά (θυμίζω ότι το 2000 ήταν Συν - συνεργαζόμενοι, προστάδιο του ΣΥΡΙΖΑ)
2004, 2007, 2009, 2012 ΝΔ.
Οταν ψηφισα ΠΑΣΟΚ, ημουν ΠΑΣΟΚ. Τωρα που ψηφιζω ΝΔ, ειμαι ΝΔ. Δεν λεω κατι διαφορετικο.Κι εσύ τα ιδια έλεγες προηγουμενως
πριν το 2000???
Ναι, ειδα την ανεργια στο 6% και ευημερια στην χωρα. Εσυ ειδες κατι περιεργο?Δηλαδη απο το 04 μεχρι το 09 δεν ειδες κατι περιεργο, ολα καλα, και ξαναψηφισες ΝΔ
Οταν ψηφισα ΠΑΣΟΚ, ημουν ΠΑΣΟΚ. Τωρα που ψηφιζω ΝΔ, ειμαι ΝΔ. Δεν λεω κατι διαφορετικο.
Ουτε ΚΚΕ, να υποθεσω.δεν ψήφισα ποτέ πασοκονουδου, ούτε συν.
Αν το 2000 κερδιζε η ΝΔ, προφανως η ψηφος μου θα ηταν στην αντιπολιτευση.πάντα με το γκουβέρνο.
Ουτε ΚΚΕ, να υποθεσω.
Ναι, ειδα την ανεργια στο 6% και ευημερια στην χωρα. Εσυ ειδες κατι περιεργο?
για τους μαλακες που υποστηριζεις που απ τη μια επικαλουνται το νομο και την ταξη (για να μην τους παρουν με τις πετρες και πανε απ κει που ρθανε για τα δεινα που εχουν προκαλεσει σ αυτο τον τοπο) κι απ την αλλη που δεν εφαρμοζουν δικαστικες αποφασεις, τι εχεις να πεις????Οταν ψηφισα ΠΑΣΟΚ, ημουν ΠΑΣΟΚ. Τωρα που ψηφιζω ΝΔ, ειμαι ΝΔ. Δεν λεω κατι διαφορετικο.
Δεν μπορω να ξερω τι θα γινοταν αν κερδιζε και το 2009 η ΝΔ. Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε για το αν θα ειχαμε ΔΝΤ και μνημονια.είδες τι ωραίο δούλεμα που σου έριξαν
Δεν μπορω να ξερω τι θα γινοταν αν κερδιζε και το 2009 η ΝΔ. Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε για το αν θα ειχαμε ΔΝΤ και μνημονια.
Αν αναφερεσαι στις καθαριστριες, εξυπακουεται οτι ειναι απαραδεκτο οτι δεν προσλαμβανονται αμεσως.για τους μαλακες που υποστηριζεις που απ τη μια επικαλουνται το νομο και την ταξη (για να μην τους παρουν με τις πετρες και πανε απ κει που ρθανε για τα δεινα που εχουν προκαλεσει σ αυτο τον τοπο) κι απ την αλλη που δεν εφαρμοζουν δικαστικες αποφασεις, τι εχεις να πεις????
Αυτα θα τα κρινει η Ιστορια.άρα κατηγορείς τον ΓΑΠ ως προδότη ή ανίκανο διάλεξε ;)
Ναι, ειδα την ανεργια στο 6% και ευημερια στην χωρα. Εσυ ειδες κατι περιεργο?
Οταν ψηφισα ΠΑΣΟΚ, ημουν ΠΑΣΟΚ. Τωρα που ψηφιζω ΝΔ, ειμαι ΝΔ. Δεν λεω κατι διαφορετικο.
με αφορμη τις καθαριστριες το λεω, αλλα και το γενικευυω οτι δεν μπορεις να περνας απεχθη μετρα που πολλα απ αυτα ειναι και αντισυνταγματικα κι απ την αλλη να μην εφαρμοζεις, προκλητικα, αποφασεις δικαστηριου.....αλα καρντ αποδοχη αποφασεων..... θρασος μεγαλο, προκλητικοτητα, δοκιμαζουν τις αντοχες και τη υπομονη του κοσμου.....μετα θα λετε γιατι ο κοσμος θα ζηταει το αιμα τους, γιατι ο κοσμος αγνοει αποφασεις δικαστηριου....η κυβερνηση δινει το παραδειγμα.....η φτιαχτη ψευτο-δημοκρατια στα καλυτερα τηςΑν αναφερεσαι στις καθαριστριες, εξυπακουεται οτι ειναι απαραδεκτο οτι δεν προσλαμβανονται αμεσως.
Και ΑΚΟΜΗ και εαν δεν προσληφθουν, πρεπει να λαβουν το μισθο τους.
Και θα τον λαβουν.