alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι να κανει το ΚΚΕ, να συμμετασχει στην ανοησια των ΑΝΕΛ?πωπωπω νευρα ο πρόεδρος.... καλα το κκε ουτε κιχ, ο καλυτερος φίλος της νδ
Τι να κανει το ΚΚΕ, να συμμετασχει στην ανοησια των ΑΝΕΛ?πωπωπω νευρα ο πρόεδρος.... καλα το κκε ουτε κιχ, ο καλυτερος φίλος της νδ
Σωστά. Πράγματικά πιστεύεις οτι η Νεα Δημοκρατία κάνει καλό στον τοπο? Δηλαδη, αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, εισαι ΝΔ απο πεποιθηση ιδεολογική, ή επειδή πιστεύεις οτι κάνει καλά με τα μνημόνια και δε θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο?
αυτο τι τοβαλες ρε τραμου? εισαι στο καδρο?
Eγω παλι σας ειχα καταταξει σε αυτους που δεν βγαζουν ευκολα συμπερασματα.
Να γελαστηκα?
Επειδη το εχω συζητησει το θεμα αυτο με φιλους μου, εχω προχειρη απαντηση.Σωστά. Πράγματικά πιστεύεις οτι η Νεα Δημοκρατία κάνει καλό στον τοπο? Δηλαδη, αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, εισαι ΝΔ απο πεποιθηση ιδεολογική, ή επειδή πιστεύεις οτι κάνει καλά με τα μνημόνια και δε θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο?
Επειδη το εχω συζητησει το θεμα αυτο με φιλους μου, εχω προχειρη απαντηση.
Ειμαι περισσοτερο οπαδος της παρουσας κυβερνησης ως κυβερνησης "ειδικης αναγκης" παρα οπαδος της ΝΔ, την οποια εξαλλου δεν ψηφιζα παντα στο παρελθον.
δεν είμαι ΝΔ είμαι περισσότερο νεοφιλελεύθερος και πιστεύω ότι δεν κάνει τα πάντα σωστά.. Θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσηλωμένη στα μνημόνια και να ακολουθεί πιστά και ταχύτερα τα βήματα που έχουν υποδειχθεί και τα οποία είναι τα μοναδικά που μπορούν να βγάλουν την χώρα αυτή από το αδιέξοδο που η ίδια (πολίτες και πολιτικοί) δημιούργησε…
το δημόσιο θα πρέπει να εκχωρήσει υπηρεσίες τις οποίες δεν μπορεί/δεν πρέπει να προσφέρει σε ιδιώτες, όλα τα επαγγέλματα να απελευθερωθούν, η μηχανοργάνωση να προχωρήσει ταχύτατα, να εισαχθεί η υποχρεωτικότητα διακίνησης ηλεκτρονικού χρήματος στις συναλλαγές και φυσικά να εξεταστεί το πλέγμα της κοινωνικής πολιτικής έτσι ώστε να είναι εστιασμένη σε αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την έχουν ανάγκη
αυτό το κράτος κάποια στιγμή θα πρέπει να συμμαζευτεί…
δυστυχώς οι ιδέες μου βρίσκονται κοντά σε ένα κόμμα το οποίο δεν έχει εκλογική απήχηση .. πιθανόν γιατί λέει αυτά που ενδόμυχα εύχεται ο έλληνας αλλά δεν θέλει να τα ακούσει
Επειδη το εχω συζητησει το θεμα αυτο με φιλους μου, εχω προχειρη απαντηση.
Ειμαι περισσοτερο οπαδος της παρουσας κυβερνησης ως κυβερνησης "ειδικης αναγκης" παρα οπαδος της ΝΔ, την οποια εξαλλου δεν ψηφιζα παντα στο παρελθον.
πςςςςςςςςςς τι να κλασει η μπιλντενμπεργκΕπειδη το εχω συζητησει το θεμα αυτο με φιλους μου,
Τζημερος
Aνοιξη, Συνασπισμο, ΠΑΣΟΚ και Οικολογους.τι ψηφιζες :o :o :o :o
Γιου αρ γουελκαμ.οκ θενκς.
ακριβώς... για την ακρίβεια Στ.Μάνος...
Τρομαρα σου...ακριβώς... για την ακρίβεια Στ.Μάνος...
Εδω γιατι χαλιεσαι? Αυτοι δεν κοβουν απο τη ΝΔ?γιαλαντζί, όμως...
Τρομαρα σου...
Aνοιξη, Συνασπισμο, ΠΑΣΟΚ και Οικολογους.