Επισκέπτης
Όταν ο Γλέζος κατέβασε την σημαία (για την ακρίβεια δεν την κατέβασε, απλά την πήρε διότι ως γνωστόν το βράδυ οι σημαίες κατεβαίνουν)
Αυτός λέει ότι ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ενώ κυμάτιζε ...
χωρίς αέρα ....
Όταν ο Γλέζος κατέβασε την σημαία (για την ακρίβεια δεν την κατέβασε, απλά την πήρε διότι ως γνωστόν το βράδυ οι σημαίες κατεβαίνουν)
Υπάρχει νόμος που να λέει ότι μπορούν στρατιωτικοι να ανατρέπουν το πολίτευμα με τα όπλα;Ο Μεταξας ηταν εκλεγμενος? Θα ηταν αποδεκτο να μην πολεμησεις επειδη ειχες μη εκλεγμενη κυβερνηση? Μην λες τετοια.
μαλάκα ΞΠΓ αν εγώ χρειάζομαι δυό χέρια για να σου ξεκολλήσω το κεφάλι ο γιός μου χρειάζεται δυό δάχτυλα μόνον... αει σύρε και γαμίσου μαλάκα χοντρέ..
Αυτό το είδες μωρή αδελφάρα ;;;;
Αυτό το είδες μωρή αδελφάρα ;;;;
Υπάρχει νόμος που να λέει ότι μπορούν στρατιωτικοι να ανατρέπουν το πολίτευμα με τα όπλα;
Να ρωτησω κι εσενα λοιπον, με βαση ποια αποδειξη πιστευεις οτι την πηρε εκεινος και οχι καποιος αγνωστος.
Ο πατέρας μου το πρώτο πράγμα που έκανε, έκαψε το κομμάτι της σημαίας, τουλάχιστον να μην το βρουν. Το ίδιο έκανε και η μάνα του Μανόλη. Σε αυτό καλά κάνανε βέβαια, γιατί θα το βρίσκανε αυτοί. Επειδή μετά μας πιάσανε σε μια άλλη επιχείρηση, αλλά όχι οι Γερμανοί, η Γκεστάπο, το Ναυτικό κάτω, είχαμε πάει σε ένα πλοίο μέσα να μπούμε και μας πιάσανε οι Γερμανοί, βάζανε τις λόγχες και στα πατώματα.ο Γλέζος είπε οτι την σημαία την εκρυψαν σε ενα πηγάδι στον Βράχο και προκαλουσε να πα΄νε να τους το δείξει να την βρουν αλλά η αρχαιολογική δεν έδινε άδεια με τίποτα
Δεν θυμαμαι τι ρωτησατε.
Ξαναρωτηστε.
Εννοειται οτι θα απορριψω προτροπη να ψαξω προς τα πισω.
γιατί το βλέπεις έτσι; Γιατι δεν το βλέπεις σαν μια ηρωίκη πράξη, δηλ. αν δεν ήταν αριστερος ο Γλεζος θα τον πίστευες; Δεν κάνανε μόνο οι αριστεροί αντίσταση τότε, οι ποιο πολλοί αξιωματικοί (αυτοί που λένε οι χα εθνικιστές) βγήκαν στο βουνό μόνο κάτι Τσολάκογλου συνεργάστηκαν με ουςς ναζιΑρα δεν υπαρχει καμια αποδειξη, οκ. Γιατι τον πιστευουμε τοτε? Επειδη το λεει η κομμουνιστικη προπαγανδα επι κατι δεκαετιες?
Αυτός λέει ότι ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ενώ κυμάτιζε ...
χωρίς αέρα ....
Πιο λιγα θα γραφατε αν απλως επαναλαμβανατε τι ρωτησατε.Αντελήφθην.
[move][size=20pt]Α ΡΕ ΑΤΙΜΕ ΠΟΥΠΗ... ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ, ΣΧΟΛΗ...[/size] [/move]
μην βρίζεις μίλα όμορφα δεν έχω όρεξη γαι τσακωμούς, Για τους απριλιανουν μιλάω...ΡΕ ΒΛΑΚΑ ...
Ο Μεταξάς ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ;;;
Τον διόρισαν .....
Ιστορία, ξέρεις όσο και αριθμητική ....
Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ....
Και ο Ανώτατος Άρχων ....
Νομικά Άλεξ ...
Αξιωματικοί , που παραβαίνουν τους όρκους τους
και παραδίδουν πολεμικό πλοίο ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ,
είναι λιποτάκτες, επίορκοι και προδότες ;;;;
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ;;;;
Σε κινηματογραφική ταινία με το μπόγκαρτ , την ανταρσία του ... δεν θυμάμαι πως (πλοίου)
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ .....
Στην ελλάδα ... πήραν παράσημα οι προδότες και προαγωγές ...
γιατί το βλέπεις έτσι; Γιατι δεν το βλέπεις σαν μια ηρωίκη πράξη, δηλ. αν δεν ήταν αριστερος ο Γλεζος θα τον πίστευες; Δεν κάνανε μόνο οι αριστεροί αντίσταση τότε, οι ποιο πολλοί αξιωματικοί (αυτοί που λένε οι χα εθνικιστές) βγήκαν στο βουνό μόνο κάτι Τσολάκογλου συνεργάστηκαν με ουςς ναζι
γιατί το βλέπεις έτσι; Γιατι δεν το βλέπεις σαν μια ηρωίκη πράξη, δηλ. αν δεν ήταν αριστερος ο Γλεζος θα τον πίστευες; Δεν κάνανε μόνο οι αριστεροί αντίσταση τότε, οι ποιο πολλοί αξιωματικοί (αυτοί που λένε οι χα εθνικιστές) βγήκαν στο βουνό μόνο κάτι Τσολάκογλου συνεργάστηκαν με ουςς ναζι
Κανένας δεν παρέδωσε τίποτε σε ξένη χώρα.
Το έχω αποδείξει βάζοντας εδώ μέσα απόκομμα από τον τύπο της εποχής.
Παρόλα αυτά συνεχίζεις το ίδιο παραμύθι.
Πιο λιγα θα γραφατε αν απλως επαναλαμβανατε τι ρωτησατε.
η δικη σας σχολη τι ειναι?
Φοβαμαι μην μου πεσει η μυτη και ξαναγραψω αυτο που μου ζητησε ο αλλος?
Δεν θυμαμαι τι ρωτησατε.
Ξαναρωτηστε.
Εννοειται οτι θα απορριψω προτροπη να ψαξω προς τα πισω.
Αυτο δεν σημαινει οτι αν επικρατησει μια στρατιωτικη κυβερνηση στη χωρα σου, δικαιουσαι να παραδωσεις τα παντα σε μια όμορη "δημοκρατικη" για να διωξει την παρανομη κυβερνηση σου.Υπάρχει νόμος που να λέει ότι μπορούν στρατιωτικοι να ανατρέπουν το πολίτευμα με τα όπλα;
ουδείς λοιπόν... εκτός αν θεωρείς το μπουρδέλα τον κόσμο όλοΟυδείς λοιπον εχει υποψιν του καποια αποδειξη οτι ο Γλεζος και ο Σαντας
Απο αυτο αναρωτιεμαι αν θα απαλλαγουμε ποτέ...