Επισκέπτης
Ηταν αριστερός ο Μουστακλής;
Όχι.
Απλά επίορκος λιποτάκτης, στασιαστής ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Όπως και ο Παπάς.
Και όλο το πλήρωμα του Βέλους.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ , ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ, ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ.
Ηταν αριστερός ο Μουστακλής;
αει σύρε και γαμίσου ΞΠΓ
Αρα εσεις πιστευετε οτι την κατεβασαν ο Γλεζος και ο Σαντας?Όχι. Δεν έχω. Μπορεί να την κατέβασε ο οποιοσδήποτε.
από που και ως που; Ηταν η χουντα εκλεγμένη κυβέρνηση; Στασιαστές ήταν οι χουνταίοι..Όχι.
Απλά επίορκος λιποτάκτης, στασιαστής ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Όπως και ο Παπάς.
Και όλο το πλήρωμα του Βέλους.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ , ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ, ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ.
Αρα εσεις πιστευετε οτι την κατεβασαν ο Γλεζος και ο Σαντας?
Και αν ναι, από πού πηγαζει η πιστη αυτη?
Για την αδελφάρα το γιόκα σου να τα πεις αυτά
που του έκαναν τον κώλο σουρωτήρι τα αλμπάνια στους αμπελόκηπους.
υποτιθεται οτι ο γλεζος πηρε ενα κομματι κοντα απο την σβαστιγκα αλλα το πεταξε η μανα του επειδη φοβηθηκε.Παντως η ιστορια εσκασε 6 μηνες μετα και σε 2 διαφορετικες εφημεριδες.Xριστιανε μου, νιωσε λιγο τι λεω.
Εγω δεν λεω οτι δεν αφαιρεθηκε η σημαια.
Λεω, υπαρχει καποια αποδειξη οτι την κατεβασαν τα συγκεκριμενα ατομα?
Γιατι να μην εχει κατεβει απο καποιον αλλο που δεν εγινε ποτέ γνωστος, και βρηκε την ευκαιρια η κομμουνιστικη προπαγανδα το 1945 να ηρωοποιησει ενα μελος της?
Απλο ερωτημα κανω.
Αποδειξη οτι την κατεβασαν ο Γλεζος και ο Σαντας υπαρχει? Γιατι δεν κρατησαν ενα κομματι της σημαιας να το επιδεικνυουν σημερα?
Αρα εσεις πιστευετε οτι την κατεβασαν ο Γλεζος και ο Σαντας?
Και αν ναι, από πού πηγαζει η πιστη αυτη?
από που και ως που; Ηταν η χουντα εκλεγμένη κυβέρνηση; Στασιαστές ήταν οι χουνταίοι..
Την ανταρσια του Κειν εννοεις?Νομικά Άλεξ ...
Αξιωματικοί , που παραβαίνουν τους όρκους τους
και παραδίδουν πολεμικό πλοίο ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ,
είναι λιποτάκτες, επίορκοι και προδότες ;;;;
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ;;;;
Σε κινηματογραφική ταινία με το μπόγκαρτ , την ανταρσία του ... δεν θυμάμαι πως (πλοίου)
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ .....
Στην ελλάδα ... πήραν παράσημα οι προδότες και προαγωγές ...
ο Γλέζος είπε οτι την σημαία την εκρυψαν σε ενα πηγάδι στον Βράχο και προκαλουσε να πα΄νε να τους το δείξει να την βρουν αλλά η αρχαιολογική δεν έδινε άδεια με τίποταυποτιθεται οτι ο γλεζος πηρε ενα κομματι κοντα απο την σβαστιγκα αλλα το πεταξε η μανα του επειδη φοβηθηκε.Παντως η ιστορια εσκασε 6 μηνες μετα και σε 2 διαφορετικες εφημεριδες.
Προσωπικη μου αποψη παντα ειναι οτι την δουλεια την εκανε καποιος αλλος που δεν την εβγαλε καθαρη μεχρι την απελευθερωση και αυτοι οι 2 ειναι μουφαδοροι.Δλδ δεν μιλαγαν επειδη δεν μπορουσαν να συμφωνησουν ποιος την κατεβασε!
Για την αδελφάρα το γιόκα σου να τα πεις αυτά
που του έκαναν τον κώλο σουρωτήρι τα αλμπάνια στους αμπελόκηπους.
Ο Μεταξας ηταν εκλεγμενος? Θα ηταν αποδεκτο να μην πολεμησεις επειδη ειχες μη εκλεγμενη κυβερνηση? Μην λες τετοια.από που και ως που; Ηταν η χουντα εκλεγμένη κυβέρνηση; Στασιαστές ήταν οι χουνταίοι..
Την ανταρσια του Κειν εννοεις?
Εννοειται οτι προκειται για προδοτικη πραξη.
Περιεργως στην Ελλαδα υπαρχει στα μυαλα μερικων πιστη στην πατριδα, μονο οταν "εγκρινουμε" την πολιτικη ηγεσια.
Δεν θυμαμαι τι ρωτησατε.Εγώ σας απάντησα.
Αναμένω και την δική σας απάντηση στην παρατήρησή μου. Γιατί αρνείστε πεισματικά να την δώσετε;
Είσαι ένα θρασύδειλο ανάρχιδο μουνόπανο.
[size=14pt]αει σύρε και γαμίσου ΞΠΓ[/size]
Αρα δεν υπαρχει καμια αποδειξη, οκ. Γιατι τον πιστευουμε τοτε? Επειδη το λεει η κομμουνιστικη προπαγανδα επι κατι δεκαετιες?ο Γλέζος είπε οτι την σημαία την εκρυψαν σε ενα πηγάδι στον Βράχο και προκαλουσε να πα΄νε να τους το δείξει να την βρουν αλλά η αρχαιολογική δεν έδινε άδεια με τίποτα
Να ρωτησω κι εσενα λοιπον, με βαση ποια αποδειξη πιστευεις οτι την πηρε εκεινος και οχι καποιος αγνωστος.Όταν ο Γλέζος κατέβασε την σημαία (για την ακρίβεια δεν την κατέβασε, απλά την πήρε διότι ως γνωστόν το βράδυ οι σημαίες κατεβαίνουν), ήταν στην νεολαία Μεταξά.
Συνεπώς αυτήν την πράξη δεν την έκανε ως κομμουνιστής.
ΥΓ:Με αυτό που γράφω στην παρένθεση δεν θέλω να πω πως δεν ήταν ηρωική πράξη.