Επισκέπτης
φυσικα...Σας είχα για περισσότερο σοβαρό. Μόνο και μόνο βλέποντας το όνομα του blog στο λινκ με τις αρλούμπες, θα έπρεπε να μην ασχοληθείτε καθόλου.
Μεχρι ριζοσπαστη και αυγη εχουν σοβαροτητα τα αλλα δεν είναι αξια σχολιασμου
φυσικα...Σας είχα για περισσότερο σοβαρό. Μόνο και μόνο βλέποντας το όνομα του blog στο λινκ με τις αρλούμπες, θα έπρεπε να μην ασχοληθείτε καθόλου.
Σας είχα για περισσότερο σοβαρό. Μόνο και μόνο βλέποντας το όνομα του blog στο λινκ με τις αρλούμπες, θα έπρεπε να μην ασχοληθείτε καθόλου.
Ρε εισαι μαλακας;Αυτες τις πιπες που λες τις σκεφτεσαι καθολου;Ο πληθησμος της τουρκιας ειναι πανω απο 75 εκ με ποιον θα πας εσυ να τους πολεμησεις με τον παπαζολη και τον αβραμη;Πολύ σωστά. με αυτά πρέπει να ασχολούμαστε.
Εμένα ξέρεις τι μου άρεσε? Πριν λίγα χρόνια κάναν μια επίθεση οι Κούρδοι του ΠΚΚ και σκοτώσανε 30-40 τούρκους στρατιώτες σε ενα βράδυ. Την άλλη μέρα μίσο μύριο τούρκοι διαδήλωναν στην Άγκυρα με αίτημα προς την κυβέρνηση τους να κάνει ολοκληρωτικό πόλεμο στο ΠΚΚ και να το νικήσει. Δήλωση διαδηλωτή: "αν η κυβέρνηση δε κάνει πόλεμο στους Κούρδους, θα πάρουμε τα όπλα και θα κάνουμε εμείς"
Οταν έγιναν τα Ίμια βγήκε κανείς στο δρόμο για να ζητήσει να κάνουμε πόλεμο στην τουρκία? Αρχίδια. Θυμάσαι ποτέ να ζητάει πόλεμο ο Έλληνας γιατι του προσέβαλαν την τιμή και την περηφάνεια του?
Αντε γεια....
Ρε εισαι μαλακας;Αυτες τις πιπες που λες τις σκεφτεσαι καθολου;Ο πληθησμος της τουρκιας ειναι πανω απο 75 εκ με ποιον θα πας εσυ να τους πολεμησεις με τον παπαζολη και τον αβραμη;
Λέγε ρε γελοίε, έγιναν ή δεν έγιναν οσα λέει το άρθρο? Έγινε ή δεν έγινε Μικρασιατική γενοκτονία και πουλήθηκαν οστά? Επρεπε να κόπτεστε οι αριστεροι για τη γενοκτονία των Ελλήνων και οχι των Εβραίων ή οχι? Τέτοιοι μαλάκες είστε.
Ρε εισαι μαλακας;Αυτες τις πιπες που λες τις σκεφτεσαι καθολου;Ο πληθησμος της τουρκιας ειναι πανω απο 75 εκ με ποιον θα πας εσυ να τους πολεμησεις με τον παπαζολη και τον αβραμη;
α μπραβο κανε τωρα και μια αναγωγη με αριθμούς το 1821 ;)Ρε εισαι μαλακας;Αυτες τις πιπες που λες τις σκεφτεσαι καθολου;Ο πληθησμος της τουρκιας ειναι πανω απο 75 εκ με ποιον θα πας εσυ να τους πολεμησεις με τον παπαζολη και τον αβραμη;
ποιο άρθρο; εγώ αυτό σχολίασα
ξέρω ένα πιο έγκυρο blog με όνομα denthagineisellinaspotealvanepakistanekaikinezezitotoethnos.blogspot
Εννοειται πως δεν τους νικαμε με τιποτα πλεον.Και εσυ τι προτεινεις να ξεκινησουμε πολεμο που τον εχουμεΑ μάλιστα. δηλαδη να κάτσουμε να μας γαμάν? Δε τους νικάμεμε τίποτα λες? τι προτείνεις ? Να είμαστε κότες? Ειναι καλά ετσι ε?
Εάν , φυσικά , αληθευουν τα όσα παρα πάνω γράφει ο κ. Σερέτης κ. Ξύδη. Το άκαιρον πανταχού λυπηρόν.Σας είχα για περισσότερο σοβαρό. Μόνο και μόνο βλέποντας το όνομα του blog στο λινκ με τις αρλούμπες, θα έπρεπε να μην ασχοληθείτε καθόλου.
Εννοειται πως δεν τους νικαμε με τιποτα πλεον.Και εσυ τι προτεινεις να ξεκινησουμε πολεμο που τον εχουμε
χαμενο πριν καν αρχισει;Ποιος θα νικησει ο νεοελληνας;τους τουρκαλαδες;πλακα εχεις.
μια χαρα...Ωραία. Εγώ θα κάνω τον τούρκο κι εσυ τον ευατό σου, τον Ελληνα.
Θέλω να πάρω ολη την Ελλάδα, να σε γαμήσω εσένα και τη γυναίκα σου, και αμα βγάλεις άχνα σε έσφαξα. Ολο το μέρος θα γίνει τουρκία οπως πριν το 1912. Τι λες?
α μπραβο κανε τωρα και μια αναγωγη με αριθμούς το 1821 ;)
Να με συγχωρεις αλλα ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να συγκρινεις τους ηρωες του 1821 με τον καλοπερασακιαα μπραβο κανε τωρα και μια αναγωγη με αριθμούς το 1821 ;)
μια χαρα...
Που είναι το πρόβλημα ρε παλιοφασιστα;;;
Να με συγχωρεις αλλα ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να συγκρινεις τους ηρωες του 1821 με τον καλοπερασακια
νεοελληνα του 2014.Αλλος λαος τοτε,αλλος τωρα.
Μπάλα εξέδρα produxtions. για σχολίασε και το άρθρο τώρα. Γίνανα αυτά με τους τούρκους στο Αιγαίο τις τελευταίες μέρες ή δεν έγιναν?
και τωρα σας ξεφτιλίζω αλλα το θεμα μας είναι το 21η οποιαδήποτε σοβαρή αναγωγή με αριθμούς και γεγονότα του 1821, θα κατέληγε στο συμπέρασμα πως χωρίς βοήθεια από τις μεγάλες δυνάμεις, θα μας είχες ξεφτιλίσει.