alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πώς ακριβως αλλαζουν οι ποινες θυμισε μου?Οι ποινές αλλάζουν και με την πάροδο του χρόνου.
Μόνο η θανατική ποινή είναι τελεσίδικη.
Πώς ακριβως αλλαζουν οι ποινες θυμισε μου?Οι ποινές αλλάζουν και με την πάροδο του χρόνου.
Μόνο η θανατική ποινή είναι τελεσίδικη.
Νιωθεις καλα σημερα??? Θα αρχισω να ανησυχω, τετοιο επιπεδο!!!Είπα για την ρόζυ;
η παράθεση μπορεί να πάει και στο θέμα συζήτησης,όχι μόνο επί προσωπικού.
Που προσωπικό εκ των πραγμάτων σε ένα ανώνυμο site δεν υφίσταται.
Αρκεί να μην αργήσει να το μάθει ο δήμιος...και εκεί μπορεί να πάρεις χάρη από τον κυβερνήτη
Ενα παραδειγμα εφερα, εσυ πες μου απο πού βγαζεις συμπερασμα και τι σχεση εχεις με το νομικο χωρο, υπερσουπερντουπερασχετε.ρε ηλίθιε θα βγάλουμε συμπέρασμα για τις ικανότητες του ανθρώπου από το αποτέλεσμα μιας δίκης, πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι?
Ενα παραδειγμα εφερα, εσυ πες μου απο πού βγαζεις συμπερασμα και τι σχεση εχεις με το νομικο χωρο, υπερσουπερντουπερασχετε.
Αυτή η ερώτηση τώρα είναι επαγγελματική;Πώς ακριβως αλλαζουν οι ποινες θυμισε μου?
Αυτοι οι ενορκοι πως επιλεγονται; Βασικα η λιστα των ενορκων πως διαμορφωνεται.Ναι γι αυτο καταδικαστηκε 7-0 ισοβια ο Κορκονεας και με την ψηφο των ενορκων...
Αν θελεις να ξερεις, οι ενορκοι ειναι ακομη πιο σκυλιά απεναντι σε τετοιες συμπεριφορες...
Ο ενορκος θελει δικηγορο ευγενικο, παρακαλετό, ικετευτικό, συγκινητικο.
Οχι τσαμπουκαδες και μαγκιές.
Καταλαβες ή μπα? Μπα.
Ρόζυ μου όποτε θέλω τρολάρω,όποτε θέλω δεν τρολάρω.Νιωθεις καλα σημερα??? Θα αρχισω να ανησυχω, τετοιο επιπεδο!!!
Εννοειται. Δεν το συζητω καν. Ποια ειναι η Κουρτοβικ δηλαδη?
Αυτός ρε,τι ρωτάςΆλεξ, ποιος είναι κατά τη γνώμη σου ο κορυφαίος έλληνας δικηγόρος; Ποινικολόγος κατα προτίμηση. Δημητρακόπουλος, Κατσαντώνης, Λυκουρέζος;
Ο εαυτός του βέβαια.Άλεξ, ποιος είναι κατά τη γνώμη σου ο κορυφαίος έλληνας δικηγόρος; Ποινικολόγος κατα προτίμηση. Δημητρακόπουλος, Κατσαντώνης, Λυκουρέζος;
Μιλφάρα μου σε πρόλαβα :-* :-* :-* :-* :-*Ο εαυτός του βέβαια.
Αυτός ρε,τι ρωτάς
Μαν πολυ ειρωνια δεχεσαι απο τον τυπο.φίλε διαβάζεις άλλο σάιτ, εγώ καληνυχτώ *P
Eλληνες πολιτες 30-70 ετων, με απολυτηριο λυκειου τουλαχιστον και χωρις στερηση πολιτικων δικαιωματων, που διαμενουν μονιμα στην εδρα του δικαστηριου.Αυτοι οι ενορκοι πως επιλεγονται; Βασικα η λιστα των ενορκων πως διαμορφωνεται.
Δεν καταλαβαινουν καποιοι, οτι μεθοδοι τυπου Κουγια μπορει να προδιαθετουν και αρνητικα.
σιγά μη δε με προλάβαινες..λουκι λουκ του πληκτρολογίουΜιλφάρα μου σε πρόλαβα :-* :-* :-* :-* :-*
Λυκουρεζος. Εκει υποκλινομαστε.Ο εαυτός του βέβαια.
Είδες τα νιάτα και το αίμα που βράζει τι κάνουν;σιγά μη δε με προλάβαινες..λουκι λουκ του πληκτρολογίου
Ο Σαράκης που τον διαγράψατε και από το κόμμα τί σου λέει;Λυκουρεζος. Εκει υποκλινομαστε.
Ο Δημητρακοπουλος ειναι μανούλα στο να τουμπαρει ενορκους, αλλά ως εκει.
Ο Κατσαντωνης κατα τη γνωμη μου δεν ελεγε τιποτα ιδιαιτερο, επιπλεον ειναι ηδη νεκρος.
Το δικαστηριο απεδωσε στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ πραγματογνωμοσυνη που του προσκομισθηκε, την βαρυτητα που της αρμοζε. Δηλαδη μηδαμινη.Το ότι το "Δικαστήριο" δεν δέχθηκε τη γνωμάτευση ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του Εξωτερικού, για τη σφαίρα , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ , ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,
έχει κάποια σημασία κατά τη γνώμη σας ;;;
Προσωπικά, θεωρώ ότι δίνει στη δίκη, το ίδιο κύρος
με τη θανατική καταδίκη των 6
και τους απαγχονισμούς του Παγκάλου ....