alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
δικηγορος ομως δεν εισαι. Αρα σιλάνς.γιατί πού ξέρεις εσύ τι δουλειά κάνω μωρή καριόλα
δικηγορος ομως δεν εισαι. Αρα σιλάνς.γιατί πού ξέρεις εσύ τι δουλειά κάνω μωρή καριόλα
Αλέκο εδώ είσαι αν θες να μιλήσεις σοβαρά:Ρε δεν πανε καλα.
Ο καθε ασχετος εχει αποψη. Μα τρελαινεσαι ή οχι?
Αλλιώς η συζήτηση είναι καφενίου και όπως εσύ μπορείς να σχολιάζεις ως άσχετος πως έπαιξε ο Μέσι το ΣΚ έτσι και εμείς μπορούμε να σχολιάζουμε τον Κούγια ή την Κούρτοβικ. ;)Κοίτα μήπως να μας έφερνες κάποιο επιχείρημα μεγαλύτερης βαρύτητας και καθαρά νομικό αντί της προσωπικής σου άποψης;
π.χ. υποθέσεις της Κούρτοβικ και του Κούγια που τις χειρίστηκαν και τα αποτελέσματα...
Γιατί αν ο Κούγιας βγάλει τον μπάτσο που καθάρισε τον Αλέξη έξω στα 5 χρονάκια για εμένα είναι μάγκας. ;)
δικηγορος ομως δεν εισαι. Αρα σιλάνς.
Αστους μωρο μου. Δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν.Ελευθερια του λογου θελαμε
Ηδη κοντευει εξι χρονια μεσα, ασχετε.Κοίτα μήπως να μας έφερνες κάποιο επιχείρημα μεγαλύτερης βαρύτητας και καθαρά νομικό αντί της προσωπικής σου άποψης;
π.χ. υποθέσεις της Κούρτοβικ και του Κούγια που τις χειρίστηκαν και τα αποτελέσματα...
Γιατί αν ο Κούγιας βγάλει τον μπάτσο που καθάρισε τον Αλέξη έξω στα 5 χρονάκια για εμένα είναι μάγκας. ;)
για πες μου να εντυπωσιαστωγιατί πού ξέρεις εσύ τι δουλειά κάνω μωρή καριόλα
για πες μου να εντυπωσιαστω
Ο Κούγιας τον έχωσε βαθιά όμως...Γιατί αν ο Κούγιας βγάλει τον μπάτσο που καθάρισε τον Αλέξη έξω στα 5 χρονάκια για εμένα είναι μάγκας. ;)
Τα ισόβια 20 χρόνια δεν είναι;Ηδη κοντευει εξι χρονια μεσα, ασχετε.
Δεν ξερεις εσυ. Η διανοηση του μπου κομ αποφανθηκε. Θεος ο ΚουγιαςΟ Κούγιας τον έχωσε βαθιά όμως...
Χοντρο.δικηγορος ομως δεν εισαι. Αρα σιλάνς.
Χοντρο.
Σαν ο γιατρος να ειπε στην νοσοκομα να το βουλωσει.
Δεν ξερεις εσυ. Η διανοηση του μπου κομ αποφανθηκε. Θεος ο Κουγιας
πολυ κλισε πια... κ ειναι κ αντιγραφη απο το νιπλ!!!!πάρε κάτι πιο εντυπωσιακό
Χοντρο.
Σαν ο γιατρος να ειπε στην νοσοκομα να το βουλωσει.
Ο Κούγιας τον έχωσε βαθιά;Ο Κούγιας τον έχωσε βαθιά όμως...
πολυ κλισε πια... κ ειναι κ αντιγραφη απο το νιπλ!!!!
Ουτε ετσι τα καταφερες κριμα
δικηγόρος από συριζέος μου έλεγε ότι αν πήγαινε ο Κορκονέας με ένα δικηγοράκο απο την Αφμισα,, τωρα θα ήταν έξω...Δεν ξερεις εσυ. Η διανοηση του μπου κομ αποφανθηκε. Θεος ο Κουγιας
live your myth in bou.δες τον βλάκα από κάτω σου που γελάει
Ναι και αν το δοκάρι δεν ήταν δοκάρι θα ήταν γκολδικηγόρος από συριζέος μου έλεγε ότι αν πήγαινε ο Κορκονέας με ένα δικηγοράκο απο την Αφμισα,, τωρα θα ήταν έξω...