Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μαλιστα. Ειναι τοσο παραλογα αυτα που διαβαζα που το λογικο δεν πιστεψα οτι θα ισχυει.οι καταδικασθέντες αποτάσσονται αυτόματα...
Μαλιστα. Ειναι τοσο παραλογα αυτα που διαβαζα που το λογικο δεν πιστεψα οτι θα ισχυει.οι καταδικασθέντες αποτάσσονται αυτόματα...
Της εφεσης? Με ψαρευεις ρε τυπε? Εγω δεν ηξερα καν για την εφεση.Η αποφαση αυτη αναιρεθηκε ή οχι? Δεν ξερω, ρωταω.
μωρη κωλοτρυπιδα τι ρωτας τους αλλους αντιχα;;; μαζι δεν θα βαζαμε το στοίχημα;;;Ο κθούλου ισχυρίζεται ότι έχω πει πως ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ρωμαικός. Εγώ λέω ότι ποτέ δεν το έχω πει και μάλιστα πάντα έλεγα ότι δεν είναι καν αρχαίος και όλα αυτά είναι ψέματα ναζιστών-φασιστών. Για να μου αποδείξει ότι έχω πει ότι είναι Ρωμαικός, έβαλε την παρακάτω παράθεση...
Επιμένει ότι θα βρει και άλλα μηνύματα και βάλαμε στοίχημα 100 ευρώ...
μωρη κωλοτρυπιδα τι ρωτας τους αλλους αντιχα;;; μαζι δεν θα βαζαμε το στοίχημα;;;
Αντε γαμησου μωρη ρομπα;; πας να με ριξεις στο συναισθημα μωρη καριολα αλλα δεν μασαω...
Ρωτησα ποσα εχεις και ειπες ότι δεν θες να με δεις... Αντε ΓΑΜΗΣΟΥ ξεφτιλα...
Και μαζι σου παρε και αυτόν που ενώ εχουμε κατσει παρεα και με ξερει τρολαρει...
μωρη κωλοτρυπιδα τι ρωτας τους αλλους αντιχα;;; μαζι δεν θα βαζαμε το στοίχημα;;;
Αντε γαμησου μωρη ρομπα;; πας να με ριξεις στο συναισθημα μωρη καριολα αλλα δεν μασαω...
Ρωτησα ποσα εχεις και ειπες ότι δεν θες να με δεις... Αντε ΓΑΜΗΣΟΥ ξεφτιλα...
Και μαζι σου παρε και αυτόν που ενώ εχουμε κατσει παρεα και με ξερει τρολαρει...
Είπαμε 100 ευρώ. Τέλος. Αν χάσω θα στα δώσω με paysafe πως διάολο λέγεται, αν χάσεις τα βάζεις στο κώλο σου και τα φωτογραφίζεις.
δεν θελω τιποτα.Είπαμε 100 ευρώ. Τέλος. Αν χάσω θα στα δώσω με paysafe πως διάολο λέγεται, αν χάσεις τα βάζεις στο κώλο σου και τα φωτογραφίζεις.
δεν ηρθες σε καλη ωρα για πλακα...Έλα ρε πάρε κάτι![]()
![]()
![]()
Έχεις φουρτούνες γιαβρί μου;δεν ηρθες σε καλη ωρα για πλακα...
paypal...Είπαμε 100 ευρώ. Τέλος. Αν χάσω θα στα δώσω με paysafe πως διάολο λέγεται, αν χάσεις τα βάζεις στο κώλο σου και τα φωτογραφίζεις.
δεν θελω τιποτα.
Τραβα γαμησου.
Κορυφαιο παραδειγμα υποθεση ζαρντινιερα...
το στοίχημα ισχυει μονο από την παρτη σου εγω σεΤο στοίχημα ισχύει. Περιμένω μέχρι Παρασκευή πρωί να έχεις βάλει τα μηνύματα. Γεια σου τώρα.
το στοίχημα ισχυει μονο από την παρτη σου εγω σεστα μουτρα
εγώ λέω εδώ και ένα χρόνο εδώ μέσα ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν είναι ούτε αρχαιοελληνικός, ούτε καν ρωμαικός όπως ισχυρίζονται διάφοροι ανιστόρητοι.
Ρε ξεφτυλισμένε , δες ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/4augoustou.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/-tQZ_u7dwwzs/Uuj4o6wjjSI/AAAAAAAAUX0/ex5SUv0EJSo/s1600/Image186.gif
EINAI IΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ;;;;;;;;;;
Μήπως αμφισβητείς τη γνησιότητα των ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ;;;;;
γιατί ρε λαλάκη σε τι διαφέρει ??
εγω εβαλα στοίχημα από χτες...![]()
![]()
![]()
Κατάλαβα... μάλλον έχεις ήδη τσεκάρει τα μηνύματα και κατάλαβες τις μαλακίες που έλεγες. Οκ δεκτό.