Επισκέπτης
Ασε τις πουστιες.Και δεν είναι τσάμπα. Εδώ παίζεται η αξιοπρέπειά σου.![]()
Εδώ είναι το στοίχημα; Ποια αξιοπρεπεια παιζεται σε ένα σαιτ που το μισο με ξερει προσωπικα;
Ασε τις πουστιες.Και δεν είναι τσάμπα. Εδώ παίζεται η αξιοπρέπειά σου.![]()
δεν θελω να σε διαγραψω και δεν θα φαω δυο μερες ψαξιμο + δουλεια για μια υπογραφη...γιατί; σε χαλάει να βάλεις/βάλω υπογραφή ή να σβήσουμε προφίλ;
Όταν ισχυρίζεσαι ότι έχω πει κάτι που ΔΕΝ έχω πει, είσαι υποχρεωμένος να το αποδείξεις με ή χωρίς στοίχημα. Εκεί παίζεται η αξιοπρέπειά σου.
υποχερωμενος δεν είμαι για τιποτα.
υποχερωμενος δεν είμαι για τιποτα.Όταν ισχυρίζεσαι ότι έχω πει κάτι που ΔΕΝ έχω πει, είσαι υποχρεωμένος να το αποδείξεις με ή χωρίς στοίχημα. Εκεί παίζεται η αξιοπρέπειά σου.
τι να σου κανω;![]()
![]()
![]()
Αν βάλουμε λεφτά πως θα μου τα δώσεις μετά; Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να σε συναντώ.
Ρε παλληκάρια, πείτε μας τι παίζει και θα το βρούμε το στοίχημα, απλό κι αντρίκιο, χωρίς χρήματα. Αλλαγή υπογραφής ας πούμε, χωρίς διαγραφές. Αντρίκια πράγματα όμως, όχι "Δεν κάνω τίποτα".
Σου είπα και προηγουμένως να μου δώσεις στοιχεία που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός ΔΕΝ ειναι αρχαιοελληνικός ούτε η σβάστικα είναι αρχαίο ελληνικό σύμβολο. Έχεις στοιχεία που να λένε το αντίθετο; Δώστα! Είπες για αγγεία με αρχαιοελληνικό χαιρετισμό... ακόμα περιμένω να τα δω.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο χαιρετισμός αυτός δεν είναι αρχαίος. Εφευρέθηκε από τον Μουσολίνι ο οποίος τον ονόμασε saluto romano καθώς ισχυριζόταν ότι έτσι χαιρετούσαν οι αρχαίοι ρωμαίοι (η ανάγκη της εθνικής ιστορικής συνέχειας του κάθε φασίστα).
Παρόλα αυτά:
However, this description is unknown in Roman literature and is never mentioned by ancient historians of Rome.[1] Not a single Roman work of art, be it sculpture, coinage, or painting, displays a salute of this kind.[1] The gesture of the raised right arm or hand in Roman and other ancient cultures that does exist in surviving literature and art generally had a significantly different function and is never identical with the modern straight-arm salute
Τον χαιρετισμό αυτό αντέγραψαν όλα τα φασιστικά κινήματα-καθεστώτα της εποχής από τον Χίτλερ μέχρι τον δικό μας Μεταξά και ο καθένας προσπάθησε με διάφορα ψέματα και ιστορικούς μύθους να τον οικειοποιηθεί ως δικό του.
Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιος χαιρετισμός είναι σε πίνακα του 1784 με τον τίτλο Oath of the Horatii
![]()
Στο βιβλίο The Roman Salute: Cinema, History, Ideology () γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος χαιρετισμός ΔΕΝ είναι αρχαίος.
Σταμάτα λοιπόν να αυτοκολακεύεσαι νομίζοντας ότι ο Χίτλερ αντέγραψε αρχαιοελληνικό χαιρετισμό. Δεν είναι αρχαιοελληνικός! Πως να το κάνουμε.
Αν έχεις διαφορετικά στοιχεία πολύ θα ήθελα να τα δω, όπως και εκείνα τα αγγεία που μου είχες υποσχεθεί.
Με paysafe.![]()
![]()
![]()
Αν βάλουμε λεφτά πως θα μου τα δώσεις μετά; Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να σε συναντώ.
Όχι φιλε.
Αυτή την χαρη δεν τους την κανω. Οποιος θελει θα παιξει όπως θελω εγω...
Θα βρεθουμε θα βγουν φωτο τα χερια με το 100€ και θα μπουν εδώ μεσα αλλιως ακυρο.
Όχι φιλε.
Θα βρεθουμε θα βγουν φωτο τα χερια με το 100€ και θα μπουν εδώ μεσα αλλιως ακυρο.
Όχι φιλε.Ρε παλληκάρια, πείτε μας τι παίζει και θα το βρούμε το στοίχημα, απλό κι αντρίκιο, χωρίς χρήματα. Αλλαγή υπογραφής ας πούμε, χωρίς διαγραφές. Αντρίκια πράγματα όμως, όχι "Δεν κάνω τίποτα".
Να το πω αλλιώς τότε. Μην το βάλετε στα 100€, βάλτε 5€ ή 10€ (λέω), μην το χοντρύνετε. Σημασία έχει η καζούρα (ΤΕΡΑΣΤΙΑ) την επόμενη μέρα, μην βάζετε τέτοια ποσά.
Δεν χρειαζεται ρε να βρεθειτε,οποιος χασει αγοραζει μια paysafe και στελνει στον αλλον τον κωδικο.Όχι φιλε.
ασε τις τριπλες.
Εισαι μεσα;; εχουμε και δουλειες..
ασε τις τριπλες.εγώ λέω εδώ και ένα χρόνο εδώ μέσα ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν είναι ούτε αρχαιοελληνικός, ούτε καν ρωμαικός όπως ισχυρίζονται διάφοροι ανιστόρητοι. Μετά από ένα χρόνο λοιπόν ο κθούλου ισχυρίζεται ότι εγώ έχω πει ότι ο χαιρετισμός είναι ρωμαικός και λέει ότι θα μου βρει μηνύματα μου που τον επιβεβαιώνουν. Μέχρι στιγμής έχει βρει και έχει παραθέσει αυτό (το οποίο πιστεύει ότι επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του!!!!):
(το παρέθεσε εδώ ).
Συνεχίζει και λέει ότι θα βρει και άλλα που λέω ότι ο χαιρετισμός είναι ρωμαικός (![]()
![]()
![]()
) και θέλει να βάλουμε και στοίχημα 100 ευρώ!!!
Τι λε ρε φίλε που θα συναντηθούμε κιόλας. Πας καλά; Είχα καμία όρεξη νομίζεις;
Να το πω αλλιώς τότε. Μην το βάλετε στα 100€, βάλτε 5€ ή 10€ (λέω), μην το χοντρύνετε. Σημασία έχει η καζούρα (ΤΕΡΑΣΤΙΑ) την επόμενη μέρα, μην βάζετε τέτοια ποσά.
ποσα εχεις;εγώ του λέω δεν έχω και μου λέει άκυρο το στοίχημα και δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν...![]()
![]()
Οκ καταλαβα.ποιες τρίπλες; είναι ακριβώς όλη η παράνοια σου. Ισχυρίζεσαι κάτι και έβαλες απόδειξει μήνυμα που λέει ακριβώς το αντίθετο. Και συνεχίζεις!!!!
Ρε μάγκες αυτό ακριβώς δεν λέει ο κθούλου; Να βάλουμε στοίχημα για να μου βρει μήνυμά μου όπου λέω ότι ο χαιρετισμός είναι ρωμαικός. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω;;;
Μα'στα. Και δε νομιζω να εγινε κατι παραπανω απο εξαγορασιμες ποινες της πουτσας. Απλα περιμενω να περασουν 60 λεπτα απο το ποστ μου για να κλεισω το θεμα με ενα τελευταιο ποστ κολαφο.Δεν νομίζω να υπάρξει ενημέρωση...
Όταν χάνεις ένα στοίχημα πρέπει να το πληρώνεις,πέσε τα 100e σε εμένα να τα δώσω του Ξύδη.Εδώ να τονισουμε ότι το στοίχημα εχει να κανει με ποστ του ΞΥΔΗ
δηλαδή αν εισαι σιγουρος για τα ποστ σου δεν χρειαζεσαι 100€
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελος από μενα και δηλωνω ότι οποιο άλλο ποστ επι του θεματος θα το γραφω στα @@ μου.