Επισκέπτης
Και τελευταίο σταυρό στη γυναίκα του παππά ....
+1 στον Ηλιακόπουλο ...
ΑΠΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ....
Γιατι αγαπούλα μου? Τα ασαλιωτα φακελα εννοω. Μην ειναι κανενα ανοικτο και πεσει το ψηφοδελτιο εξω...
Αλλά ξεχασα, δεν τα σαλιωνουμε πια...
Ελπιζω τωρα να το εχει μαθει και ο Τσιπρας...
Ηλιακοπουλος, Κοκότη, Φουντουλης, Παππά...σου περισσευει καποιος...+1 στον Ηλιακόπουλο ...
ΑΠΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ....
Μ' αρεσει οταν εισαι καλος, αλλα οταν εισαι κακος εισαι καλυτερος!!!Γιατι αγαπούλα μου? Τα ασαλιωτα ψηφοδελτια εννοω. Μην ειναι κανενα ανοικτο και πεσει το ψηφοδελτιο εξω...
Αλλά ξεχασα, δεν τα σαλιωνουμε πια...
Ελπιζω τωρα να το εχει μαθει και ο Τσιπρας...
Ηλιακοπουλος, Κοκότη, Φουντουλης, Παππά...σου περισσευει καποιος...
Για τον κ. Λουλακι 33, όποιος αντιστεκόταν στους ναζί ήταν κομμουνιστής. Τέλος.-
τους στρατηγους δεν θα τους ψηφισεις τυπε?Και τελευταίο σταυρό στη γυναίκα του παππά ....
Α ναι τεσσερις. Συγνωμη. Μπερδευτηκα.τέσσερις σταυρους δεν βάζουμε ???
αστον καλα το παειτέσσερις σταυρους δεν βάζουμε ???
Χοντρή,γριά,λουγκρίτσα μια τελευταία συμβουλή,αυτό το LinkedIn κλείστο,γυρίζει εδώ μέσα από χέρι σε χέρι όπως ο ριζοσπάστης στην κατοχή.;)δεν μου λες παπαζολάκο.. μπας και οι γείτονες σου δίνανε πενηνταρικάκια για να σου χαιδέψουνε το κωλαράκι και σου έμεινε ??
τέσσερις σταυρους δεν βάζουμε ???
τέσσερις σταυρους δεν βάζουμε ???
είανι και η γυναίκα του Παππά; Κατά τα άλλα είστε κατα της οικογενειοκρατίας...Και τελευταίο σταυρό στη γυναίκα του παππά ....
Δεν βγαινει ακυρο ρε τύπε. Απλως δεν μετραει κανενας σταυρος και παει υπερ του συνδυασμου.με μπερδεύει η αδελφάρα να βάλω 5
να βγει άκυρο ....
Ναι. Ξύλινους, και τους καρφώνουμε επάνω με ό,τι έχουμε πρόχειρο.
δεν βγαινει ακυρο με παραπανω σταυρους τυπεμε μπερδεύει η αδελφάρα να βάλω 5
να βγει άκυρο ....
τους στρατηγους δεν θα τους ψηφισεις τυπε?
Χοντρή,γριά,λουγκρίτσα μια τελευταία συμβουλή,αυτό το LinkedIn κλείστο,γυρίζει εδώ μέσα όπως ο ριζοσπάστης στην κατοχή.;)
οχι δε μετρανε οι σταυροι απλα, παει στο κομμαδεν βγαινει ακυρο με παραπανω σταυρους τυπε