alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Γατακι ο αλεξ71.δηλαδη σε πληρωνουν για να γραφεις τις αποψεις σου εκει τυπε?![]()
Τσαμπα κωλοχτυπιεται εδω ολη μερα για το κομμα.
Γατακι ο αλεξ71.δηλαδη σε πληρωνουν για να γραφεις τις αποψεις σου εκει τυπε?![]()
Koίτα ειδικά το cLopy-paste και η τροποποίηση άρθρων είναι πολύ τζάμπα χρήμα,ούτε ο τράμυ δεν βγάζει τόσο εύκολα λεφτά κάνοντας πίπες στο πουστονήσι...για αυτο και για την ταχυτητα που απαντα σε ολα τα νηματα εδω :S
To τι προπαγάνδα έχω κάνει κατά της ΝΔ δεν λέγεται,απορώ πως δεν με διώξανε ακόμαΓατακι ο αλεξ71.
Κοντέ εγώ θα σου δώσω το όνομα μου,εσύ θα μου δώσεις το δικό σου;
Y.Γ. και τα sites.
Τωρα περασες στη δημοσιογραφια ρε μπακαλιαρε πορτογαλιας?Koίτα ειδικά το cLopy-paste και η τροποποίηση άρθρων είναι πολύ τζάμπα χρήμα,ούτε ο τράμυ δεν βγάζει τόσο εύκολα λεφτά κάνοντας πίπες στο πουστονήσι...
στα στέλνω τα sites.ναι για πε
Γατακι ο αλεξ71.
Μια χαρα τα πηγες ομως ομολογω.To τι προπαγάνδα έχω κάνει κατά της ΝΔ δεν λέγεται,απορώ πως δεν με διώξανε ακόμα![]()
![]()
ηθοποιος-δημοσιογραφος τυπεΤωρα περασες στη δημοσιογραφια ρε μπακαλιαρε πορτογαλιας?
Μια χαρα τα πηγες ομως ομολογω.
Δυο δεξιοι περασανε στο δευτερο γυρο, αχχαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Τί είμαι ρε μαλάκα για να κόψω τους δεξιούς,το ρόιτερς;Μια χαρα τα πηγες ομως ομολογω.
Δυο δεξιοι περασανε στο δευτερο γυρο, αχχαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εκτορούλη έχεις πμ.
Μερικά τα γράφω(όχι όλα),δεν είναι δικά μου τα μαγαζιά εννοείται(υπάλληλος είμαι σαν τον τραβοτρόμπα),για την συνέντευξη με την τραγουδιάρα θα παίξει στοίχημα διαγραφής,είσαι;δηλαδη θες να μου πεις ρε σαχλαμαρη οτι εσυ ταγραψες αυτα. αει ρε
υ.γ. συνεντευξη με τραγουδιαρα και σελεμπριτι θελω να δω
Μερικά τα γράφω(όχι όλα),δεν είναι δικά μου τα μαγαζιά εννοείται(υπάλληλος είμαι σαν τον τραβοτρόμπα),για την συνέντευξη με την τραγουδιάρα θα παίξει στοίχημα διαγραφής,είσαι;
Ετσι και δω συνεντευξη της Μαριαννας στον Παπαζολη θα τα εχω δει ολα σε αυτη τη ζωη.δηλαδη θες να μου πεις ρε σαχλαμαρη οτι εσυ ταγραψες αυτα. αει ρε
υ.γ. συνεντευξη με τραγουδιαρα και σελεμπριτι θελω να δω
ήρθε και άλλο πμ.στειλε ρε διαρροια που θες και στοιχημα. τα δικα σου στειλε τι μερικα και αηδιες
Η Μαριάννα κάνει καριέρα στην Αθήνα,τί δουλειά έχει με εμάς τους επαρχιώτες της Σόλουν;Ετσι και δω συνεντευξη της Μαριαννας στον Παπαζολη θα τα εχω δει ολα σε αυτη τη ζωη.
ήρθε και άλλο πμ.